INFORMATIONS

FACEBOOK TSIRIGOTIS GIANNIS: https://www.facebook.com/giannis.tsirigotis2
ΓΙΝΕΤE ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΓΙΝΑΜΕ 5000 ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ FACEBOOK GIANNIS TSIRIGOTIS II ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009204922633γ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά, Απόφοιτος Roosevelt University Chicago USA στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών M&A's Business(Ρευστοποιήσεις & Συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων) και Απόφοιτος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ στο ΙΕΚ Όμηρος Αθηνών.

Ο Τσιριγώτης Γιάννης είναι και Εκδότης της Ομογενειακής Ελληνικής Εφημερίδος του Βερολίνου "YELLOW JOURNAL": www.yellowjournal44.blogspot.com

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
SEE THE BLOG HERE: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/



Επίσημη Ιστοσελίδα του Σικάγου: http://www.cityofchicago.org/city/en.html

Eπίσημη Ιστοσελίδα Νέας Υόρκης:

http://www1.nyc.gov/

Kontra News Newspaper: http://www.kontranews.gr/
Τι γίνεται τώρα στο Lingen στην Γερμανία (Γεννέτηρα πόλη του Τσιριγώτη Γιάννη) ζωντανά στον αέρα με κάμερα web: http://www.lingen.de/webcam_1/webcams.html

To ROOSEVELT UNIVERSITY (Walter Heller Business & Economical School) είναι παράλληλα με το UNIVERSITY OF CHICAGO (MILTON FRIEDMAN SCHOOL OF ECONOMICS) η τρίτη καλήτερη σχολή οικονομολογίας στον κόσμο. Πρώτη είναι το Harvard Uni Boston! Η δεύτερη είναι το Yale UΝΙ!

To Roosevelt University του Σικάγου διδάσκει την εφαρμογή του Παγκόσμιου NEW DEAL σε κάθε οικονομία και δημοσιονομική διαχείριση και σε κάθε κράτος του πλανήτη. Συσάχθεια και διαγραφή κρατικών χρεών! Βελτίωση και ανάπτυξη του Κοινωνικού και Προνοιακού Κράτους! Ισχυρή οικονομία στο έσωθεν για τις ΗΠΑ και όχι εγχώρια οικονομία δια μέσω της κοπής νέων ποσών από την FED σε δολάρια $!.... Διαφωνεί με το Νέο-Φιλελεύθερο Μοντέλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης και του Ιμπεριαλιστικού Καπιταλισμού. Το θεωρεί αποτυχημένο και άδικο! Ενώ το Πανεπιστήμιο του Σικάγου και το Χάρβαντ στην Βοστώνη διδάσκουν τον Νέο-Φιλελευθερισμό και την Παγκοσμιοποίηση της Παγκόσμιας Οικονομίας!

Διαβάστε προσεκτικά την μελέτη του Καθηγητή Παρασκευόπουλου για την Εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας της Αρχαίας Αθήνας σήμερα στην εποχή μας και το πόσο κακό κάνει το Κοινοβουλευτικό Κομματικό Σύστημα Προεδρευόμενης & Προεδρικής Δημοκρατίας. Και τι κομπίνα έχουν στήσει εδώ και αιώνες οι Εβραιοσιωνιστές Νεοταξίτες Φασίστες και Δυνάστες και Καταπιεστές και Καθεστωτικοί Καπιτολιστοιμπεριαλιστές και Παγκοσμιοποιητές της Πολυπολιτισμικότητας και της δήθεν αριστερίστικης προόδου και του νέο-φιλελευθερίστικης ανάπτυξης δια μέσω αυτού του σάπιου Πολιτεύματος και το πώς κοροϊδεύουν τους λαούς: http://philocosmy.com/wp-content/uploads/2014/06/2_Exofillo-Athinaikis-Dimokratia-Syllogou_Proti-Ekdosi.pdf

Η Ομάδα Ε επιθυμεί να εφαρμοστεί η Άμεση Αριστοτελική Δημοκρατία του Περικλή σε όλους τους λαούς της Γής και κυρίως στην Ελλάδα! Οπότε βοηθείστε και ενωθείτε με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: http://www.dimopolis.gr/

Τι είναι τελικά Ομάδα Ε; Διαβάστε την ιστοσελίδα αυτή: http://www.i-diadromi.gr/2014/05/blog-post_6357.html

Δείτε ιστοσελίδα της ιντερνέτ ψήφου πολιτών της Άμεσης Δημοκρατίας: http://www.dd-democracy.gr/article.asp?Id=126

Μπείτε στο Ραδιοφωνικό Ιντερνέτ Σταθμό LOVE RADIO του Γιώργου Κουρή: http://www.loveradio.gr/

LIVE RADIO "LOVE FM" OF MR KOURIS GEORGE: http://live24.gr/radio/loveradio

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: .... ΈΔΡΑ των Κεντρικών Γραφείων της Hermes Inv. Corp.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AYTH:

http://politsirigotis.blogspot.gr/2015/02/hermes-inv-corp-in-konstantinople-with.html

Διαβάστε την ιστοσελίδα του συναδέλφου Έλληνα αξιόλογου οικονομολόγου και δηλαδή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Διαβάστε Άρθρα-Σχόλια-Αναλύσεις-Συνεντεύξεις-Αποκαλύψεις-Παρασκήνιο του Δημοσιογράφου-Οικονομολόγου-Liquidator Τσιριγώτη Γιάννη και Ειδήσεις Αποκλειστικές σε αυτό το Blog! Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ): WWW.VOICENEWS.GR

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Αποκάλυψη - βόμβα! ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ: «Έτσι ΛΑΔΩΝΑ Πασόκ και ΝΔ!»

Αποκάλυψη - βόμβα από την εφημερίδα “Ακρόπολη”: Χριστοφοράκος: Έτσι λάδωνα Πασόκ και ΝΔ!

Στο εδώλιο του κατηγορημένου, ύστερα από την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα καθίσει «κόσμος και κοσμάκης» που σχετίζεται με τις μίζες που έδινε η Siemens για να παίρνει δουλειές στη χώρα μας.
Πολλαπλές παραγραφές αδικημάτων και ιδίως όσων έχουν σχέση με τη νομιμοποίηση από εγκληματικές ενέργειες πριν από το 1999, αλλά και παραπομπή του Θόδωρου Τσουκάτου, μόνο όμως για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε δωροδοκία (παραγραφή για το «ξέπλυμα»), είναι μεταξύ άλλων τα πιο σημαντικά που καταγράφονται στην πρόταση του εισαγγελέα Γαληνού Μπρη προς το Συμβούλιο Εφετών για το πολύκροτο σκάνδαλο. Στην πρόταση του ο εισαγγελέας, κάτι που πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ, εκτιμά ότι τα χρήματα δεν κατέληξαν στο ΠαΣοΚ αλλά ο ίδιος ο Θ. Τσουκάτος επιχείρησε να επηρεάσει στελέχη και υπαλλήλους του ΟΤΕ. Ο εισαγγελέας αναφέρει μάλιστα ότι υπάρχουν και αποδέκτες από τον ΟΤΕ που δεν έχουν καταγραφεί. Παράλληλα παραπέμπονται και οι Γερμανοί της μητρικής Siemens. Μεταξύ άλλων στελεχών, ο επικεφαλής της εταιρείας Φον Πίρερ, αλλά και το άλλοτε Νο2 Χ.-Γ. Νοϊμπύργκερ, καθώς και ο Φόλκερ Γιουνγκ, αλλά και οι ταμίες Σίκατσεκ, Κουτσενρόιτερ και Νιντλ.
Από την ελληνική Ζίμενς παραπέμπονται οι Μιχάλης Χριστοφοράκος, Πρόδρομος Μαυρίδης, Χρήστος Καραβέλας, Ηλίας Γεωργίου,Εμμανουήλ Σταυριανού και Αλέξανδρος Αθανασιάδης. Από τους δωροδοκηθέντες ως κεντρικό πρόσωπο αναδεικνύεται ο καθηγητής Κώστας Ξυπολιάς, νομικός σύμβουλος του ΟΤΕ όταν έγινε η σύμβαση, και πάντως με ποσό 500.000 γερμανικά μάρκα το 1998 σε τράπεζα της Γενεύης. Έχει όμως αποβιώσει, οπότε παύει η εναντίον του ποινική δίωξη. Από τους υπαλλήλους παραπέμπεται και ο Γιώργος Σκαρπέλης για τον οποίο απαριθμούνται εμβάσματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε λογαριασμούς, αλλά και σε μετρητά.
Απαλλακτική είναι η πρόταση του Μπρη και για τις τρεις κόρες του Χρήστου Καραβέλα (παρ' ότι είχαν προφυλακιστεί), αλλά και για επιχειρηματίες που εμπλέκονται στη διακίνηση του 1 εκατ. ευρώ. Από τους χρηματιστές που εμπλέκονταν στην υπόθεση απαλλάσσεται μόνο ο Ν. Δεβλέτογλου για άμεση συνέργεια σε ενεργητική δωροδοκία. Η ζημιά υπολογίζεται σε 69 εκατ. ευρώ, που ταυτίζεται και με μίζες.
«Ορφανά» όμως και χωρίς αποδέκτες εμφανίζονται περίπου 40 εκατ. ευρώ που διακινήθηκαν, ενώ εκτιμάται ότι δώρα δέχτηκαν και άλλα πρόσωπα από τον ΟΤΕ. Πάντως η ζημιά από την αντίστοιχη έκθεση του ειδικού εκτιμητή Άθου Στυλιανού δεν εντοπίζεται, μάλιστα ρητά εκφράζεται ότι δεν έγινε δυνατόν να εντοπιστεί ζημιά. Η διοίκηση του ΟΤΕ των Δημήτρη Παπούλια και Γεωργίου Χρυσολούρη την επίμαχη περίοδο σύναψης της σύμβασης με τη Siemens απαλλάσσεται. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι στους κατηγορουμένους δεν εμπλέκεται κανένα πολιτικό πρόσωπο παρά το γεγονός, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Α» ο Χριστοφοράκος σε κατάθεση που έδωσε στην Γερμανική δικαιοσύνη κατονομάζει ότι έδινε μίζες στα ελληνικά πολιτικά κόμματα.
Η «Ακρόπολη» αποκαλύπτει τα κυριότερα αποσπάσματα της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, προς την εισαγγελία Μονάχου, που δόθηκε το 2009, για το «λάδωμα» των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens. Μια αποκάλυψη που έρχεται να ταράξει τα... ήσυχα νερά στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας και να διαλύσει το σαθρό έδαφος, στο οποίο έχουν στηριχθεί εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στα χέρια των ξένων τοκογλύφων, πουλώντας τα πάντα στους δανειστές. Ο φυγόδικος και προστατευόμενος της Μέρκελ και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, Χριστοφοράκος, που έπρεπε να είχε εκδοθεί εδώ και χρόνια στις ελληνικές αρχές και να δικαστεί επί ελληνικού εδάφους, αναλύει βήμα - βήμα, όλο το σχέδιο χρηματισμού των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens, προκειμένου να αποκτήσει η γερμανική εταιρία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «μια καλύτερη τοποθέτηση στην Ελλάδα, για να δικτυωθεί/ολοκληρωθεί όπως οι άλλες επιτυχημένες εταιρείες και ειδικότερα οι ελληνικές εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα υποδομής και στο δημόσιο τομέα».
Σε μια προκλητικά κυνική εξομολόγηση προς τον εισαγγελέα Μονάχου, ο Χριστοφοράκος τονίζει ότι... συστήθηκε στη Siemens να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών τέτοιων επιχειρήσεων και να δίνονται τακτικά χορηγίες σε πολιτικά κόμματα για την καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου. Και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι από την αγορά προέκυπτε πως τα ελληνικά κόμματα συνήθιζαν να ζητούν τα ίδια της χορηγίες. Ο Χριστοφοράκος με απίστευτα φυσικό τρόπο αποδέχτηκε την ανάμιξή του στο σχέδιο αυτό για τη χρηματοδότηση των ελληνικών κομμάτων, ενώ τονίζει ότι στην Ελλάδα συνηθιζόταν οι «χορηγοί» των κομμάτων να μην εμφανίζονται δημόσια.
«Τα χρήματα θα δίνονταν βέβαια μυστικά, ότι όμως θα δίνονταν από «μαύρα ταμεία» αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ» ομολογεί και στη συνέχεια αναλύει το... πλάνο των πληρωμών: «Για να μπορούμε να υπολογίσουμε το ύψος των χορηγιών/πληρωμών και να έχουμε συγχρόνως κάποια βάση υπολογισμού, επελέγη από τον Bersnau για σκοπούς υπολογισμού των χορηγιών ως υπόδειγμα, μια τρέχουσα σύμβαση από κάποιο τρέχον έργο. Ως ύψος λήφθηκε υπόψη το 2% του τζίρου της σύμβασης αυτής, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος των χορηγιών και των πληρωμών αυτών. Τα τελευταία χρόνια αυτό αντιστοιχούσε στο 0,4% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του υποκαταστήματος της Siemens στην Ελλάδα ή στο 0,25% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του ομίλου Siemens στην Ελλάδα».
Συνεχίζοντας την απολογία του ο Χριστοφοράκος αποκάλυψε πως κανένας υπάλληλος της Siemens στην Ελλάδα, ούτε και από τα ανώτατα κλιμάκια, γνώρισε το σχέδιο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων: «Τα χρήματα πήγαιναν αυτόματα στους εκάστοτε ίδιους παραλήπτες και για τον ίδιο σκοπό. Οι πληρωμές γίνονταν μέσω κάποιου λογαριασμού στο Μόναχο και συγκεκριμένα μέσω της εταιρείας PLACID BLUE CORPORATION και αργότερα μέσω της FAIRWAYS Ltd στο πλαίσιο του ίδιου σχεδίου της μητρικής εταιρείας. Όλα ήταν απόρροια της τότε απόφασης αυτής της μητρικής εταιρείας στο Μόναχο».
Η απολογία του Χριστοφοράκου 29 σελίδων που βρίσκεται στη διάθεση της εφημερίδας μας είναι άκρως αποκαλυπτική. «Όλα τα χρήματα, τα οποία διακινήθηκαν μέσω του καναλιού αυτού, τοποθετήθηκαν στην Ελλάδα για τα συμφέροντα της Siemens, όπως μου είχε αναθέσει η μητρική εταιρεία. Ο Καλδής έφερνε πάντοτε μετρητά σε μένα στην Ελλάδα, μερικές φορές παραλάμβανα ο ίδιος τα χρήματα από τον Καλδή στην Αθήνα και τα έδινα σχετικά γρήγορα παραπέρα και συγκεκριμένα στα πρόσωπα που ήταν εντεταλμένα από τη Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)»
Και το... εντελώς τρελό της υπόθεσης που... ξέχασε, αλλά αργότερα θυμήθηκε να καταθέσει ο Χριστοφοράκος ήταν πως η συμφωνία με τη μητρική εταιρεία δεν ήταν στον αέρα: «υπήρχε και αντισυμβαλλόμενος και συγκεκριμένα τα ίδια τα κόμματα. Για τα οποία σε τελευταία ανάλυση προορίζονταν άλλωστε τα χρήματα. Στην Ελλάδα έτσι γίνεται, δέχεσαι συχνά τηλεφωνήματα από το κόμμα και σε παρακαλούν να τους δώσεις οικονομική ενίσχυση». Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο Χριστοφοράκος στον Θεόδωρο Τσουκάτο, λέγοντας ότι έλαβε ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα απευθείας από τη μητρική εταιρεία στο Μόναχο και όχι από τον ίδιο! Γιατί ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν έχει καλέσει μέχρι σήμερα τους ταμίες των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας;  Στο εδώλιο θα καθίσουν οι «γαύροι» της υπόθεσης αυτής ενώ οι καρχαρίες θα συνεχίζουν να διασχίζουν τους ωκεανούς της Ελληνικής διαφθοράς.
 πηγη
Οκτώ χρόνια για την Siemens, έξι ημέρες για την Χρυσή Αυγή - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Κανένας πολιτικός, κατηγορούμενος για την Siemens. Μόνο ο πολιτικά νεκρός Τσουκάτος…
Όπως ανακοινώθηκε, ύστερα από έρευνες του εισαγγελέα εφετών κ. Μπρη, παραπέμπονται να δικασθούν για το σκάνδαλο της Siemens 64 άτομα. Κανείς από αυτούς δεν είναι προφυλακισμένος! Η έρευνα του εισαγγελέα κράτησε οκτώ ολόκληρα χρόνια, ενώ για την Χρυσή Αυγή προκειμένου να βγει πόρισμα και να προφυλακιστούν βουλευτές της, χρειάστηκαν μόνον έξι ημέρες!
Σημειώνεται ότι οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, Χριστοφοράκος και Καραβέλας έχουν διαφύγει στο εξωτερικό με την ευγενική άδεια των ελληνικών αρχών… Ο Χριστοφοράκος μάλιστα ζει ελεύθερος στην Γερμανία. Ούτε λέξη βεβαίως για το γεγονός ότι έχουν υπάρξει δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο για την λίστα Χριστοφοράκου, την οποία έχει στα χέρια της η γερμανική δικαιοσύνη και η οποία περιέχει τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίοι χρηματίστηκαν από την Siemens.
Θυμίζουμε ότι η ζημία που υπέστη το ελληνικό δημόσιο από τα σκάνδαλα της Siemens ανέρχεται σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το πόρισμα της ίδιας της βουλής. Της ίδιας βουλής η οποία δέχτηκε με τις ψήφους των βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό έναντι του ποσού των διακοσίων εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή μόλις του ενός δεκάτου της συνολικής ζημίας. Και αυτά τα διακόσια εκατομμύρια ακόμη δεν τα έχουν δώσει… Η μεγάλη ειρωνεία ήταν ότι ένα μέρος του ποσού θα διατίθετο για να κάνει η Siemens σεμινάρια κατά της διαφθοράς! 
Από τους 64 κατηγορούμενους, οι περισσότεροι είναι υπάλληλοι της Siemens μεταξύ των οποίων και Γερμανοί, οι οποίοι είναι πολύ αμφίβολο εάν θα έρθουν να δικαστούν στην Ελλάδα, και φυσικά δευτέρας κλάσεως παράγοντες και κανένας πολιτικός πλην του τελειωμένου πολιτικά Τσουκάτου. 
Θυμίζουμε ότι μέσα στις σημειώσεις του Χριστοφοράκου για τον χρηματισμό κομμάτων και πολιτικών αναφερότανε και η χρηματοδότηση μικρού κοινοβουλευτικού κόμματος της δεξιάς. Την περίοδο εκείνη ένα μόνο κόμμα υπήρχε με αυτά τα χαρακτηριστικά και δεν ήταν άλλο από την Πολιτική Άνοιξη του σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά
Όσο για τον Τσουκάτο, αυτός κατηγορείται ότι πήγε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ ένα εκατομμύριο μάρκα από το μαύρο χρήμα της Siemens. Το ερώτημα που τίθεται είναι: ο Τσουκάτος που έδωσε τα χρήματα είναι κατηγορούμενοςαυτοί που τα πήραν ο ταμίας δηλαδή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είναι κατηγορούμενοι; 
Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου του 2013, μία ημέρα πριν την σύλληψή και φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει μηνυτήριο αναφορά στον Άρειο Πάγο με την οποία ζητούσε να διωχθεί σαν εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ για σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens.
Η αναφορά μπήκε στο αρχείο και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή…
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την προαγωγή Ντογιάκου: “Ανέλαβε να εξοντώσει δικαστικά την Χρυσή Αυγή για λογαριασμό της κυβέρνησης” 



 
 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Αποκάλυψη - βόμβα! ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ: «Έτσι ΛΑΔΩΝΑ Πασόκ και ΝΔ!»



Αποκάλυψη - βόμβα από την εφημερίδα “Ακρόπολη”: Χριστοφοράκος: Έτσι λάδωνα Πασόκ και ΝΔ!

Στο εδώλιο του κατηγορημένου, ύστερα από την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα καθίσει «κόσμος και κοσμάκης» που σχετίζεται με τις μίζες που έδινε η Siemens για να παίρνει δουλειές στη χώρα μας.
Πολλαπλές παραγραφές αδικημάτων και ιδίως όσων έχουν σχέση με τη νομιμοποίηση από εγκληματικές ενέργειες πριν από το 1999, αλλά και παραπομπή του Θόδωρου Τσουκάτου, μόνο όμως για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε δωροδοκία (παραγραφή για το «ξέπλυμα»), είναι μεταξύ άλλων τα πιο σημαντικά που καταγράφονται στην πρόταση του εισαγγελέα Γαληνού Μπρη προς το Συμβούλιο Εφετών για το πολύκροτο σκάνδαλο. Στην πρόταση του ο εισαγγελέας, κάτι που πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ, εκτιμά ότι τα χρήματα δεν κατέληξαν στο ΠαΣοΚ αλλά ο ίδιος ο Θ. Τσουκάτος επιχείρησε να επηρεάσει στελέχη και υπαλλήλους του ΟΤΕ. Ο εισαγγελέας αναφέρει μάλιστα ότι υπάρχουν και αποδέκτες από τον ΟΤΕ που δεν έχουν καταγραφεί. Παράλληλα παραπέμπονται και οι Γερμανοί της μητρικής Siemens. Μεταξύ άλλων στελεχών, ο επικεφαλής της εταιρείας Φον Πίρερ, αλλά και το άλλοτε Νο2 Χ.-Γ. Νοϊμπύργκερ, καθώς και ο Φόλκερ Γιουνγκ, αλλά και οι ταμίες Σίκατσεκ, Κουτσενρόιτερ και Νιντλ.
Από την ελληνική Ζίμενς παραπέμπονται οι Μιχάλης Χριστοφοράκος, Πρόδρομος Μαυρίδης, Χρήστος Καραβέλας, Ηλίας Γεωργίου,Εμμανουήλ Σταυριανού και Αλέξανδρος Αθανασιάδης. Από τους δωροδοκηθέντες ως κεντρικό πρόσωπο αναδεικνύεται ο καθηγητής Κώστας Ξυπολιάς, νομικός σύμβουλος του ΟΤΕ όταν έγινε η σύμβαση, και πάντως με ποσό 500.000 γερμανικά μάρκα το 1998 σε τράπεζα της Γενεύης. Έχει όμως αποβιώσει, οπότε παύει η εναντίον του ποινική δίωξη. Από τους υπαλλήλους παραπέμπεται και ο Γιώργος Σκαρπέλης για τον οποίο απαριθμούνται εμβάσματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε λογαριασμούς, αλλά και σε μετρητά.
Απαλλακτική είναι η πρόταση του Μπρη και για τις τρεις κόρες του Χρήστου Καραβέλα (παρ' ότι είχαν προφυλακιστεί), αλλά και για επιχειρηματίες που εμπλέκονται στη διακίνηση του 1 εκατ. ευρώ. Από τους χρηματιστές που εμπλέκονταν στην υπόθεση απαλλάσσεται μόνο ο Ν. Δεβλέτογλου για άμεση συνέργεια σε ενεργητική δωροδοκία. Η ζημιά υπολογίζεται σε 69 εκατ. ευρώ, που ταυτίζεται και με μίζες.
«Ορφανά» όμως και χωρίς αποδέκτες εμφανίζονται περίπου 40 εκατ. ευρώ που διακινήθηκαν, ενώ εκτιμάται ότι δώρα δέχτηκαν και άλλα πρόσωπα από τον ΟΤΕ. Πάντως η ζημιά από την αντίστοιχη έκθεση του ειδικού εκτιμητή Άθου Στυλιανού δεν εντοπίζεται, μάλιστα ρητά εκφράζεται ότι δεν έγινε δυνατόν να εντοπιστεί ζημιά. Η διοίκηση του ΟΤΕ των Δημήτρη Παπούλια και Γεωργίου Χρυσολούρη την επίμαχη περίοδο σύναψης της σύμβασης με τη Siemens απαλλάσσεται. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι στους κατηγορουμένους δεν εμπλέκεται κανένα πολιτικό πρόσωπο παρά το γεγονός, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Α» ο Χριστοφοράκος σε κατάθεση που έδωσε στην Γερμανική δικαιοσύνη κατονομάζει ότι έδινε μίζες στα ελληνικά πολιτικά κόμματα.
Η «Ακρόπολη» αποκαλύπτει τα κυριότερα αποσπάσματα της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, προς την εισαγγελία Μονάχου, που δόθηκε το 2009, για το «λάδωμα» των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens. Μια αποκάλυψη που έρχεται να ταράξει τα... ήσυχα νερά στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας και να διαλύσει το σαθρό έδαφος, στο οποίο έχουν στηριχθεί εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στα χέρια των ξένων τοκογλύφων, πουλώντας τα πάντα στους δανειστές. Ο φυγόδικος και προστατευόμενος της Μέρκελ και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, Χριστοφοράκος, που έπρεπε να είχε εκδοθεί εδώ και χρόνια στις ελληνικές αρχές και να δικαστεί επί ελληνικού εδάφους, αναλύει βήμα - βήμα, όλο το σχέδιο χρηματισμού των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens, προκειμένου να αποκτήσει η γερμανική εταιρία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «μια καλύτερη τοποθέτηση στην Ελλάδα, για να δικτυωθεί/ολοκληρωθεί όπως οι άλλες επιτυχημένες εταιρείες και ειδικότερα οι ελληνικές εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα υποδομής και στο δημόσιο τομέα».
Σε μια προκλητικά κυνική εξομολόγηση προς τον εισαγγελέα Μονάχου, ο Χριστοφοράκος τονίζει ότι... συστήθηκε στη Siemens να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών τέτοιων επιχειρήσεων και να δίνονται τακτικά χορηγίες σε πολιτικά κόμματα για την καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου. Και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι από την αγορά προέκυπτε πως τα ελληνικά κόμματα συνήθιζαν να ζητούν τα ίδια της χορηγίες. Ο Χριστοφοράκος με απίστευτα φυσικό τρόπο αποδέχτηκε την ανάμιξή του στο σχέδιο αυτό για τη χρηματοδότηση των ελληνικών κομμάτων, ενώ τονίζει ότι στην Ελλάδα συνηθιζόταν οι «χορηγοί» των κομμάτων να μην εμφανίζονται δημόσια.
«Τα χρήματα θα δίνονταν βέβαια μυστικά, ότι όμως θα δίνονταν από «μαύρα ταμεία» αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ» ομολογεί και στη συνέχεια αναλύει το... πλάνο των πληρωμών: «Για να μπορούμε να υπολογίσουμε το ύψος των χορηγιών/πληρωμών και να έχουμε συγχρόνως κάποια βάση υπολογισμού, επελέγη από τον Bersnau για σκοπούς υπολογισμού των χορηγιών ως υπόδειγμα, μια τρέχουσα σύμβαση από κάποιο τρέχον έργο. Ως ύψος λήφθηκε υπόψη το 2% του τζίρου της σύμβασης αυτής, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος των χορηγιών και των πληρωμών αυτών. Τα τελευταία χρόνια αυτό αντιστοιχούσε στο 0,4% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του υποκαταστήματος της Siemens στην Ελλάδα ή στο 0,25% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του ομίλου Siemens στην Ελλάδα».
Συνεχίζοντας την απολογία του ο Χριστοφοράκος αποκάλυψε πως κανένας υπάλληλος της Siemens στην Ελλάδα, ούτε και από τα ανώτατα κλιμάκια, γνώρισε το σχέδιο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων: «Τα χρήματα πήγαιναν αυτόματα στους εκάστοτε ίδιους παραλήπτες και για τον ίδιο σκοπό. Οι πληρωμές γίνονταν μέσω κάποιου λογαριασμού στο Μόναχο και συγκεκριμένα μέσω της εταιρείας PLACID BLUE CORPORATION και αργότερα μέσω της FAIRWAYS Ltd στο πλαίσιο του ίδιου σχεδίου της μητρικής εταιρείας. Όλα ήταν απόρροια της τότε απόφασης αυτής της μητρικής εταιρείας στο Μόναχο».
Η απολογία του Χριστοφοράκου 29 σελίδων που βρίσκεται στη διάθεση της εφημερίδας μας είναι άκρως αποκαλυπτική. «Όλα τα χρήματα, τα οποία διακινήθηκαν μέσω του καναλιού αυτού, τοποθετήθηκαν στην Ελλάδα για τα συμφέροντα της Siemens, όπως μου είχε αναθέσει η μητρική εταιρεία. Ο Καλδής έφερνε πάντοτε μετρητά σε μένα στην Ελλάδα, μερικές φορές παραλάμβανα ο ίδιος τα χρήματα από τον Καλδή στην Αθήνα και τα έδινα σχετικά γρήγορα παραπέρα και συγκεκριμένα στα πρόσωπα που ήταν εντεταλμένα από τη Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)»
Και το... εντελώς τρελό της υπόθεσης που... ξέχασε, αλλά αργότερα θυμήθηκε να καταθέσει ο Χριστοφοράκος ήταν πως η συμφωνία με τη μητρική εταιρεία δεν ήταν στον αέρα: «υπήρχε και αντισυμβαλλόμενος και συγκεκριμένα τα ίδια τα κόμματα. Για τα οποία σε τελευταία ανάλυση προορίζονταν άλλωστε τα χρήματα. Στην Ελλάδα έτσι γίνεται, δέχεσαι συχνά τηλεφωνήματα από το κόμμα και σε παρακαλούν να τους δώσεις οικονομική ενίσχυση». Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο Χριστοφοράκος στον Θεόδωρο Τσουκάτο, λέγοντας ότι έλαβε ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα απευθείας από τη μητρική εταιρεία στο Μόναχο και όχι από τον ίδιο! Γιατί ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν έχει καλέσει μέχρι σήμερα τους ταμίες των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας;  Στο εδώλιο θα καθίσουν οι «γαύροι» της υπόθεσης αυτής ενώ οι καρχαρίες θα συνεχίζουν να διασχίζουν τους ωκεανούς της Ελληνικής διαφθοράς.
 πηγη
Οκτώ χρόνια για την Siemens, έξι ημέρες για την Χρυσή Αυγή - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Κανένας πολιτικός, κατηγορούμενος για την Siemens. Μόνο ο πολιτικά νεκρός Τσουκάτος…
Όπως ανακοινώθηκε, ύστερα από έρευνες του εισαγγελέα εφετών κ. Μπρη, παραπέμπονται να δικασθούν για το σκάνδαλο της Siemens 64 άτομα. Κανείς από αυτούς δεν είναι προφυλακισμένος! Η έρευνα του εισαγγελέα κράτησε οκτώ ολόκληρα χρόνια, ενώ για την Χρυσή Αυγή προκειμένου να βγει πόρισμα και να προφυλακιστούν βουλευτές της, χρειάστηκαν μόνον έξι ημέρες!
Σημειώνεται ότι οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, Χριστοφοράκος και Καραβέλας έχουν διαφύγει στο εξωτερικό με την ευγενική άδεια των ελληνικών αρχών… Ο Χριστοφοράκος μάλιστα ζει ελεύθερος στην Γερμανία. Ούτε λέξη βεβαίως για το γεγονός ότι έχουν υπάρξει δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο για την λίστα Χριστοφοράκου, την οποία έχει στα χέρια της η γερμανική δικαιοσύνη και η οποία περιέχει τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίοι χρηματίστηκαν από την Siemens.
Θυμίζουμε ότι η ζημία που υπέστη το ελληνικό δημόσιο από τα σκάνδαλα της Siemens ανέρχεται σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το πόρισμα της ίδιας της βουλής. Της ίδιας βουλής η οποία δέχτηκε με τις ψήφους των βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό έναντι του ποσού των διακοσίων εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή μόλις του ενός δεκάτου της συνολικής ζημίας. Και αυτά τα διακόσια εκατομμύρια ακόμη δεν τα έχουν δώσει… Η μεγάλη ειρωνεία ήταν ότι ένα μέρος του ποσού θα διατίθετο για να κάνει η Siemens σεμινάρια κατά της διαφθοράς! 
Από τους 64 κατηγορούμενους, οι περισσότεροι είναι υπάλληλοι της Siemens μεταξύ των οποίων και Γερμανοί, οι οποίοι είναι πολύ αμφίβολο εάν θα έρθουν να δικαστούν στην Ελλάδα, και φυσικά δευτέρας κλάσεως παράγοντες και κανένας πολιτικός πλην του τελειωμένου πολιτικά Τσουκάτου. 
Θυμίζουμε ότι μέσα στις σημειώσεις του Χριστοφοράκου για τον χρηματισμό κομμάτων και πολιτικών αναφερότανε και η χρηματοδότηση μικρού κοινοβουλευτικού κόμματος της δεξιάς. Την περίοδο εκείνη ένα μόνο κόμμα υπήρχε με αυτά τα χαρακτηριστικά και δεν ήταν άλλο από την Πολιτική Άνοιξη του σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά
Όσο για τον Τσουκάτο, αυτός κατηγορείται ότι πήγε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ ένα εκατομμύριο μάρκα από το μαύρο χρήμα της Siemens. Το ερώτημα που τίθεται είναι: ο Τσουκάτος που έδωσε τα χρήματα είναι κατηγορούμενοςαυτοί που τα πήραν ο ταμίας δηλαδή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είναι κατηγορούμενοι; 
Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου του 2013, μία ημέρα πριν την σύλληψή και φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει μηνυτήριο αναφορά στον Άρειο Πάγο με την οποία ζητούσε να διωχθεί σαν εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ για σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens.
Η αναφορά μπήκε στο αρχείο και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή…
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την προαγωγή Ντογιάκου: “Ανέλαβε να εξοντώσει δικαστικά την Χρυσή Αυγή για λογαριασμό της κυβέρνησης” 



Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontrachannel, ο οποίος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είπε όλη την αλήθεια για την προαγωγή που πήρε ο εισαγγελέας Ντογιάκος ή αν θέλετε το υποχείριο του Σαμαρά όπως ομολόγησε ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος.
Ακολουθεί το εύστοχο σχόλιο του κ. Βέλιου «Γιατί δεν το λέμε καθαρά, ο κ. Ντογιάκος είχε αναλάβει για λογαριασμό της κυβέρνησης να εξοντώσει δικαστικά την Χρυσή Αυγή προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ψηφοθηρικές βλέψεις της κυβέρνησης... απλά πράγματα».  XA

Η. Παναγιώταρος: “Η συγκυβέρνηση θάβει δικογραφίες κοινού ποινικού δικαίου” - ΒΙΝΤΕΟ
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή δεοντολογία σχετικά με τις δικογραφίες Βουλευτών. 
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πρέπει να προστατευθεί το κύρος των θεσμών και για να γίνει αυτό, απαραίτητη είναι η αυτοκριτική. Κατά την διάρκεια των διώξεων εις βάρος του Αρχηγού και Βουλευτών της Χρυσής Αυγής η Χώρα ήρθε αντιμέτωπη με επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν έγινε ποτέ άρση της ασυλίας του Αρχηγού και τεσσάρων Βουλευτών του Κινήματος για τις υποτιθέμενες «εγκληματικές» τους ενέργειες.
Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκατοντάδες δικογραφίες θαμμένες στα συρτάρια του κοινοβουλίου και δεν έρχονται ποτέ προς συζήτηση.
Η συγκεκριμένη επιτροπή δεν είναι δικαστήριο, αλλά εξετάζει την ύπαρξη ή όχι πολιτικού υπόβαθρου σε κάποια δίωξη εις βάρος κάποιου βουλευτή. Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση Μιχελάκη, ο οποίος φανερά χρηματίστηκε, αλλά η μνημονιακή Χούντα τον «προστάτεψε» ώστε να μην πάει η υπόθεσή του στο δικαστήριο.  ΧΑ

Μ. Αρβανίτης: “Κατάπτυστος προϋπολογισμός χωρίς λογιστικό έλεγχο του χρέους” - ΒΙΝΤΕΟ



Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό του 2015.
Ο βουλευτής Αχαΐας επισήμανε ότι μιλάμε για τον προϋπολογισμό ενός κράτους που επί της ουσίας δεν είναι κράτος αλλά ένα προτεκτοράτο. Οι πολιτικοί συνεχίζουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό με ξύλινους λόγους που δεν έχουν καμία ουσία.
Επίσης, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή ήταν η πρώτη που έθεσε το σημαντικότατο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση προσπαθεί να συζητήσει τον προϋπολογισμό την στιγμή που δεν έχει κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους. Το χρέος της Ελλάδας έχει φτάσει στα ύψη και συνεχώς αυξάνεται.
Η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά έχει εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό, ενώ συνεχίζει τα κατάπτυστα μέτρα. Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κλείνει παράνομα στην φυλακή τους πολιτικούς αντιπάλους οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά μόνο να αγωνίζονται για το Έθνος, την αξιοπρέπειά μας και για το γένος μας, το οποίο επιχειρούν σταδιακώς να εξοντώσουν. Η ανάπτυξη της οικονομίας είναι ανύπαρκτη, η ανεργία συνεχίζεται και οι Έλληνες μεταναστεύουν στο εξωτερικό.
Τέλος, χαρακτήρισε κατάπτυστη την αντισυνταγματική απόφαση του εισαγγελέα να μην παραστούν, αλλά ούτε και να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό οι παράνομα προφυλακισμένοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ακόμα μια πράξη που δηλώνει την παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στην νομοθετική και αφαιρεί το δικαίωμα από νόμιμα εκλεγμένους Βουλευτές να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.  ΧΑ
Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Γάτες και σκυλιά στην «καυτή» δικογραφία της Χρυσής Αυγής
Καυστικό άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου στην εφημερίδα "Ακρόπολη" για τα τραφελαφικά "ντοκουμέντα" που εμπεριέχονται στην δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής
Ήθελα να ήμουν από μία μεριά για να δω το γέλιο που θα ρίξουν οι δικαστές που θα κληρωθούν, αν γίνει η δίκη. Αν υπήρχε ένας τρόπος, ώστε ο κάθε Έλληνας, δεξιός, αριστερός, τζιχαντιστής ή οπαδός του Βασίλη Λεβέντη, να είχε πρόσβαση στην επίμαχη δικογραφία για την οποία γίνεται τόσος λόγος σχετικά με την «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή θα καταλάβαινε με το πρώτο ξεφύλλισμα πως δεν πρόκειται για ένα σαθρό κατηγορητήριο αλλά για μία εξευτελισμένη νομική διαδικασία που ακολουθήθηκε από την πρώτη στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της σχετικής δικογραφίας.
Φωτογραφίες με σκυλιά, γατιά και τσιμπούσια με παϊδάκια που έκαναν διάφοροι σε ταβέρνες είναι το «καυτό υλικό» που έχουν συμπεριλάβει οι ανακρίτριες σε αυτήν, προκειμένου οι δικαστές που θα κρίνουν την υπόθεση να έχουν μπροστά τους τα απαραίτητα ατράνταχτα στοιχεία!! Μέχρι σήμερα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ύστερα από σχετικές διαρροές, προκειμένου να δημιουργήσουν «κλίμα» σε βάρος της Χρυσής Αυγής αποτελούν το 2% από το σύνολο των 50.000 και πλέον σελίδων.
Το υπόλοιπο 98% είναι σενάριο καλοκαιρινής επιθεώρησης για πολύ γέλιο. Μαρτυρικές καταθέσεις χωρίς κανένα νόημα και χωρίς κανένα στοιχείο έχουν παρουσιαστεί από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ως συγκλονιστικές αποκαλύψεις, απομονώνοντας 2 λέξεις. Η δίκη αυτή, αν θα γίνει και με όποιους κατηγορούμενους τελικά, δεν θα οδηγήσει μόνο στη βέβαιη αθώωση των βασικών πρωταγωνιστών, αλλά δυστυχώς θα τραυματίσει βαρύτατα το κύρος της δικαιοσύνης γιατί θα αποδειχθεί περίτρανα πως τόσους μήνες το κάστρο λάσπης που χτιζόταν από την παράγκα των υπογείων του Μαξίμου, είχε πρωτεργάτες λειτουργούς της.
23 χρόνια που περπατώ στους διαδρόμους των δικαστικών μεγάρων έχω διαπιστώσει ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων υπηρετούν την απονομή της δικαιοσύνης αποτελούν κοινωνικά πρότυπα. Διαπίστωση όμως έχω κάνει και για τους ελάχιστους άθλιους που ξημεροβραδιάζονται στις χαρτοπαικτικές λέσχες και τα καζίνο και το πρωί παριστάνουν τους κριτές των πάντων. Ο μόνος τρόπος για να αποκατασταθεί το πληγωμένο σώμα των Ελλήνων δικαστών από αυτή την σκευωρία που οδήγησε στην πολιτική δίωξη ενός κόμματος, είναι οι ίδιοι δικαστές να αιτηθούν την ζωντανή μετάδοση της δίκης αυτής.
Να αποκαταστήσουν οι ίδιοι τα ψήγματα που έχουν χαθεί ως προς την αξιοπιστία τους απέναντι στην Ελληνική κοινωνία, εξαιτίας ενός επικίνδυνου και ύπουλου Πρωθυπουργού και μία χούφτας επίορκων δικαστικών. ΧΑ

Διπλωματική πανωλεθρία: «Μακεδονία» τα Σκόπια σε επίσημη σύνοδο του ΝΑΤΟ
Διπλωματική πανωλεθρία: «Μακεδονία» τα Σκόπια σε επίσημη σύνοδο του ΝΑΤΟ
Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες επίσημη σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ με θέμα το Ισλαμικό Χαλιφάτο και την αντιμετώπισή του από την «συμμαχία». Στην σύνοδο μετείχε φυσικά και η Ελλάδα με εκπρόσωπό της τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. Στην σύνοδο επίσης συμμετείχαν και τα Σκόπια χρησιμοποιώντας την ονομασία της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, δηλαδή ΠΓΔΜ.
Στην τελική δήλωση της αποφάσεως της Συνόδου, που είναι και το πιο επίσημο έγγραφο, η αμερικανική διπλωματία επέλεξε να δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σλάβους! Φυσικά η συγκεκριμένη κίνηση έγινε ως συνέχεια των δηλώσεων Βενιζέλου από βήματος ΟΗΕ. Θυμίζουμε ότι τότε με «εντολή Σαμαρά», ο πολιτικός «ογκόλιθος» Βενιζέλος είχε πει: «Προτείνουμε μία αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, erga omnes». Δηλαδή ο Βενιζέλος είχε αποδεχτεί αμέσως μία ονομασία του τύπου «Βόρεια Μακεδονία».
Σου λένε οπότε τα αμερικανάκια: «Τι Βόρεια, τι Νότια βρε Ευάγγελε! Θα μπερδευόμαστε άρα σκέτο Μακεδονία». Και αναγράψανε στην δήλωση ότι συμφώνησε και η «Μακεδονία». Η ελληνική πλευρά έκανε τα απαραίτητα διαβήματα, τα οποία και απορρίφθηκαν χωρίς περιστροφή. Εν τέλει ο Βενιζέλος έκανε ότι αποχωρεί από την συνάντηση για να μην πάρει το πολιτικό κόστος και να φανεί «πατριώτης», όμως αυτό που μένει είναι ότι οι αμερικανοί απλά του έκαναν το χατίρι να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.
Όμως για ποιο λόγο οι αμερικανοί προκάλεσαν όλο αυτό το θέμα, «καρφώνοντας» στους Έλληνες πολίτες την Εθνική Προδοσία που έχουν επιτελέσει οι σαμαροβενιζέλοι, πριν τις εκλογές; Η στοιχειώδης… ευγένεια του αφεντικού προς τον υπάλληλο προφανώς επίτασσε να περιμένουν οι αμερικανοί να περάσουν οι εκλογές και ακολούθως να κάνουν τις επίσημες δηλώσεις για την «λύση» του «Μακεδονικού» υπέρ των σκοπιανών.
Όμως στην Ελλάδα πλέον οι αμερικανοί γλυκοκοιτάζουν τον αμερικανοκομμουνιστή Τσίπρα και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την τύχη των σαμαροβενιζέλων. Έχουν βρει αυτόν που χρόνια τώρα λέει ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και το μόνο που μένει είναι να αλλάξουν λίγο αυτή τη δήλωση και να την κάνουν «το Αιγαίο ανήκει στα αμερικανικά υποβρύχια, που μοιάζουν άλλωστε με ψάρια».
Η όλη ιστορία, φυσικά, θυμίζει τα αλλεπάλληλα «χαστούκια» της τρόικα στην κυβέρνηση σε οικονομικό επίπεδο. Οι κυβερνώντες αφήνονται να καταρρεύσουν και νομίζουν ότι «ψιχαλίζει» στήριξη, σε μία αποστροφή του «δεν ψιχαλίζει, σας φτύνουν». Το κακό της όλης υπόθεσης είναι ότι μέχρι να πέσουν θα φροντίσουν να ξεπουλήσουν όλα τα Εθνικά Θέματα, για να μην έχει ο Τσίπρας «ανοιχτές» υποθέσεις.  ΧΑ
Έσπασε το μέτωπο της Χούντας: ο Βενιζέλος προανήγγειλε πρόωρες εκλογές με εντολή της Τρόικα!
Η μέχρι πρότινος αρραγής γραμμή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, για ολοκλήρωση του καταστροφικού, μνημονιακού έργου της αντεθνικής κυβέρνησης μέχρι το 2016, ανήκει στο παρελθόν, με σφραγίδα του αντιπροέδρου της και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου!
Από τη Βασιλεία της Ελβετίας όπου βρίσκεται για τη σύνοδο του ΟΑΣΕ, ο αντιπρόεδρος της Χούντας δήλωσε τα εξής: «Οι αναγκαίες εγγυήσεις (προς την Τρόικα) θα δοθούν εφόσον υπάρχει η βούληση του ελληνικού λαού. Γιατί εμείς ενεργούμε στο όνομα του ελληνικού λαού και πρέπει να έχουμε δύναμη, πρέπει να έχουμε στήριξη εσωτερική για να μπορέσουμε να επιβάλουμε την αλήθεια».
Τι σημαίνει η δήλωση αυτή; Σημαίνει πως το ρήγμα επήλθε οριστικά στο μέτωπο της αντεθνικής κυβέρνησης, κατά συνέπεια η κατάρρευσή της είναι μονάχα ζήτημα χρόνου. Οι πρόωρες εκλογές βρίσκονται προ των πυλών, όχι βεβαίως διότι οι Τύραννοι του Λαού μας κατανόησαν εσχάτως τα εθνικά τους εγκλήματα, αλλά επειδή οι διεθνείς δανειστές αντιλήφθηκαν πως το ρόλο της λαομίσητης Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά δύναται να παίξει ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με βασικό πυλώνα τον Σύριζα και πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρα. Για να υπάρξει όμως νέα κυβέρνηση, απαιτείται η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο Βενιζέλος υπήρξε κατατοπιστικότατος: «η Τρόικα θέλει εγγυήσεις που θα δοθούν εφόσον υπάρχει η βούληση του ελληνικού λαού». Όπερ σημαίνει πως την προσφυγή στις πρόωρες κάλπες την απαιτεί πλέον η Τρόικα, μιας και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στερείται τόσο της λαϊκής στήριξης, όσο και της εμπιστοσύνης των δανειστών. Αυτό κοινοποίησε και στους αξιωματούχους της αντεθνικής κυβέρνησης και εκεί οφείλεται το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι.
Έχουμε ως εκ τούτου τα κάτωθι δεδομένα: η Τρόικα κάλεσε τον Σαμαρά να πάει σε εκλογές και ο τελευταίος αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει την εξουσία. Τους καλοπιάνω τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, αλλά εκείνοι είναι ανένδοτοι. Ο πονηρός Βενιζέλος αντιλαμβάνεται πως το τέλος έχει επέλθειΣυναντιέται με το νέο πουλέν των δανειστών, τον Τσίπρα. Μια εθιμοτυπική συνάντηση, ενημέρωσης υποτίθεται για τα εθνικά θέματα, διαρκεί 2 ώρες! Ο Βενιζέλος διαπραγματεύεται με τον επόμενο πρωθυπουργό, τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην επόμενη κυβέρνηση. Οι πολιτικές εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί και ο Βενιζέλος προσαρμόζεται με στόχο να περισώσει το πολιτικό του μέλλον και κυρίως, προς αποφυγή δικαστικών περιπετειών εξαιτίας των σκανδάλων στα οποία έχει εμπλακεί.
Ο μόνος που επιμένει να αρνείται να προσαρμοστεί στη νέα πολιτική πραγματικότητα, είναι ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του Μαξίμου. Είναι όμως απελπιστικά μόνοι.
Ευθύς μετά τις δηλώσεις Βενιζέλου από τη Βασιλεία, ο Σαμαράς προέβη στην ακόλουθη, ενδεικτική της ψυχικής του καταστάσεως, δήλωση: «εγώ εκλογές δεν έχω»! Όλοι οι δικτάτορες είχαν την ίδια άποψη, εντούτοις το πολιτικό τους τέλος υπήρξε αναπόφευκτο και οδυνηρό. Κι όσο μεγαλύτερη είναι η εμμονή του Σαμαρά με την εξουσία, τόσο πιο οδυνηρό θα είναι το πολιτικό του φινάλε.
Το μόνο που απομένει μέχρι να ανακοινωθεί επισήμως η προσφυγή στις πρόωρες κάλπες, είναι μερικές ακόμη δραματικές εξελίξεις για την Πατρίδα και το Λαό μας και βεβαίως τόνοι εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού που θα διαχέονται από τα μέσα ενημέρωσης των νταβατζήδων.
Ο Ελληνικός Λαός είναι έρμαιο των αποφάσεων των διεθνών δανειστών. Εκείνοι καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις στη Πατρίδα μας και η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου εκτελεί πειθήνια. Εκείνοι προωθούν το νέο τους υποτακτικό, Αλέξη Τσίπρα.
Στο χέρι του Λαού μας είναι να αντισταθεί, συμβάλλοντας στην γιγάντωση και χαλύβδωση της Εθνικής Αντίστασης, ισχυροποιώντας δηλαδή τη μοναδική φωνή του, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!    Ευάγγελος Καρακώστας
Φιρμάνι Νταβούτογλου στη Χούντα Σαμαρά: απαγορεύστε τις αντιτουρκικές διαδηλώσεις, αφήστε τους αναρχικούς να κάψουν την Αθήνα!


Μνημείο ραγιαδισμού της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, αποτελεί η απόφαση της ΓΑΔΑ να απαγορεύσει κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου.
Στα πλαίσια της νέας τουρκοκρατίας, ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου απέστειλε φιρμάνι στην αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, απαιτώντας την απαγόρευση οποιασδήποτε διαμαρτυρίας του Ελληνικού Λαού στο καθορισμένο για αύριο κοινό υπουργικό συμβούλιο. Η απάντηση του υποτιθέμενου «κυρίαρχου» ελλαδικού Κράτους, υπήρξε άμεση: απαγόρευση κάθε δημόσιας συνάθροισης ή πορείας σε μια τεράστια έκταση του κέντρου των Αθηνών, για να νιώθει πραγματικός πασάς ο Τούρκος πρωθυπουργός!
Ενδεικτικό του βαθμού υποταγής της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά στις οθωμανικές απαιτήσεις, είναι το χρονικό διάστημα εφαρμογής της διαταγής από τη ΓΑΔΑ: από τις 6 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το οποίο σημαίνει ότι η απαγόρευση δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την δημόσια ασφάλεια, την οποία οι αστυνομικές αρχές επικαλούνται όταν απαγορεύουν συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Η απαγόρευση στοχεύει ξεκάθαρα σε τυχόν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου και της υποτακτικής στάσης της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και σε καμία περίπτωση δεν στρέφεται κατά των ήδη προγραμματισμένων συγκεντρώσεων κομμάτων και οργανώσεων της αριστεράς και της άκρας αριστεράς, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου.
Τούτο σημαίνει πολύ απλά ότι ο Ελληνικός Λαός (και συνεπώς η Χρυσή Αυγή) απαγορεύεται να εκφράσει την αντίθεσή του στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας και στο ξεπούλημά της, όμως οι συμμορίες της αριστεράς -υπό την κάλυψη του «δημοκρατικού» τόξου- μπορούν ανεμπόδιστα να κάψουν την Αθήνα!
Οι νεογενίτσαροι της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και του συνόλου του αντισυνταγματικού τόξου, πλανώνται εάν πιστεύουν πως οι απαγορεύσεις θα κάμψουν την θέληση του Ελληνικού Λαού για Λευτεριά. Τουναντίον, πεισμώνουν το Λαό μας και δικαιώνουν τις θέσεις και τον Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Αντισταθείτε στη Νέα Τουρκοκρατία! Πατρίδα-Λαός-Εθνικισμός!  ΧΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! : Με “πακέτο” αξιώσεων και όλο τον τουρκικό στόλο στο Αιγαίο έρχεται στην Αθήνα ο Νταβούτογλου
Γεια σου ξευτίλα Σαμαρά! Καθηγήτρια στις Σχόλες της Αστυνομίας «αλληλέγγυα» του Ρωμανού!

Σίγουρα θα θυμάστε κάποια καθηγήτρια Εγκληματολογίας, ονόματι Αναστασία Τσουκαλά, την οποία είχε προσλάβει το ψοφοδεξιό καθεστώς στις σχολές της Αστυνομίας. Αυτή, λοιπόν, η… καλή κυρία, τον Μάρτιο του 2013 βγήκε σε κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα και αποπατώντας κάθε έννοια εκπαιδευτικής δεοντολογίας «κάρφωσε» τους μαθητές της, που στο μάθημά της είπαν ελεύθερα τη γνώμη τους –νομίζοντας ότι ζουν σε ελεύθερη χώρα κι όχι σε σταλινοχουντάρα του κερατά- ως «φασίστες», απαιτώντας την αποπομπή τους. Τελικώς, οι δόκιμοι αξιωματικοί τη γλίτωσαν (επειδή ήταν πάρα πολλοί και θα δημιουργείτο μεγάλο σκάνδαλο), αλλά η «καθηγήτρια» συνεχίζει –σε κάθε ευκαιρία- να επαναλαμβάνει το «τροπάριό» της.
Που τη θυμήθηκα; Διαβάζοντας μια είδηση σε ακροαριστερή ιστοσελίδα, ότι η λεγάμενη ήταν μεταξύ αυτών που παρευρέθηκαν σε εκδήλωση «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» στον ψευτο-απεργό πείνας Ρωμανό, κάνοντας μάλιστα και… επαναστατικές δηλώσεις:
«Συνέντευξη Τύπου στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο «Εμπρός» έδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης οι γονείς των αναρχικών κρατουμένων και απεργών πείνας.
Η συνεχιζόμενη απεργία πείνας των Ρωμανού και Μιχαηλίδη, άλλα και η συμμετοχή των Μπουρζούκου και Πολίτη, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, δημιουργούν νέα δεχόμενα στο πολίτικο σκηνικό.
Από την πλευρά την η κυρία Τσουκαλά είπε πως οι άδειες των κρατουμένων έχουν λόγο ύπαρξης και ότι απώτερος σκοπός είναι η κοινωνική ένταξη των νέων, αλλιώς -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- «θα γίνουν αγρίμια κύριε υπουργέ».
«Πώς να επανέλθει όταν βγει από τη φυλακή; Εκμηδενίζουν προσωπικότητες κρατώντας τον κρατούμενο στη φυλακή χωρίς άδεια», πρόσθεσε».
Αυτή, λοιπόν, την «αλληλέγγυα» και «συμπαραστάτρια» συντρόφισσα των αναρχοκομμουνιστών ληστών, βρήκε ο ξεφτίλας Σαμαράς να διδάξει τους δόκιμους αξιωματικούς της Αστυνομίας! Μην απορήσετε, λοιπόν, αν ποτέ δείτε να κάνουν μαθήματα σε αστυνομικούς και οι Ρωμανός, Μαζιώτης, Ξηρός κι όλο το κακό συναπάντημα! Γιατί, η ψοφοδεξιά ξεφτίλα του Σαμαρά δεν έχει κανένα όριο!  ΧΑ

Ένας αμερικανοκομμουνιστής στο ελληνο-αμερικανικό επιμελητήριο

Στο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου παρευρέθηκε ο αμερικανοκομμουνιστής mister Tsipras και μίλησε από το… φιλόξενο βήμα του. Στην προσεκτική ομιλία του, απόφυγε φυσικά να αναφερθεί σε… σκίσιμο του Μνημονίου και άλλα ηχηρά παρόμοια, επαναλαμβάνοντας τα γνωστά ασαφή, κοινότυπα και χιλιοειπωμένα συνθήματα, για «δημιουργική και παραγωγική Ελλάδα», «για μια νέα κοινωνική συμφωνία», «για την ανάπτυξη», «για ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης» και άλλες τέτοιες… μπούρδες.

Παράλληλα, όπως κάνουν όλοι οι δημαγωγοί όταν πλησιάζει η ώρα της εξουσίας, έριξε τον «πήχη» των προσδοκιών, λέγοντας πως «Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, δεν υποσχόμαστε παραδείσους».
Τι μένει, λοιπόν, από την παρουσία του; Μα η ίδια η παρουσία του, που είναι ο καθρέφτης της μελλοντικής πολιτικής του, γιατί δείχνει ξεκάθαρα ποιους αφήνει και με ποιους πάει!  ΠΗΓΗ


ΣΥΡΙΖΑ: Θα είμαστε καλά κορίτσια δε θα προβούμε σε μονομερή διαγραφή του χρέους
Μια ακόμα επιβεβαίωση του γεγονότος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πατσαβούρα των διεθνών τοκογλύφων (και μάλιστα  βρεμένη), προσέφερε ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του παρδαλού συνονθυλεύματος, Πάνος Σκουρλέτης.
Σχολιάζοντας, λοιπόν, την άποψη του (εκ μεταγραφής από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) τυφλού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρέπει να γίνει μονομερής διαγραφή του χρέους κατά 70%, ο εκπρόσωπος είπε τα εξής διαφωτιστικά:
«Και εγώ άκουσα με έκπληξη αυτή την άποψη, διότι δεν την έχω ακούσει ποτέ από τον κ. Κουρουμπλή σε κανένα από τα όργανα που έχουμε βρεθεί. Προφανώς πρόκειται για μια απολύτως προσωπική άποψη. Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από το θέμα της διαπραγμάτευσης είναι γνωστή. Όσον αφορά τα θέματα του χρέους και των δανειακών συμβάσεων όλα αυτά θα μπούνε κάτω από τη βάσανο μια σκληρής διαπραγμάτευσης».
Όμως, πως αντιγράφουν οι συριζομούρηδες τον φον Αντωνάκη της… αντιμνημονιακής εποχής! Ντάλε-κουάλε! Για «επαναδιαπραγμάτευση» μιλούσε τότε ο φον, για «σκληρή διαπραγμάτευση» μιλάει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Να μη λέμε πολλά λόγια, το αποτέλεσμα το ξέρετε…
(ΥΓ) 1: Ακόμα και ο τυφλός βουλευτής «είδε» την κοροϊδία που επιφυλάσσει στον κοσμάκη το παρδαλό συνονθύλευμα και προφανώς είπε αυτά που είπε εις γνώσιν των θέσεων και των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, για να τους εκθέσει προκαταβολικά και να βγάλει την ουρά του απ’ έξω από το αναμενόμενο φιάσκο. Τόσοι… ανοιχτομάτηδες που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας ότι θα σκίσει το Μνημόνιο και… δυο αυγά Τουρκίας, δε βλέπουνε;
(ΥΓ) 2: Ανοίχτε τα μάτια σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε! ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κομισιόν: Δε θα ζητήσουμε από τον Mister Tsipra να υπογράψει τώρα το νέο μνημόνιο θα το υπογράψει μετά τις εκλογές με την ησυχία του

Στα σκουπίδια το δήθεν ομόφωνο “όχι” των Πανοκαμμενικών: Ψηφίζει με τα τσαρούχια πρόεδρο η Κόλλια-Τσαρούχα!

Λίγες ημέρες μετά το δήθεν ομόφωνο «όχι» του πανοκαμμενικού μορφώματος στον υποψήφιο που θα εμφανίσουν για πρόεδρο οι Σαμαροβενιζέλοι και την αυθημερόν διάψευσή του από τον Μελά, εμφανίστηκε και δεύτερο κρούσμα, αυτή τη φορά από την Κόλλια-Τσαρουχά!
Η μαντάμ, λοιπόν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της το (δήθεν) ομόφωνο «όχι» των πανοκαμμενικών, δήλωσε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της βουλής. ότι ο κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να αποφασίσει και να ψηφίσει ότι θέλει στην προεδρική εκλογή, υπονοώντας ότι αυτή θα ψηφίσει υπέρ:
«Δεν χρειάζεται κανένας να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει. Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Το θέμα είναι πως θα με πείσει κάποιος για το πρόσωπο. Ο βουλευτής θα έπρεπε να αποφασίζει μόνος του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως κανείς δεν μας έχει πει το όνομα του υποψήφιου ώστε να τον κρίνουμε».
Μετά το σάλο που προκλήθηκε, λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η μαντάμ Κόλλια επιχείρησε να… ανασκευάσει ελαφρώς, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ειδικότερα, είπε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμα κι αν είναι ο Κώστας Καραμανλής… εκτός κι αν έρθουν τα πάνω – κάτω.
Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τη ρώτησαν τι εννοεί με την φράση «τα πάνω κάτω» για να τους απαντήσει εκείνη «μόνο εάν έχουμε κρίση στα εθνικά θέματα».
Στα οποία εθνικά θέματα, συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και τα της οικονομίας…
Σας θυμίζω, ότι κάπως έτσι, με ήξεις-αφήξεις, είχε αρχίσει και ο «ανεξάρτητος Έλληνας» Μελάς, που κατέληξε ανεξάρτητος βουλευτής που… σκέπτεται να επιστρέψει στη νουδούλα, όπως δήλωσε προχθές!
Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε το εξής: όποιος είναι αντίθετος με το μεταπολιτευτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας ή δυσαρεστημένος και θέλει να το τιμωρήσει, έχει μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή! Διότι, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, όλα αυτά τα κόμματα που ιδρύθηκαν από ανθρώπους του κατεστημένου, δήθεν για να χτυπήσουν το κατεστημένο, αποτελούνται από Μελάδες, Κόλλιες-Τσαρουχά και λοιπά συστημικά πολιτικά μπάζα, που κάποια στιγμή επιστρέφουν από κει που ξεκίνησαν!
(ΥΓ): Ποιος θα είναι ο επόμενος; Εδώ και μήνες, έχω γράψει τους… σίγουρους και σιγά-σιγά επιβεβαιώνομαι: Μελάς, Κόλλια-Τσαρουχά, Χαϊκάλης, Τέρενς Κουίκ, Κουντουρά…
Έχει γνώση για το όλο θέμα ο μαφιόζος δημοσιογράφος-οικονομολόγος Γιάννης Τσιριγώτης!