INFORMATIONS

FACEBOOK TSIRIGOTIS GIANNIS: https://www.facebook.com/giannis.tsirigotis2
ΓΙΝΕΤE ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΓΙΝΑΜΕ 5000 ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ FACEBOOK GIANNIS TSIRIGOTIS II ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009204922633γ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά, Απόφοιτος Roosevelt University Chicago USA στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών M&A's Business(Ρευστοποιήσεις & Συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων) και Απόφοιτος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ στο ΙΕΚ Όμηρος Αθηνών.

Ο Τσιριγώτης Γιάννης είναι και Εκδότης της Ομογενειακής Ελληνικής Εφημερίδος του Βερολίνου "YELLOW JOURNAL": www.yellowjournal44.blogspot.com

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
SEE THE BLOG HERE: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/



Επίσημη Ιστοσελίδα του Σικάγου: http://www.cityofchicago.org/city/en.html

Eπίσημη Ιστοσελίδα Νέας Υόρκης:

http://www1.nyc.gov/

Kontra News Newspaper: http://www.kontranews.gr/
Τι γίνεται τώρα στο Lingen στην Γερμανία (Γεννέτηρα πόλη του Τσιριγώτη Γιάννη) ζωντανά στον αέρα με κάμερα web: http://www.lingen.de/webcam_1/webcams.html

To ROOSEVELT UNIVERSITY (Walter Heller Business & Economical School) είναι παράλληλα με το UNIVERSITY OF CHICAGO (MILTON FRIEDMAN SCHOOL OF ECONOMICS) η τρίτη καλήτερη σχολή οικονομολογίας στον κόσμο. Πρώτη είναι το Harvard Uni Boston! Η δεύτερη είναι το Yale UΝΙ!

To Roosevelt University του Σικάγου διδάσκει την εφαρμογή του Παγκόσμιου NEW DEAL σε κάθε οικονομία και δημοσιονομική διαχείριση και σε κάθε κράτος του πλανήτη. Συσάχθεια και διαγραφή κρατικών χρεών! Βελτίωση και ανάπτυξη του Κοινωνικού και Προνοιακού Κράτους! Ισχυρή οικονομία στο έσωθεν για τις ΗΠΑ και όχι εγχώρια οικονομία δια μέσω της κοπής νέων ποσών από την FED σε δολάρια $!.... Διαφωνεί με το Νέο-Φιλελεύθερο Μοντέλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης και του Ιμπεριαλιστικού Καπιταλισμού. Το θεωρεί αποτυχημένο και άδικο! Ενώ το Πανεπιστήμιο του Σικάγου και το Χάρβαντ στην Βοστώνη διδάσκουν τον Νέο-Φιλελευθερισμό και την Παγκοσμιοποίηση της Παγκόσμιας Οικονομίας!

Διαβάστε προσεκτικά την μελέτη του Καθηγητή Παρασκευόπουλου για την Εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας της Αρχαίας Αθήνας σήμερα στην εποχή μας και το πόσο κακό κάνει το Κοινοβουλευτικό Κομματικό Σύστημα Προεδρευόμενης & Προεδρικής Δημοκρατίας. Και τι κομπίνα έχουν στήσει εδώ και αιώνες οι Εβραιοσιωνιστές Νεοταξίτες Φασίστες και Δυνάστες και Καταπιεστές και Καθεστωτικοί Καπιτολιστοιμπεριαλιστές και Παγκοσμιοποιητές της Πολυπολιτισμικότητας και της δήθεν αριστερίστικης προόδου και του νέο-φιλελευθερίστικης ανάπτυξης δια μέσω αυτού του σάπιου Πολιτεύματος και το πώς κοροϊδεύουν τους λαούς: http://philocosmy.com/wp-content/uploads/2014/06/2_Exofillo-Athinaikis-Dimokratia-Syllogou_Proti-Ekdosi.pdf

Η Ομάδα Ε επιθυμεί να εφαρμοστεί η Άμεση Αριστοτελική Δημοκρατία του Περικλή σε όλους τους λαούς της Γής και κυρίως στην Ελλάδα! Οπότε βοηθείστε και ενωθείτε με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: http://www.dimopolis.gr/

Τι είναι τελικά Ομάδα Ε; Διαβάστε την ιστοσελίδα αυτή: http://www.i-diadromi.gr/2014/05/blog-post_6357.html

Δείτε ιστοσελίδα της ιντερνέτ ψήφου πολιτών της Άμεσης Δημοκρατίας: http://www.dd-democracy.gr/article.asp?Id=126

Μπείτε στο Ραδιοφωνικό Ιντερνέτ Σταθμό LOVE RADIO του Γιώργου Κουρή: http://www.loveradio.gr/

LIVE RADIO "LOVE FM" OF MR KOURIS GEORGE: http://live24.gr/radio/loveradio

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: .... ΈΔΡΑ των Κεντρικών Γραφείων της Hermes Inv. Corp.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AYTH:

http://politsirigotis.blogspot.gr/2015/02/hermes-inv-corp-in-konstantinople-with.html

Διαβάστε την ιστοσελίδα του συναδέλφου Έλληνα αξιόλογου οικονομολόγου και δηλαδή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Διαβάστε Άρθρα-Σχόλια-Αναλύσεις-Συνεντεύξεις-Αποκαλύψεις-Παρασκήνιο του Δημοσιογράφου-Οικονομολόγου-Liquidator Τσιριγώτη Γιάννη και Ειδήσεις Αποκλειστικές σε αυτό το Blog! Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ): WWW.VOICENEWS.GR

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΛΟΥΡΑΚΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ: Αποκαλύφθηκε ο «δάκτυλος» των Σιωνιστών: Το Δεκέμβριο του 2014 οι Ρότσιλντ αγόρασαν το Charlie Hebdo! (βίντεο) Γράφει: η Μαρία Λουράκου από το Παρίσι (για προώθηση επιχειρηματική της HIC και για την ίδρυση αυτού του επενδυτικού & ΜΜΕ ομίλου μεταπολεμικά και για δημόσιες σχέσεις στην Γαλλία ταξιδεύοντας με αεροπλάνο από την Αθήνα) Φοιτήτρια Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών & γκόμενα-ερωμένη του δημοσιογράφου-οικονομολόγου Γιάννη Τσιριγώτη

Αποκαλύφθηκε ο «δάκτυλος» των Σιωνιστών: Το Δεκέμβριο του 2014 οι Ρότσιλντ αγόρασαν το Charlie Hebdo! (βίντεο)
Το Παρίσι είχε κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών του 2014-2015, βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης μετά το μακελειό στην σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Charlie Hebdo.
Οι λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, έγιναν γνωστές παγκοσμίως. Αυτό όμως που σκόπιμα αποκρύφτηκε είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του περιοδικού.
Όπως λοιπόν αποκαλύφθηκε πρόσφατα, οι Ρότσιλντ αγόρασαν το περιοδικό το Δεκέμβριο του 2014.
Φαίνεται μάλιστα ότι η εξαγορά αυτή αποτέλεσε το αντικείμενο έντονων συζητήσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας, σύμφωνα με τον Baron Philippe de Rothschild, ο οποίος έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό Quote.
«Υπήρξε μια συζήτηση σχετικά με την εξαγορά που ολοκληρώθηκε από το θείο μου Baron Edouard de Rothschild», δήλωσε ο Philippe.
«Ορισμένα μέλη της οικογένειας ήθελαν να αποτρέψουν την αγορά, επειδή πίστευαν ότι η κίνηση αυτή θα ερμηνευθεί ως αύξηση της πολιτικής μας επιρροής. Δεν θέλουμε να φαίνεται ότι εμπλεκόμαστε στην πολιτική…Στο τέλος η επιφυλακτικότητα της οικογένειας ξεπεράστηκε, πρόσθεσε ο Baron Philippe Rothschild.
Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να συνδέσει κανείς αυτή την αγορά, η οποία πραγματοποιήθηκε μερικές μόνο εβδομάδες πριν το μακελειό.
Όπως φημολογείται, μετά την επίθεση των ισλαμιστών μακελάρηδων το περιοδικό έχει λάβει ενίσχυση από την γαλλική κυβέρνηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι πωλήσεις του έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ..

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:



 Η Μαρία Λουράκου στο Παρίσι και κάτω από τον Πύργο του Άϊφελ!
 
 

“Πατήρ, Υιός κι Άγιο Πνεύμα” στο εξώφυλλο του φιλοσιωνιστικού

περιοδικού Charlie Hebdo !

http://www.fornews.gr/images/nea6/Charlie-Hebdo-2.jpg


Οι μόνοι που θα έβρισκαν χιουμοριστικό το παραπάνω εξώφυλλο θα ήταν οι σιωνιστές που ήταν και οι βασικοί συντελεστές του συγκεκριμένου περιοδικού. Και οι σιωνιστές μπολσεβίκοι φέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο στους Ορθόδοξους κατά την έγχρωμη (κόκκινη) επανάσταση κατά του Τσάρου αλλά οι Ρώσοι επέστρεψαν πάλι στη θρησκευτική τους παράδοση. Η προσβολή των ιερών δεν προκαλεί αλλαγή στον τρόπο σκέψης των θρησκευόμενων.Περισσότερο τους φανατίζει. Η γενικότερη απαξίωση των θρησκειών (πλην αυτής των εκλεκτών του Θεού , του περιούσιου λαού) μπορεί να αποτελεί αντικίνητρο για κάποιον να εμβαθύνει σε αυτά τα θέματα ή μπορεί να οδηγήσει κάποιους να απέχουν. Οι ήδη θρησκευόμενοι όμως φανατίζονται περισσότερο και περνούν αυτόν τον φανατισμό και στις επόμενες γενιές και στο περιβάλλον τους.

Google arthro 3
Και μέσα στο πένθος …ο δικηγόρος του σατιρικού περιοδικού μας ενημέρωσε ότι την Τετάρτη το Hebdo αντί να τυπωθεί σε 45.000 τεύχη …θα κυκλοφορήσει σε 1.000.000 τεύχη! Μην χάσουμε και την ευκαιρία … να αυξήσουμε την πελατεία.
Kι αφού θρήνησαν Ομπάμα, Μέρκελ, Ευρωπαίοι , Καταριανοί και Σαουδάραβες … νομίζω δεν χρειάζεται να αποδείξουμε για ΠΟΙΟΥΣ δούλευαν εκεί στο HEBDO. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι … ότι δεν δούλευαν για το καλό μας αλλά για το σύστημα …και γι’ αυτό δέχονται τιμές από το σύστημα…σε αντίθεση με όλους αυτούς που πέθαναν ανώνυμα εξαιτίας του συστήματος.
Οι φίλοι του Ισραήλ είναι φίλοι όλων και οι εχθροί το Ισραήλ …εχθροί όλων . Οι πονόψυχοι δολοφόνοι με γραβάτες και ταγέρ δεν πρέπει να μας ξεγελούν.
O “πονόψυχος” Ομπάμα σκότωσε με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα τουλάχιστον 2400 ανθρώπους, οι περισσότεροι αθώοι και παιδιά και όλοι τους μουσουλμάνοι.

Η Μαρία Λουράκου στο ξενοδοχείο και στο πάρτι-δεξίωση το ιδιωτικό του Karl Lagefeld σε ξενοδοχείο του Παρισιού με το όνομα:  Millennium Hotel Paris
Charles de Gaulle - Roissy-en-France
Με μια Ελληνίδα Απόδημη και φρεσκοπαντρεμένη με Γάλλο μεγαλοστέλεχος της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Renault στο Παρίσι και στο πάρτι αυτό.... 
Που ονομάζεται Αφροδίτη Καλτσίωτη!
 
Φωτογραφία: Με μια ομογενή κόρη και φοιτήτρια γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Σορμπόν του Παρισιού...  Και έτσι μόνιμη κάτοικο του Παρισιού, που είναι Ελληνογαλλίδα  και με καταγωγή από την νήσο Λέσβο η οικογένειά της....   Και που ο πατέρας της είναι γιατρός και πλαστικός χειρούργος πλούσιος και αξιοαγάπητος και αναγνωρισμένος και ενταγμένος στην γαλλική κοινωνία και που έχει στην ιδιοκτησία του δική του ιδιωτική μεγάλη κλινική στην Γαλλια...   Και σε προάστειο του Παρισιού!   Και αυτή ήταν καλεσμένη με τον νέο άνδρα της που είναι Γάλλος και αυτός...  Και που εργάζεται ως Γενικός Διευθυντής της αυτοκινητοβιομηχανίας Renault στην Λιόν!  Και αφού παντρεύτηκε με πολτικό γάμο το πρωϊ καλέστηκε σε αυτό το πάρτι και αυτή και σε συνοδεία με τον άνδρα της του Karl Lagerfeld και όλης του την παρέα του!  
Επειδή έγινε επίδειξη μόδας εκεί για την Collection Spring&Summer 2015!....
Στο σύνολο είσαν καλεσμένοι περίπου 150 άτομα σε αυτό το πάρτι!....

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ
Ο 4ΟΣ. ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ
Όλοι ακούσανε με προσοχή για τον πολύ ικανό και ηγετικό με πλούσια και για την μεγάλη σεμνή και ταπεινή προσωπικότητα και χαρακτήρα και ηθική και με φιλοσοφία  και με αξίες αρχαίας Ελλάδος και χριστιανισμού ορθοδοξίας... αρχές!   Που είναι απόγονος της δυναστείας των Αυτοκρατόρων του Βυζαντίου από την Άλωση της Πόλης το 1453 από τους Οθωμανούς Βαρβάρους και Χαζάρους!  ....  Και επί αιώνες επέζησε στη Ρωσία, στην Γαλλία, στην Αγγλία, στην Ελλάδα και στην Ιταλία.... 
Και στις ΗΠΑ και Καναδά και Γερμανία και Αυστραλία! 
Τους είπε ότι έχει ιερό βασιλικό αίμα στις φλέβες του και στο DNA του και ότι εργάζεται όπως ο απλός κόσμος στον τομέα του!
Και πολύ μορφωμένου και έτοιμου από μικρό παιδί στην εκπαίδευση για να κυβερνήσει...  Δηλαδή, για τον  Έλληνα Νέο και Μελλοντικό Αυτοκράτορα του Νέου Τεράστιου Ελληνικού Βυζαντινού Κράτους και με έδρα και με Πρωτεύουσα την απελευθερωμένη Κωνσταντινούπολη μετά το πέρας των μαχών και του Γ΄ Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου!....  Και βέβαια θα έρθει η βέβαιη διάλυση της ΕΕ και η κατάργηση και πτώχευση του Ευρώ και της Γερμανίας!   Όπως τους μετέφερε στο Παρίσι, η Μαρία Λουράκου, ως αγγελιοφόρος του Θεού Ερμή από την Αθήνα και την Ελλάδα μας!...
Δηλαδή για την Αυτού Μεγαλειότητα Ιωάννη Βατατζή τον 4ο. των Παλαιολόγων που σύμφωνα με το σχέδιο "ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΙ" του Προέδρου Βλαδίμηρου στέφθηκε πρίν από δύο χρόνια μυστικά σε μοναστήρι του Μυστρά της Πελοποννήσου.  Και που ήταν παρόν ορισμένα μέλη της Ομάδας Ε στην τελετή στέψης τους αυτής!....   Και έτσι πρέπει να ιδρυθεί η Hermes Inv. Corp.  με το αρχικό κεφάλαιο μεταπολεμικά των 10 δις. Ευρώ και να είναι μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση!  Αφού η Μαρία Λουράκου τους ενημέρωσε όλους για τα γεγονότα που έρχονται γεωπολιτικά διεθνώς...  Και με το χρηματιστηριακό κράχ στην Νέα Υόρκη που θα γίνει σύντομα και προγραμματισμένα!  Και που θα είναι χειρότερο διεθνώς από το έτος 1929 στην Wall Street τότε... 
Πρέπει να βάλουν πλάτες όλοι για να ιδρυθεί η HIC του Τσιριγώτη και της Λουράκου! Και να γίνει αύξηση κεφαλαίου μετά από δύο χρόνια
λειτουργίας της εταιρείας στα 30 δις. Ευρώ τότε!...

Θέλουν να μας αφανίσουν ως ελληνικό έθνος! ... 
Μας εχθρεύονται και μας υπονομεύουν
με τα τσιράκια τους στην Αθήνα! 
Δεν θα προφτάσουν όμως να ολοκληρώσουν τα όλα σχέδιά τους. 
Ο χρόνος είναι εναντίον τους που περνάει!...
 
ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ:
Η υψηλή κοινωνία του Παρισιού πήρε χαμπάρι την κομπίνα και σκευωρία με το περιοδικό Σαρλί.  Στην ημερήσια διάταξη, όπως φάνηκε στην δεξίωση εν παρουσία της Μαρίας Λουράκου από την Αθήνα ως καλεσμένη...., αναφέρετε ότι η προβοκάτσια του περιοδικού επιδιώκει να επικρατήσει ισλαμοφοβία και ρατσισμός και φασισμός στην "Πόλη του Φωτός" και που αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου με αφορμή τις διαφορές πολιτισμών και θρησκειών μεταξύ της αναπτυγμένης Δύσης και αυτής της Μέσης Ανατολής και της Ευρασίας της Ρωσίας και της Κίνας ως κύριες βέβαια δυνάμεις!...   
 

Φακέλωμα για όσους αγόρασαν το «Charlie Hebdo» στην Μεγάλη Ισλαμική Βρετανία!

Φακέλωμα για όσους αγόρασαν το «Charlie Hebdo» στην Μεγάλη Ισλαμική Βρετανία!
Η αστυνομία συνέλεγε τα στοιχεία των αγοραστών σε μια επιχείρηση «κατά της ισλαμοφοβίας»!
Η κατάντια του αγγλικού κράτους που έχει πάθει λουμπάγκο από τις φιλο-ισλαμικές επικύψεις αναδεικνύεται για άλλη μια φορά, με την αστυνομία τουWiltshire να αντιμετωπίζει την διεθνή κατακραυγή μετά από την αποκάλυψη ότι συγκέντρωνε τα στοιχεία όσων αγόρασαν το διάσημο τεύχος του «Charlie Hebdo».

Οι αστυνομικές αρχές απέστειλαν και δικαιολογητική επιστολή, με την οποία προσπάθησαν να πείσουν την κοινή γνώμη για τις ύποπτες και αντι-δημοκρατικές ενέργειες τους. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα αναγκάστηκε σε δημόσια απολογία μετά την καταγγελία διανομέα Τύπου για αστυνομικό που του ζήτησε να του μεταβιβάσει τα έγγραφα με τα στοιχεία των αγοραστών του γαλλικού σατυρικού περιοδικού μετά την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.
Το ίδιο το αστυνομικό τμήμα του Wiltshire επιβεβαίωσε ότι ένας εκ των αστυνομικών του τμήματος επισκέφτηκε έναν διανομέα Τύπου στην πόλη Corsham του Wiltshire, για να του ζητήσει τα ονόματα τεσσάρων πελατών που παρήγγειλαν το νέο τεύχος του γαλλικού περιοδικού με το διάσημο σκίτσο του Μωάμεθ του καμηλιέρη.
Η παράνομη και αντισυνταγματική αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των πιθανών «ισλαμοφοβικών στοιχείων» -την ίδια ώρα που οι ισλαμιστές της Αγγλίας έχουν βιάσει χιλιάδες παιδάκια, αλλά οι αρχές το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό για να μην φανεί η αλήθεια του ισλάμ- είδε το φως της δημοσιότητας μετά από επιστολή που απέστειλε η 77χρονη Anne Keat που αγόρασε το τεύχος από τον ανακρινόμενο διανομέα Τύπου στην Guardian. Σκοπός της επιστολής ήταν να προειδοποιήσει τους πολίτες ότι ακόμα και η τοποθέτηση καρφιτσών με το λογότυπο «Είμαι ο Τσάρλυ» μπορεί να τραβήξει την προσοχή των αστυνομικών αρχών.
Από την άλλη μεριά η απολογητική αναφορά των αστυνομικών ανέφερε: «Απολογούμαστε στους πολίτες που μπορεί να επηρρεάστηκαν από όλη αυτή την κατάσταση», υποστηρίζοντας ότι έχουν ήδη σβηστεί τα προσωπικά τους στοιχεία από το κεντρικό σύστημα του τμήματος. Μάλιστα, εκπρόσωπος Τύπου του τμήματος της περιοχής, δήλωσε λίγο αργότερα, ότι η κίνησή τους αποσκοπούσε στην παροχή ασφάλειας και προστασίας των αγοραστών του πιο μισητού εντύπου παγκοσμίως για τον ισλαμικό κόσμο, χωρίς, όμως, να πείθει τουλάχιστον τους υποψιασμένους…
 
Ώς φοιτήτρια Κοινωνιολογίας αυτό της κέντρισε το ενδιαφέρον με τις συζητήσεις στην δεξίωση αυτή και στα γαλλικά με τον όλο κόσμο της αφρόκρεμας του Παρισιού!   Δηλαδή, της Μαρίας Λουράκου από την Αθήνα και απεσταλμένη του γκόμενού της Γιάννη Τσιριγώτη.  Για το θέμα ίδρυσης της Hermes Inv. Corp.στην Πόλη μετά από τον μεγάλο πόλεμο που έρχεται φυσικά!
 

Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;


Το 2008 ένας σκιτσογράφος του Charlie Hebdo, o Maurice Sinet, τόλμησε να αστειευτεί σχετικά με τον γιο του Nicola Sarkozy. Είπε δηλαδή ότι ο γιος του αλλαξοπίστησε κι έγινε Εβραίος για …οικονομικούς λόγους. Μόνον αυτό… Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;1Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;2
Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;3

Και μόνον αυτό ήταν αρκετό για να απολυθεί από το Charlie Hebdo… Απόφαση που χαιρέτησε κι ο γνωστός για την συμμετοχή του σε όλες τις αιματοχυσίες του πλανήτη Bernard Levi.Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;4

Τον κυνήγησαν δικαστικά με μηνύσεις ενώ εβραϊκές οργανώσεις απείλησαν ευθέως την ζωή του, λέγοντας ότι θα του χώσουν ατσάλι 20 εκατοστών στο έντερο, για να μάθει «ο μπάσταρδος να σκέφτεται». 
Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει Charlie και ποιοι βρίσκονται από πίσω, καθώς και τον λόγο της κινητοποιήσεως όλων των ΜΜΕ και των δολοφόνων της Νέας Τάξεως;

Tο ξενοδοχείο που έγινε το πάρτι-δεξίωση και το δείπνο (Με Μπουφέ)  στο Παρίσι με διοργανωτή τον εκκεντρικό διάσημο Γαλλογερμανό μόδιστρο Karl Lagefeld....  Σήμερα βράδυ από τις 19:00 η Ώρα (ώρα Γαλλίας)
Σ
Στον δείπνο υπήρχαν σκέψεις για την ολοκλήρωση ή μη της ΕΕ και της Ευρωζώνης σε ένα πλήρως κράτος και ως Ηνωμένες Πολιτείας της Ευρώπης!   Και υπήρχε η ατμόσφαιρο του έντονου ευρωσκεπτηκισμού άναμεσα στους καλεσμένους στο ξενοδοχείο αυτό, του Παρισιού, λόγω της πολιτικής της λιτότητας-του χρέους της Ελλάδος και η οικονομική κρίση και το ακριβό Ευρώ! 
Και της ηγεσίας στις Βρυξέλλες της Μέρκελ και του Σόϊμπλε από το Βερολίνο....
Όμως οι Γάλλοι εξέφρασαν ότι δεν πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και να αφήσουν την Γερμανία να "αλωνίζει και να εκμεταλλεύεται όλα τα μέλη και τις οικονομίες των κρατών της Ευρώπης!  Ανησυχίες υπήρχαν επίσης για το μέλλον της Γαλλίας....  Και το τι η Λεπέν πρέπει να κάνει στην Ευρωβουλή και στην Γαλλία για το καλό του γαλλικού λαού!  Στο Παρίσι η υπερηφάνεια των Γάλλων και ο εθνικισμός είναι έντονος και υπάρχει το πρόβλημα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού!.... 
 

Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-Η ΜΟΣΑΝΤ, Η “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ” ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΟΖ ΚΑΙ ΤΟ “ΜΑΤΩΜΕΝΟ” 1.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ Charlie Hebdo

exofillo-foto-parisi
Το καχύποπτο και εξαιρετικά αποκαλυπτικό δημοσίευμα Γαλλικού site ότι οι Εβραίοι και οι Ιλλουμινάτοι κρύβονται πίσω από την μαζική σφαγή των εργαζόμενων στο Γαλλικό σατυρικό περιοδικό «Charlie Hebdo», η άκρως μυστηριώδης “αυτοκτονία” αξιωματικού της Γαλλικής αστυνομίας που συμμετείχε στις έρευνες καθώς και ο “χρυσός” που αρχίζει και ρέει στα ταμεία της υπό πτώχευση εφημερίδος, έχουν δημιουργήσει ένα εξωπραγματικό πλαίσιο πληροφοριών, φημών αλλά και διαδόσεων για το ποιοι πραγματικά κρύβονται πίσω από τις κουκούλες των “ισλαμιστών ανταρτών” που άφησαν πίσω τους 12 νεκρούς στο Παρίσι. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η διαδήλωση των 3 εκ Γάλλων που έκαναν παρέλαση στην φίλη χώρα με τους ηγέτες της “Ενωμένης Ευρώπης” -που πριν από το χτύπημα θύμιζε σκορποχώρι- να κάνουν παράτα αγκαζέ και όλοι φίλοι με τις ακριβές καπαρντίνες και τα φινετσάτα κοστούμια συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος του Γαλλικού Έθνους. Το μεγάλο ερώτημα που προβάλλουν οι δύσπιστοι είναι: Χρειαζόταν μια μαζική δολοφονία για να ενώσει τα κατακερματισμένα κομμάτια της Ευρωπαϊκής Οικονομίας και μια “Ευρωπαϊκή 11η Σεπτεμβρίου” για να προτάξει έναν ακόμα “μπαμπούλα”(αυτόν του φανατικού Ισλάμ)ώστε να βγάλει την Ε.Ε από την εντατική;
ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ “ΧΡΥΣΑΦΙ”
Το γνωστό Γαλλικό site είναι κατηγορηματικό: Οι “Εβραίοι και η Μοσάντ κρύβονται πίσω από το χτύπημα”(French Website Blames Mossad for “France’s 9-11″ http://henrymakow.com/2015/01/charlie-hebdo.html.). Τα όσα περιγράφονται δεν αφήνουν παρερμηνείες για το “μικρόβιο της καχυποψίας” που υφέρπει παντού αλλά σε τούτη τη στιγμή δεν συμφέρει να προβάλλεται. Όταν όμως κοπάσει ο θόρυβος και ξεραθεί το αίμα τα σενάρια θα επανέλθουν.
Μετά την μαζική δολοφονία, ήρθε το “χρυσάφι”. Με τιράζ 1.000.000 φύλλων, αντί για 60.000 που ήταν το συνηθισμένο νούμερο, η εφημερίδα «Charlie Hebdo, επανακυκλοφορεί την Τετάρτη, με την αμέριστη στήριξη των Γάλλων εκδοτών. «Θα συνεχίσουμε, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα. Είμαστε όλοι σύμφωνοι. Η ηλιθιότητα δεν θα επικρατήσει» δήλωσε ο αρθρογράφος της εφημερίδας, Πατρίκ Πελού. Το πρώτο φύλλο που θα κυκλοφορήσει μετά το μακελειό θα είναι 8σέλιδο και όχι 16σέλιδο. Η εφημερίδα έχει ήδη δεχθεί βοήθεια από άλλα ΜΜΕ, όπως η Monde και το Canal+, ενώ η συντακτική ομάδα θα φιλοξενηθεί από την Liberation. Όπως γράφει η Les Echos, ήδη έχουν αποδεσμευτεί 500.000 ευρώ από τους Γάλλους εκδότες και την Google για τη στήριξη της Charlie Hebdo, η οποία έγινε στόχος εξαιτίας των σατιρικών σκίτσων για το Ισλάμ που είχε δημοσιεύσει κατά καιρούς.
Στο μεταξύ η Γαλλίδα υπουργός Πολιτισμού Φλερ Πελερέν ανακοίνωσε ότι θα αποδεσμεύσει «εκτάκτως» μια βοήθεια ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για την εφημερίδα, αν κριθεί αναγκαίο. Πριν την επίθεση η σατιρική εφημερίδα κινδύνευε με χρεοκοπία εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων. Τον Νοέμβριο είχε κάνει έκκληση για δωρεές, όμως είχε λάβει μόνο μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως τα τέλη της χρονιάς, την ώρα που στόχος της ήταν να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο.

ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ
Λίγο πριν υποβάλλει την έκθεση του στη δημοσιότητα, ο επίτροπος της Περιφερειακής Εγκληματολογικής Αστυνομίας στην Λιμόζ αυτοκτόνησε στο γραφείο του με το υπηρεσιακό του όπλο. Είναι άγνωστοι αυτή τη στιγμή οι λόγοι για αυτή του την ενέργεια. Ο Επίτροπος Helric Fredou ηλικίας 45 χρόνων ήταν από την Λιμόζ και ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 ως αξιωματικός της αστυνομίας σε περιφερειακό γραφείο της δικαστικής αστυνομίας των Βερσαλλιών, πριν επιστρέψει στη Λιμόζ. Διετέλεσε αναπληρωτής διευθυντής της περιφερειακής αστυνομικής υπηρεσίας από το 2012. Ο πατέρας του ήταν πρώην αστυνομικός, η μητέρα του ήταν νοσοκόμα. Ήταν άγαμος και δεν είχε παιδιά. Σύμφωνα με την αστυνομία της Ένωσης, ο επίτροπος βρισκόταν σε ύφεση και βίωνε επαγγελματική εξουθένωση. Τον Νοέμβριο του 2013, ο Επίτροπος Fredou είχε ανακαλύψει το άψυχο σώμα του συναδέλφου του στην Λιμόζ, ο οποίος είχε επίσης αυτοκτονήσει με υπηρεσιακό όπλο στο γραφείο του. Ήταν επίσης 44 ετών. Ο Επίτροπος Fredou, όπως και άλλοι, εργάστηκαν σχετικά με την υπόθεση της σφαγής στην έδρα του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo.
Ειδικότερα, ερεύνησε την οικογένεια ενός από τα θύματα. Σκοτώθηκε πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης. Η Αυτοκτονία του αρχηγού της αστυνομίας, είναι ακόμη ενα στοιχείο που συμπληρώνει το πάζλ της “στημένης τρομοκρατικής επίθεσης από τους δήθεν φανατικούς Ισλαμιστές στο γαλλικό περιοδικό”, όπως ισχυρίζονται οι φιλύποπτοι διαδοσίες.
Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:
1) Αν όντως ήταν αυτοκτονία.
2) Τι τον ώθησε να προβεί στην πράξη αυτή στα καλά καθούμενα ενώ βρισκόταν ως επικεφαλής στην πιο κρίσιμη εντεταλμένη υπηρεσία διερεύνησης της υπόθεσης.
3) Σκοτώθηκε ξαφνικά πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης του.
4) Η παράξενη αναφορά της αστυνομίας στην προσωπική ζωή του νεκρού αστυνομικού, και ιδιαίτερα σε μια παρόμοια περίπτωση θανάτου ενός συναδέλφου του.
Όλες αυτές οι ενδείξεις που αναφέραμε, συν τοις άλλοις που αποκαλύπτονται καθημερινά από διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο μας επιβεβαιώνουν ότι όλο αυτό το σκηνικό στο γαλλικό περιοδικό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απάτη προκειμένου να ληφθούν ακόμη περισσότερα μέτρα ασφάλειας κατά της τρομοκρατίας.
Ακολουθεί εκτίμηση και ανάλυση από την Αθέατη γνώση(γνωστό site του διαδικτύου), σχετικά με την αυτοκτονία του αρχηγού της αστυνομίας.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την αυτοκτονία του επικεφαλής επιτρόπου για την διερεύνηση της υπόθεσης για την τρομοκρατική επίθεση μπορεί να μοιάζει αληθινή σύμφωνα με τα συμπεράσματα της αστυνομίας, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που οργάνωσαν την επίθεση στο σατυρικό περιοδικό, ύστερα από πληροφορίες που είχαν σχετικά με τις αποκαλύψεις που προφανώς είχε και επρόκειτο να βγάλει στη φόρα ο επίτροπος Helric Fredou, ανάγκασαν τους πράκτορες της CIA και Μοσάντ να εισβάλλουν στο γραφείο του άτυχου αστυνομικού και να τον δολοφονήσουν πριν προλάβει την επόμενη ημέρα να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που κρατούσε στα χέρια του. Σαφώς και η δολοφονία έγινε με το όπλο του αστυνομικού ώστε να φανεί ως αυτοκτονία. Επίσης μας κάνει εντύπωση η αναφορά της αστυνομίας σε ενα παρόμοιο περιστατικό τον Νοέμβριο του 2013, όπου ο Επίτροπος Fredou είχε ανακαλύψει το άψυχο σώμα του συναδέλφου του στην Λιμόζ, ο οποίος είχε επίσης αυτοκτονήσει με υπηρεσιακό όπλο στο γραφείο του. Αυτό αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της αστυνομίας για να κουκουλώσουν το περιστατικό με μεγαλύτερη ευκολία, αφού τον βγάζουν σχεδόν με ψυχολογικά προβλήματα λόγω του ότι δεν είχε παιδιά και οικογένεια, ήταν μόνος του και την τελευταία περίοδο βίωνε επαγγελματική εξουθένωση.Κάπως έτσι πάνω κάτω πρέπει να έγινε το περιστατικό.”Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι αυτή η έκθεση περιείχε σημαντικά στοιχεία που ετοιμαζόταν να ανακοινώσει ο αξιωματικός της αστυνομίας και που θα αποκάλυπταν ολόκληρη την απάτη των μυστικών υπηρεσιών. Έπρεπε να εξαφανιστούν και τα εξαφάνισαν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο γι αυτούς. Τον θάνατο”, γράφει το ίδιο portal σε μια αντικειμενικά αφηρημένα αυθαίρετη ερμηνεία γεγονότων και παραστάσεων.

Γράφει και μας Ενημερώνει: 

Η 23χρονη φοιτήτρια Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και ερωμένη-φιλενάδα του Γιάννη Τσιριγώτη, δηλαδή η Μαρία Λουράκου!  Αποκαλύπτοντας τα πάντα για το τι άκουσε στην δεξίωση-πάρτι στο Παρίσι....  Και το τι βρήκε η ίδια για το θέμα όλο στο διαδίκτυο μόνη της το απόγευμα στο ξενοδοχείο της στο Παρίσι...  Αφού είδε ορισμένα αξιοθέατα της πόλης και το Μουσείο του Λούβρου που το επισκέφτηκε...  Και αφού ψώνισε ορισμένα ρούχα και τακούνια για την δεξίωση το βράδυ!  Ώστε να είναι όμορφη και έτοιμη και για να κάνει εντύπωση!  Φυσικά, ο Γιάννης Τσιριγώτης, από την Αθήνα και στο γραφείο του στα Βόρεια Προάστεια ως εργαζόμενος και απασχολούμενος δημοσιογράφος, είναι υπερήφανος για αυτήν!  Και πιστεύει στις ικανότητές της, τις δυνατότητες και στα ταλέντα της και στις γνώσεις της!  Ξέρει ότι θα τον εκπροσωπήσει στο Παρίσι αντάξια για την μελλοντική τεράστια εταιρεία του, την Hermes Inv. Corp. στην Κων/πολη....  Που θα είναι επενδυτική & ΜΜΕ στην μεταπολεμική περίοδο!   Και έτσι εξασφαλίσουν το μέλλον τους από κοινού ως ερωτευμένο ζεύγος!   Αύριο, μάλιστα, είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου...   Θα την γιορτάσουν στην Αθήνα αργά το βράδυ στο Περιστέρι και σε club & dance disco και μαζί με την παρέα του Πίτ Παπαδάκου, του Αστρολόγου και των συντελεστών του High Channel TV...  Φυσικά επικοινωνούν τηλεφωνικά μεταξύ τους κάθε τόσο και λιγάκι!....  Γιατί ο ένας δεν μπορεί να λείπει από τον άλλον!  Αντάλλαξαν φιλιά τηλεφωνικά και όρκους ρομαντικούς αγάπης και τρυφερότητας!  Για επιβεβαίωση!  Η Μαρία αργά την νύχτα θα αποσυρθεί από αυτό το πάρτι με ταξί για να πάει ξανά στο ξενοδοχείο της Mariott  Hotel Paris για να ξεντυθεί και να κάνει μπάνιο και να διανυκτερεύσει μόνη της και τέλος  να κοιμηθεί ήσυχα εκεί στο δωμάτιό της!  Που δεν ήταν πολύ ακριβό και γύρω στα 150 Ευρώ την βραδιά!  Για ένα δίκλινο με πρωϊνο!  Το πρωϊ θα φάει breakfast και να απολαύσει τον καφέ της, με ηρεμία, και μετά θα αναχωρήσει για τον σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού ....  Με ένα ταξί...   Με την μικρή της βαλίτσα και τις τσάντες με τα ψώνια της...   Για να ταξιδέψει προς στην Γερμανία και προς την γεννήτορα πόλη του γκόμενού της.  Δηλαδή, προς το Lingen an der Ems.  Για να συναντήσει για την παραλαβή του μεταλλείο τίμης επίτιμου δημότη της πόλης εκεί...  Και εκπροσωπώντας τον Γιάννη Τσιριγώτης της!  Και ως περίεργη τουρίστρια να γνωρίσει την πόλη αυτή από κοντά....   Αύριο, το Σάββατο, στις 14.02.2015.....



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΛΟΥΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ....
ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.... 
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.... 
ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! η ΛΑϊΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!
ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΣΤΟ EUROGROUP ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΥΜΒΗΒΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ & ΚΟΡΑΚΙΩΝ!  ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΗΔΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΟΔΗΚΩΣ ΜΕ ΜΥΣΘΩΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΚΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ....  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΟ ΤΟΥ GREXIT ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Η ΔΕ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ και ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γ' ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ) ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΑΝΓΚΕΛΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ  ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!  Δεν έμαθε τίποτε η Γερμανία από την παγκόσμια ευθύνη της με τα εγκλήματα και με τις  καταστροφές και τους θανάτους που προκάλεσε αυτή στο παρελθόν...   Και το μάθημα που πήρε από τα παθήματά της και από την τιμωρία  των νικηφόρων συμμάχων Αντάντ της Δύσης!   Η υψηλή γαλλική κοινωνία του Παρισιού το βλέπει  αυτό....

 



Ο Τσίπρας ως όργανο του  Προέδρου των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο και του Αμερικανού νέγρου Barrack Obama!  Που είναι  σατανιστής Νέο Ταξίτης!
 
Όποιος κάνει συμφωνίες με τον Ιλλουμινάτο Πάπα της Ρώμης του Βατικανού .... 
Σκατά την νύχτα πατά και δεν τα βλέπει και δεν τα οσμίζεται ο ίδιος! 
Το δωμάτιο του ξενοδοχείου του Παρισιού της Μαρίας Λουράκου
και του ονόματι Mariott Hotel Paris.....
 To εστιατόριο για το πρωϊνό του ξενοδοχείου αυτού.....
Το ξενοδοχείο της Μαρίας Λουράκου στο Παρίσι...
 
Το Λουτρό του δωματίου  και του ξενοδοχείου της Μαρίας Λουράκου στο Παρίσι
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΠΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
The degradé silk shirtdress at Elie Saab’s spring/summer 2015 ready-to-wear show in Paris gives off just the right mix of glamour and effortlessness.
Τhe Dress: A degradé silk shirtdress
Why We Dig: For spring, the Lebanese designer (who recently appeared with his muse Berenice Bejo showcased a tropical palette of lagoon green, sea-mist and Amalfi sea-inspired blue with vivid pops of coral. That said, we had our eye on this decidedly nonbright black-and-white gradient-effect belted silk shirtdress. On a red carpet jam-packed with mermaid gowns (no tropical pun intended), this dress exudes just the right amount of effortless, cool glamour that Saab fan Julia Roberts loves. Roberts also has the legs for days required to rock its killer side-slit.
Δείτε την ιστοσελίδα του Τύπου του Παρισιού εδώ:  http://www.hollywoodreporter.com/gallery/photos-paris-fashion-weeks-front-735267
Δείτε το ακροδεξιό και πατριωτικό-ευρωσκεπτηκηστικό και ξενοφωβικό και αντι-ισλαμικό κόμμα της Γαλλίας και της Μαρί Λεπέν στο Παρίσι με την ονομασία "Front National" στην πιο κάτω ιστοσελίδα όπου μίλησε με στέλεχος η Μαρία Λουράκου σε σχετικό ραντεβού σήμερα το μεσημέρι με στέλεχος Γάλλο αυτού: 
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  http://www.hollywoodreporter.com/gallery/photos-paris-fashion-weeks-front-735267

This Night Now in Downtown of the Center of Paris: Carine Roitfeld's Paris Fashion
Week Party Was the Hot Ticket
Everyone from Karl Lagerfeld to Justin Bieber celebrated at the week's consummate bash
 
FOTO:  Karl Lagerfeld and Carine Roitfeld
The most coveted invitation of this fashion week wasn't for any fashion show, but rather for Carine Roitfeld's big bash to celebrate the latest issue of her CR Fashion Book.
"There's no recipe, cherie. I just invite and they come," a nonchalant Roitfeld told to a Reporter of the Paris Newspaper "Herald of Paris" in the middle of her fashion week fete with Madonna booming in the background.
And come they did: Karl Lagerfeld, Riccardo Tisci, Olivier Rousteing, Alexandre Vauthier and Tommy Hilfiger as well as Ciara, Hayley Bennett and director Baz Luhrmann. The Kardashian klan held court in the center room, and practically every model who walked the runway this week — from Jessica Stam to Cara Delevingne — came to pay homage to the power editor. Dropping all the names here would hurt your toes — and oh, it happened to be her birthday.

Unfortunately, guests Justin Bieber and Selena Gomez didn't lead the crowds in verses of "Bon Anniversaire" (instead hanging out in a backstage VIP room), but Kim Kardashian and Gigi Hadid surprised Roitfeld with a two-meter-tall cake and giant bottles of Veuve Clicquot. The party christened the newly opened to a Grand Hotel in Center of the City of Paris, with the name Millennium Hotel Paris Charles de Gaulle - Roissy-en-France with free-flowing champagne all night.

For Rachel Zoe, who's been in the front row trenches at Givenchy, Saint Laurent, Chloe, Valentino and Giambattista Valli, the wrap didn't come a moment too soon, even if she did have an early-morning flight. "That plane ride is going to be the longest flight home. I need to see my boys. I can't wait to go home and jump in their cribs with them," she said. "It's been like one day too long."
Everyone from Stam to Delevingne played a game of tag — hashtag, that is. Art-meets-artifice may have reached its apex as guests took selfies in front of an art installation cube that was projecting a wall of freshly Instagrammed selfies right back to them within seconds.
Where else would they show off all that newly acquired couture?
Kim Kardashian, Riccardo Tisci, Karl Lagerfeld and Ciara were among the guests.
anna-dello-russo-jeremy-scott-sarah-battaglia-micol_sabbadini

Justin Bieber avoided Miranda Kerr by partying with the Kardashians at the CR Fashion Book Party in Paris

Hogan celebrated the brand's on-going collaboration with Karl Lagerfeld by hosting a cocktail party during Paris Fashion Week
Emmanuelle Alt, Karl Lagerfeld and Delphine Arnault
'Hogan' By Karl Lagerfeld Party In Paris
Elisa Sednaoui is an Italian model,actress and director.She began modelling in 2006 in New-York.Elisa has appeared in campaigns for Chanel,Armani,Roberto Cavalli,H&M and DVF.She was starred in

ΜΑRIA LOURAKOY: 
I took a quick trip to Paris because I was invited to the Hogan by Karl Lagerfeld
Photo of Justin with Karl Lagerfeld at the CR Fashion Book Launch Party in Paris, France.
Helena Bordon

CHANEL to open its largest store
in Paris in 2011
Luxury maison CHANEL, with its flagship store in Paris on Rue Cambon, has announced this week it will move its existing store on Avenue Montaigne to a larger space on the same boulevard. CHANEL has acquired the corner location on Avenue Montaigne which was formerly occupied by Jean Louis Scherrer. The new space covers a surface of 1.000 sqm and will be open late 2011.
 

 Tην εκδήλωση αυτή στο Βερολίνου για το βραβεία κινηματογράφου την έχει καλύψει 3 φορές και χρονίες και στο παρελθόν ο Τσιριγώτης Γιάννης ως δημοσιογράφος καριέρας στην Γερμανία!...
This year's winners have been choosen by the jury of Mike Leigh, Anton Corbijn, Asghar Farhadi, Charlotte Gainsbourg, Jake Gyllenhaal, François Ozon, ...
INTERNETSITE OF THE BERLINALE IN BERLIN GERMANY:  http://blog.artconnectberlin.com/2012/02/19/berlinale-2012/