INFORMATIONS

FACEBOOK TSIRIGOTIS GIANNIS: https://www.facebook.com/giannis.tsirigotis2
ΓΙΝΕΤE ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΓΙΝΑΜΕ 5000 ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ FACEBOOK GIANNIS TSIRIGOTIS II ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009204922633γ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά, Απόφοιτος Roosevelt University Chicago USA στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών M&A's Business(Ρευστοποιήσεις & Συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων) και Απόφοιτος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ στο ΙΕΚ Όμηρος Αθηνών.

Ο Τσιριγώτης Γιάννης είναι και Εκδότης της Ομογενειακής Ελληνικής Εφημερίδος του Βερολίνου "YELLOW JOURNAL": www.yellowjournal44.blogspot.com

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
SEE THE BLOG HERE: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/



Επίσημη Ιστοσελίδα του Σικάγου: http://www.cityofchicago.org/city/en.html

Eπίσημη Ιστοσελίδα Νέας Υόρκης:

http://www1.nyc.gov/

Kontra News Newspaper: http://www.kontranews.gr/
Τι γίνεται τώρα στο Lingen στην Γερμανία (Γεννέτηρα πόλη του Τσιριγώτη Γιάννη) ζωντανά στον αέρα με κάμερα web: http://www.lingen.de/webcam_1/webcams.html

To ROOSEVELT UNIVERSITY (Walter Heller Business & Economical School) είναι παράλληλα με το UNIVERSITY OF CHICAGO (MILTON FRIEDMAN SCHOOL OF ECONOMICS) η τρίτη καλήτερη σχολή οικονομολογίας στον κόσμο. Πρώτη είναι το Harvard Uni Boston! Η δεύτερη είναι το Yale UΝΙ!

To Roosevelt University του Σικάγου διδάσκει την εφαρμογή του Παγκόσμιου NEW DEAL σε κάθε οικονομία και δημοσιονομική διαχείριση και σε κάθε κράτος του πλανήτη. Συσάχθεια και διαγραφή κρατικών χρεών! Βελτίωση και ανάπτυξη του Κοινωνικού και Προνοιακού Κράτους! Ισχυρή οικονομία στο έσωθεν για τις ΗΠΑ και όχι εγχώρια οικονομία δια μέσω της κοπής νέων ποσών από την FED σε δολάρια $!.... Διαφωνεί με το Νέο-Φιλελεύθερο Μοντέλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης και του Ιμπεριαλιστικού Καπιταλισμού. Το θεωρεί αποτυχημένο και άδικο! Ενώ το Πανεπιστήμιο του Σικάγου και το Χάρβαντ στην Βοστώνη διδάσκουν τον Νέο-Φιλελευθερισμό και την Παγκοσμιοποίηση της Παγκόσμιας Οικονομίας!

Διαβάστε προσεκτικά την μελέτη του Καθηγητή Παρασκευόπουλου για την Εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας της Αρχαίας Αθήνας σήμερα στην εποχή μας και το πόσο κακό κάνει το Κοινοβουλευτικό Κομματικό Σύστημα Προεδρευόμενης & Προεδρικής Δημοκρατίας. Και τι κομπίνα έχουν στήσει εδώ και αιώνες οι Εβραιοσιωνιστές Νεοταξίτες Φασίστες και Δυνάστες και Καταπιεστές και Καθεστωτικοί Καπιτολιστοιμπεριαλιστές και Παγκοσμιοποιητές της Πολυπολιτισμικότητας και της δήθεν αριστερίστικης προόδου και του νέο-φιλελευθερίστικης ανάπτυξης δια μέσω αυτού του σάπιου Πολιτεύματος και το πώς κοροϊδεύουν τους λαούς: http://philocosmy.com/wp-content/uploads/2014/06/2_Exofillo-Athinaikis-Dimokratia-Syllogou_Proti-Ekdosi.pdf

Η Ομάδα Ε επιθυμεί να εφαρμοστεί η Άμεση Αριστοτελική Δημοκρατία του Περικλή σε όλους τους λαούς της Γής και κυρίως στην Ελλάδα! Οπότε βοηθείστε και ενωθείτε με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: http://www.dimopolis.gr/

Τι είναι τελικά Ομάδα Ε; Διαβάστε την ιστοσελίδα αυτή: http://www.i-diadromi.gr/2014/05/blog-post_6357.html

Δείτε ιστοσελίδα της ιντερνέτ ψήφου πολιτών της Άμεσης Δημοκρατίας: http://www.dd-democracy.gr/article.asp?Id=126

Μπείτε στο Ραδιοφωνικό Ιντερνέτ Σταθμό LOVE RADIO του Γιώργου Κουρή: http://www.loveradio.gr/

LIVE RADIO "LOVE FM" OF MR KOURIS GEORGE: http://live24.gr/radio/loveradio

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: .... ΈΔΡΑ των Κεντρικών Γραφείων της Hermes Inv. Corp.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AYTH:

http://politsirigotis.blogspot.gr/2015/02/hermes-inv-corp-in-konstantinople-with.html

Διαβάστε την ιστοσελίδα του συναδέλφου Έλληνα αξιόλογου οικονομολόγου και δηλαδή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Διαβάστε Άρθρα-Σχόλια-Αναλύσεις-Συνεντεύξεις-Αποκαλύψεις-Παρασκήνιο του Δημοσιογράφου-Οικονομολόγου-Liquidator Τσιριγώτη Γιάννη και Ειδήσεις Αποκλειστικές σε αυτό το Blog! Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ): WWW.VOICENEWS.GR

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Le Point: Η Ελλάδα αποτελεί την χώρα «κλειδί» για τα ενεργειακά σχέδια του Ρώσου Προέδρου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ενώ η ΕΕ προσπαθεί να αναγκάσει με την επιβολή νέων κυρώσεων την Ρωσία να βρει «καταφύγιο», στο πλαίσιο της σύγκρουσης στην Ουκρανία, ο Ρώσος Πρόεδρος την ίδια στιγμή ευρίσκεται ως  ευεργέτης» στην Ουγγαρία, γράφει το γαλλικό περιοδικό Le Point.
Το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, καθώς και τα πιθανά κέρδη από το νέο αγωγό, θα είναι   άκρως δελεαστικά για χώρες όπως η Ουγγαρία, η Βουλγαρία και η Ελλάδα.
Αν αυτή τη φορά ο Πούτιν καταφέρει να πάρει ως σύμμαχο του την Ελλάδα, θα καταφέρει ότι δεν κατάφερε ο Στάλιν κατά την διάρκεια του ελληνικού εμφυλίου πολέμου , τονίζει το γαλλικό άρθρο, και αναμεταδίδει η ρωσική ιστοσελίδα γεωπολιτικού περιεχομένου politobzor.net .
Μια εβδομάδα μετά την υπογραφή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στο Μινσκ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετέβη  σε μία από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία είναι «δεν είναι σε θέση να αντισταθεί σε αυτόν [τον Πούτιν] με τα όπλα, προσπαθώντας να τον αναγκάσει να υποχωρήσει μέσω κυρώσεων», έγραψε το γαλλικό περιοδικό Le Point. Στη Βουδαπέστη, ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε με τον «Βασιλιά της Αποκριάς, και συγχρόνως τον  ευεργέτη της Ουγγαρίας», τονίζει ο Γάλλος   δημοσιογράφος.
Παρά τις πολυάριθμες διαμαρτυρίες ενάντια στην παρουσία ενός ανθρώπου που συνεχίζει να « βοηθά» από απόσταση στους Ρωσόφωνους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν  έκανε εύκολα αποδεκτό  από τον ουγγρικό λαό τον  Πούτιν, ο οποίος, κατά τη γνώμη του, θα  «δώσει το δικαίωμα στην ελπίδα».  Υπενθυμίζεται ότι , το 80% του φυσικού αερίου της Ουγγαρίας προέρχεται από την Ρωσία, υπενθυμίζει ο δημοσιογράφος. Επιπλέον, η Μόσχα σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας, το οποίο σε χρονικό ορίζοντα δέκα χρόνων θα δύναται να καλύπτει   τα 2/3 των αναγκών των κατοίκων της Ουγγαρίας.
Ο ουγγρικός Τύπος  αποκάλεσε την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου «πολύτιμη», «σιωπώντας» σχετικά με τα «δώρα» της ουγγρικής διπλωματίας   προς το Ρώσο Πρόεδρο. Την στιγμή μάλιστα, που οι  δύο εταιρείες που θα αποτελέσουν  τους  κύριους πυλώνες της κοινοπραξίας, που θα κατασκευάσει την  μονάδα πυρηνικής ενέργειας στην χώρα, ευρίσκονται ψηλά στην λίστα κυρώσεων της ΕΕ, υπενθυμίζει ο συντάκτης.
Ως δικαιολογία, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας Peter Siyyarto δήλωσε ότι «σε αυτό το μέρος του κόσμου δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά,  να μην έχουν κανονικές σχέσεις με τη Ρωσία». Δεν θα μπορούσε να διαφανεί με το καλύτερο τρόπο ότι ο Β. Πούτιν επιθυμεί διακαώς περισσότερο από όλα , την αποκατάσταση της επιρροής της Μόσχας στην Ανατολική Ευρώπη, ως μία από τις καλύτερες  εποχές της  πρώην Σοβιετικής Ένωσης, γράφει ο δημοσιογράφος .
Αυτό γίνεται ακόμα πιο πασιφανές , επίσης, επειδή η Βουλγαρία για τους ίδιους λόγους, όπως και η Ουγγαρία, «χαμογελούν πονηρά», στον Ρώσο Πρόεδρο Β. Πούτιν.  Η Βουλγαρία εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την Ρωσία όσον αφορά την ενέργεια, και ελπίζει επίσης να επωφεληθεί  από την «γενναιοδωρία της Μόσχας».
Ο Ρώσος πρόεδρος ομολογουμένως χρησιμοποιεί  επιδέξια το πιο αποτελεσματικό «όπλο του», την οικονομία , και συνεχίζει να κρατά στο σκοτάδι τα σχέδια του, σχετικά με την χάραξη του μελλοντικού αγωγού που ο οποίος θα παρακάμπτει την Ουκρανία, αλλά  θα προμηθεύει πετρέλαιο και  φυσικό αέριο ολόκληρη την Ευρώπη, «φέρνοντας» παράλληλα πολλά εκατομμύρια ευρώ  στις   χώρες μέσω των οποίων θα διέρεται .
Υπάρχει και μια άλλη χώρα, η οποία θα ήταν πολύ ευτυχής εάν το ρωσικό φυσικό αέριο  διέρχεται από το έδαφός της, γράφει ο δημοσιογράφος. Αν Βλαντιμίρ Πούτιν θα είναι σε θέση να κάνει σύμμαχό του ολοκληρωτικά  την Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει ό, τι δεν μπόρεσε να κάνει ο Στάλιν μεταξύ 1946 και 1949, όταν η Ελλάδα κατέστειλε κομμουνιστική εξέγερση. Αλλά τότε τον εμπόδισε ο Τσόρτσιλ, τώρα ποιος θα τον εμποδίσει;,  συνοψίζει ο Γάλλος συγγραφέας.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, ο παγκόσμιος πλέον ενεργειακός –οικονομικός πόλεμος, έχει εισέλθει σε νέο στάδιο . Πέρασε η εποχή των πολιτικών αβροτήτων μπροστά στις κάμερες από Ρώσους, Ευρωπαίους, και Αμερικανούς.
Τώρα διάγουμε την εποχή της επιβολής των σχεδίων αυτών, τα οποία θα συμπαρασύρουν πολλούς και πολλά στο διάβα τους. Η χώρα μας όπως τονίζουμε συνεχώς από την ιστοσελίδα μας διαθέτει την πιο σπουδαία γεωπολιτικά , στρατιωτικά, οικονομικά και εμπορικά, θέση στον παγκόσμιο χάρτη. Όλοι και όλα διέρχονται από την περιοχή μας , όπου συναντούνται  οι τρεις ήπειροι. Αυτή ακριβώς την «σπουδαιότητα», πληρώνουμε και τραβάμε ότι τραβάμε, αλλά στο τέλος υποθέτουμε « φίλοι και εχθροί» , θα μας αποδώσουν αυτά που δικαιούμαστε. Η χώρα μας θα καταφέρει να εξέλθει από τον κυκεώνα των προβλημάτων, με πίστη, ομόνοια και προπάντων συνοχή, αυτό είναι το μόνο  σίγουρο.