INFORMATIONS

FACEBOOK TSIRIGOTIS GIANNIS: https://www.facebook.com/giannis.tsirigotis2
ΓΙΝΕΤE ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΓΙΝΑΜΕ 5000 ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ FACEBOOK GIANNIS TSIRIGOTIS II ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009204922633γ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά, Απόφοιτος Roosevelt University Chicago USA στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών M&A's Business(Ρευστοποιήσεις & Συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων) και Απόφοιτος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ στο ΙΕΚ Όμηρος Αθηνών.

Ο Τσιριγώτης Γιάννης είναι και Εκδότης της Ομογενειακής Ελληνικής Εφημερίδος του Βερολίνου "YELLOW JOURNAL": www.yellowjournal44.blogspot.com

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
SEE THE BLOG HERE: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/



Επίσημη Ιστοσελίδα του Σικάγου: http://www.cityofchicago.org/city/en.html

Eπίσημη Ιστοσελίδα Νέας Υόρκης:

http://www1.nyc.gov/

Kontra News Newspaper: http://www.kontranews.gr/
Τι γίνεται τώρα στο Lingen στην Γερμανία (Γεννέτηρα πόλη του Τσιριγώτη Γιάννη) ζωντανά στον αέρα με κάμερα web: http://www.lingen.de/webcam_1/webcams.html

To ROOSEVELT UNIVERSITY (Walter Heller Business & Economical School) είναι παράλληλα με το UNIVERSITY OF CHICAGO (MILTON FRIEDMAN SCHOOL OF ECONOMICS) η τρίτη καλήτερη σχολή οικονομολογίας στον κόσμο. Πρώτη είναι το Harvard Uni Boston! Η δεύτερη είναι το Yale UΝΙ!

To Roosevelt University του Σικάγου διδάσκει την εφαρμογή του Παγκόσμιου NEW DEAL σε κάθε οικονομία και δημοσιονομική διαχείριση και σε κάθε κράτος του πλανήτη. Συσάχθεια και διαγραφή κρατικών χρεών! Βελτίωση και ανάπτυξη του Κοινωνικού και Προνοιακού Κράτους! Ισχυρή οικονομία στο έσωθεν για τις ΗΠΑ και όχι εγχώρια οικονομία δια μέσω της κοπής νέων ποσών από την FED σε δολάρια $!.... Διαφωνεί με το Νέο-Φιλελεύθερο Μοντέλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης και του Ιμπεριαλιστικού Καπιταλισμού. Το θεωρεί αποτυχημένο και άδικο! Ενώ το Πανεπιστήμιο του Σικάγου και το Χάρβαντ στην Βοστώνη διδάσκουν τον Νέο-Φιλελευθερισμό και την Παγκοσμιοποίηση της Παγκόσμιας Οικονομίας!

Διαβάστε προσεκτικά την μελέτη του Καθηγητή Παρασκευόπουλου για την Εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας της Αρχαίας Αθήνας σήμερα στην εποχή μας και το πόσο κακό κάνει το Κοινοβουλευτικό Κομματικό Σύστημα Προεδρευόμενης & Προεδρικής Δημοκρατίας. Και τι κομπίνα έχουν στήσει εδώ και αιώνες οι Εβραιοσιωνιστές Νεοταξίτες Φασίστες και Δυνάστες και Καταπιεστές και Καθεστωτικοί Καπιτολιστοιμπεριαλιστές και Παγκοσμιοποιητές της Πολυπολιτισμικότητας και της δήθεν αριστερίστικης προόδου και του νέο-φιλελευθερίστικης ανάπτυξης δια μέσω αυτού του σάπιου Πολιτεύματος και το πώς κοροϊδεύουν τους λαούς: http://philocosmy.com/wp-content/uploads/2014/06/2_Exofillo-Athinaikis-Dimokratia-Syllogou_Proti-Ekdosi.pdf

Η Ομάδα Ε επιθυμεί να εφαρμοστεί η Άμεση Αριστοτελική Δημοκρατία του Περικλή σε όλους τους λαούς της Γής και κυρίως στην Ελλάδα! Οπότε βοηθείστε και ενωθείτε με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: http://www.dimopolis.gr/

Τι είναι τελικά Ομάδα Ε; Διαβάστε την ιστοσελίδα αυτή: http://www.i-diadromi.gr/2014/05/blog-post_6357.html

Δείτε ιστοσελίδα της ιντερνέτ ψήφου πολιτών της Άμεσης Δημοκρατίας: http://www.dd-democracy.gr/article.asp?Id=126

Μπείτε στο Ραδιοφωνικό Ιντερνέτ Σταθμό LOVE RADIO του Γιώργου Κουρή: http://www.loveradio.gr/

LIVE RADIO "LOVE FM" OF MR KOURIS GEORGE: http://live24.gr/radio/loveradio

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: .... ΈΔΡΑ των Κεντρικών Γραφείων της Hermes Inv. Corp.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AYTH:

http://politsirigotis.blogspot.gr/2015/02/hermes-inv-corp-in-konstantinople-with.html

Διαβάστε την ιστοσελίδα του συναδέλφου Έλληνα αξιόλογου οικονομολόγου και δηλαδή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Διαβάστε Άρθρα-Σχόλια-Αναλύσεις-Συνεντεύξεις-Αποκαλύψεις-Παρασκήνιο του Δημοσιογράφου-Οικονομολόγου-Liquidator Τσιριγώτη Γιάννη και Ειδήσεις Αποκλειστικές σε αυτό το Blog! Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ): WWW.VOICENEWS.GR

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Αυτά που ΘΑ διαβάσετε στο Πρώτο Θέμα!

Από τις σελίδες της Ελεύθερης Ωρας, έχουμε εδώ και πολύ καιρό προειδοποιήσει για τις αθρόες ενδείξεις που υπάρχουν σχετικά με την ύπαρξη κέντρων ισλαμιστικής – τζιχαντιστικής προπαγάνδας στην χώρα μας.
Έχουμε πάρα πολλές φορές αναφερθεί στην εντελώς ανεξέλεγκτη κατάσταση που υπάρχει με τα εκατοντάδες τζαμιά στο κέντρο (και όχι μόνον) των Αθηνών, αλλά και στην διασπορά διαφόρων πυρήνων φανατικών φονταμενταλιστών σε ολόκληρη την χώρα. Έχουμε επίσης κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την δραστηριότητα διαφόρων ακραίων ομάδων, οι οποίες χρησιμοποιούν την χώρα μας ως αφετηρία για την οργάνωση τους σε ολόκληρη την Ευρώπη και έχουμε πει ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουμε “τρομοκρατικές επιθέσεις” με δράστες τζιχαντιστές είναι το γεγονός ότι η χώρα μας χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό ως κέντρο “λογιστικής υποστήριξης”.
Τίποτε από όλα τα παραπάνω δεν αποτελεί για τους αρμόδιους “αποκάλυψη” τόσο γιατί είναι ενήμεροι για την ύπαρξή τους, όσο και γιατί ακόμη και απλή στατιστική θα έπρεπε να το προβλέψει. Με δεδομένη την γεωγραφική θέση της χώρας μας ως “σύνορο” αλλά και πέρασμα ταυτόχρονα στην Ευρώπη, με δεδομένη την ανικανότητα μας (ως αποτέλεσμα επιλογής μας) να διαφυλάξουμε τα σύνορά μας και το τεράστιο μεταναστευτικό κύμα που “σκάει” εδώ και χρόνια στα νησιά μας από την Τουρκία, είναι δεδομένο πώς οποιοσδήποτε θέλει να περάσει στην Ευρώπη περνά από εδώ.
Και ο τεράστιος αριθμός (καθώς πραγματικά στοιχεία δεν υπάρχουν) ασιατών και αφρικανών που βρίσκονται στην χώρα μας, έχει δημιουργήσει μία κατάσταση πλήρους κατάρρευσης μηχανισμών που θα μπορούσαν να τους ελέγχουν. Τους αφήνουμε να μπούν, τους εμποδίζουμε να ταξιδέψουν στις άλλες χώρες της Ευρώπης άρα αυτοί μένουν εδώ σε έναν μεγάλο βαθμό.
Έτσι βρεθήκαμε με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους (700.000 σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ιδίων των μουσουλμάνων) μόνον στην Αττική, χωρίς να γνωρίζουμε πόσοι ακόμη βρίσκονται στην υπόλοιπη χώρα. Απλά πράγματα. Αλλά επειδή τα λέγαμε εμείς, εμείς που δεν είμαστε μέρος του κατεστημένου τύπου, το θέμα δεν έπαιρνε διαστάσεις. Τώρα όμως που ήλθε το “Πρώτο Θέμα” την Κυριακή που μας πέρασε να κάνει ένα σχετικό θέμα έγινε ο σχετικός χαμός. Σημείωνε λοιπόν το σχετικό “ρεπορτάζ”: «Σε ιδιότυπο κέντρο αφίξεων και αναχωρήσεων φανατικών τζιχαντιστών από και προς τη Συρία τείνει να μετατραπεί η Ελλάδα. Οι Κήποι του Εβρου, η Ορεστιάδα, η Λέσβος αποτελούν τις πύλες εισόδου και εξόδου τόσο αραβικής καταγωγής υπηκόων δυτικοευρωπαϊκών χωρών όσο και Σύρων και Ιρακινών λαθρομεταναστών.   
Οι ελληνικές αρχές έχουν στοιχεία ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άτομα αραβικής καταγωγής που ανήκουν σε ακραίους μουσουλμανικούς κύκλους και θεωρούνται ύποπτα για σχέση με τζιχαντιστές. Ο αριθμός των ατόμων αυτών κυμαίνεται μεταξύ 80 και 100, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε διακριτική παρακολούθηση καθώς προέκυψαν στοιχεία που τους συνδέουν με φανατικούς τζιχαντιστές της Ευρώπης.
Πρόκειται για άτομα που, σύμφωνα με πληροφορίες των αρμόδιων αρχών, έχουν συγγενικές ή φιλικές σχέσεις με φανατικούς ισλαμιστές οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ευρωπαϊκές χώρες. Μάλιστα, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ανάμεσα σε αυτούς να συμπεριλαμβάνονται και άτομα αραβικής καταγωγής με ευρωπαϊκά διαβατήρια που χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως προθάλαμο για να μπαίνουν και να βγαίνουν από την Ευρώπη στη Μέση Ανατολή. Οι ελληνικές αρχές -Αστυνομία και ΕΥΠ- βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αμερικανικές υπηρεσίες, αλλά και τις αντίστοιχες γαλλικές και τις βρετανικές, καθώς υπολογίζεται ότι στην επικράτεια το τελευταίο διάστημα εντοπίζονται 80-100 τζιχαντιστές (ενεργοί ή εν υπνώσει), που είτε ζουν είτε επισκέπτονται προσωρινά τη χώρα προκειμένου να μεταβούν ή να επιστρέψουν από τα μέτωπα της Συρίας».
Πρόκειται για την κορυφή του παγόβουνου θα τους πούμε εμείς. Το γεγονός ότι οι μυστικές υπηρεσίες ασχολούνται με αυτούς που ενεργητικά συμμετέχουν στους κλειστούς πυρήνες που έχουν ως σκοπό την ένοπλη βία – είτε στην Ευρώπη και την Ελλάδα είτε στην Μ. Ανατολή ταξιδεύοντας για εκεί – δεν αποτελεί παρά μία απολύτως πρόχειρη ματιά. Αυτό που δεν εξετάζεται είναι το πώς παράγονται αυτοί οι ισλαμιστές. Δεν εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνονται οι παράλληλες κοινωνίες τους στην χώρα μας, οι οποίες έχουν ήδη παράγει μετανάστες δεύτερης γενιάς οι οποίοι θέλουν να αφιερώσουν την ζωή τους στον “ιερό πόλεμο”. Δεν εξετάζουν τις οικονομικές δομές των κοινωνιών αυτών. Και πολύ σημαντικότερο δεν εξετάζουν τον ρόλο των διαφόρων ξένων παραγόντων που προσπαθούν να παρέμβουν προκειμένου να ελέγξουν τις κοινότητες αυτές.
Το Ισλαμικό κράτος και η Κύπρος
Σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων, ο Τούρκος αναλυτής ζητημάτων μέσης ανατολής, Husnu Mahalli, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους Έλληνες της Κύπρου λέγοντας πως η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έχει στα άμεσα πλάνα της να αναπτυχθεί στην Κύπρο. Η οργάνωση, αναφέρει ο αναλυτής, έχει πάντα στρατηγικά πλάνα και στρατηγικούς στόχους, μέσα σε αυτά βρίσκεται και η ίδια η Κύπρος η οποία έχει συναισθηματική και γεωστρατηγική σημασία για τους Ισλαμιστές.
Η ανάπτυξη της οργάνωσης στο νησί πιθανότατα να είναι οικονομική και ίσως να περιλαμβάνει και την δημιουργία μικρών ισλαμιστικών κοινοτήτων από λαθρομετανάστες. Ο λόγος για τον οποίο η Κύπρος έχει συναισθηματική αξία βρίσκεται στην επιθυμία του Αραβικού Συριακού εθνικισμού για την δημιουργία μιας μεγάλης Συρίας η οποία θα περιλαμβάνει και την Κύπρο, στόχος ο οποίος έχει υιοθετηθεί από την οργάνωση η οποία προσπαθεί να οικειοποιηθεί τις θέσεις των εθνικιστών. Παράλληλα οι Βρετανικές στρατιωτικές βάσεις είναι ένας σημαντικός στόχος της ISIS, ενώ μια επίθεση στην νήσο θα συμβόλιζε χτυπήματα ενάντια στους Ευρωπαίους, τους Έλληνες, τους Χριστιανούς, τους Ορθόδοξους, την Δύση και όλα όσα εκφράζουν και εκφράζει η Κύπρος. Να σημειωθεί πως την ISIS με τον ένα ή το άλλον τρόπο υποστηρίζουν η Τράπεζα Ισλαμικής Ανάπτυξης, η  El-Baraka και Kuweit Turk Banks.
Και εάν στους σχεδιασμούς της ISIS υπάρχει η Κύπρος, ακόμη και εάν μεταξύ Ισλαμικού κράτους και Τουρκίας υπάρχει αυτή την στιγμή αντιπαράθεση, ποιός εγγυάται ότι η Θράκη όπου κατοικούν μουσουλμάνοι δεν έχει ήδη μπει στον στρατηγικό σχεδιασμό των τζιχαντιστών; Είναι πλέον σαφές ότι το λειτουργικό σχέδιο του “Ισλαμικού Κράτους” έχει διαφορετικές στρατηγικές στην Μ. Ανατολή και την Ευρώπη. Ενώ στην Ασία προσπαθούν να δημιουργήσουν κράτος και στρατό, που σίγουρα θα χρησιμεύσει ως βάση εκπαίδευσης για τις νέες τους εξορμήσεις, στην Ευρώπη είναι οι κοινότητες των μεταναστών μουσουλμάνων, οι οποίοι θέλουν ξεκάθαρα να επιβάλλουν την σαρία.
Χάρις σε ένα από τα ιστορικά παράδοξα και λόγω της φύσης των μουσουλμάνων της Θράκης, εκεί βρίσκεται ένα από τα λίγα σημεία της Ευρώπης όπου λειτουργεί η... Σαρία. Είναι λόγω της αντίθεσης των μουσουλμάνων της Θράκης στην εκκοσμίκευση από τον Κεμάλ του τουρκικού κράτους και ως τρόπος διαφοροποίησής τους από τους Τούρκους. Παρόλα αυτά τώρα εγκυμονούνται άλλοι κίνδυνοι. Εκτός και εάν το Ισλαμικό Κράτος και οι Τούρκοι (για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες ότι δεν έχουν και τόσο σκληρή στάση κατά του) αποφασίσουν να τα... βρούν για την περίπτωση της Θράκης...
Αλλά αυτά δεν θα τα διαβάσετε στο Πρώτο Θέμα παρά μόνον όταν θα έχουν αρχίσει να συμβαίνουν...