INFORMATIONS

FACEBOOK TSIRIGOTIS GIANNIS: https://www.facebook.com/giannis.tsirigotis2
ΓΙΝΕΤE ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΓΙΝΑΜΕ 5000 ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ FACEBOOK GIANNIS TSIRIGOTIS II ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009204922633γ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά, Απόφοιτος Roosevelt University Chicago USA στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών M&A's Business(Ρευστοποιήσεις & Συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων) και Απόφοιτος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ στο ΙΕΚ Όμηρος Αθηνών.

Ο Τσιριγώτης Γιάννης είναι και Εκδότης της Ομογενειακής Ελληνικής Εφημερίδος του Βερολίνου "YELLOW JOURNAL": www.yellowjournal44.blogspot.com

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
SEE THE BLOG HERE: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/



Επίσημη Ιστοσελίδα του Σικάγου: http://www.cityofchicago.org/city/en.html

Eπίσημη Ιστοσελίδα Νέας Υόρκης:

http://www1.nyc.gov/

Kontra News Newspaper: http://www.kontranews.gr/
Τι γίνεται τώρα στο Lingen στην Γερμανία (Γεννέτηρα πόλη του Τσιριγώτη Γιάννη) ζωντανά στον αέρα με κάμερα web: http://www.lingen.de/webcam_1/webcams.html

To ROOSEVELT UNIVERSITY (Walter Heller Business & Economical School) είναι παράλληλα με το UNIVERSITY OF CHICAGO (MILTON FRIEDMAN SCHOOL OF ECONOMICS) η τρίτη καλήτερη σχολή οικονομολογίας στον κόσμο. Πρώτη είναι το Harvard Uni Boston! Η δεύτερη είναι το Yale UΝΙ!

To Roosevelt University του Σικάγου διδάσκει την εφαρμογή του Παγκόσμιου NEW DEAL σε κάθε οικονομία και δημοσιονομική διαχείριση και σε κάθε κράτος του πλανήτη. Συσάχθεια και διαγραφή κρατικών χρεών! Βελτίωση και ανάπτυξη του Κοινωνικού και Προνοιακού Κράτους! Ισχυρή οικονομία στο έσωθεν για τις ΗΠΑ και όχι εγχώρια οικονομία δια μέσω της κοπής νέων ποσών από την FED σε δολάρια $!.... Διαφωνεί με το Νέο-Φιλελεύθερο Μοντέλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης και του Ιμπεριαλιστικού Καπιταλισμού. Το θεωρεί αποτυχημένο και άδικο! Ενώ το Πανεπιστήμιο του Σικάγου και το Χάρβαντ στην Βοστώνη διδάσκουν τον Νέο-Φιλελευθερισμό και την Παγκοσμιοποίηση της Παγκόσμιας Οικονομίας!

Διαβάστε προσεκτικά την μελέτη του Καθηγητή Παρασκευόπουλου για την Εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας της Αρχαίας Αθήνας σήμερα στην εποχή μας και το πόσο κακό κάνει το Κοινοβουλευτικό Κομματικό Σύστημα Προεδρευόμενης & Προεδρικής Δημοκρατίας. Και τι κομπίνα έχουν στήσει εδώ και αιώνες οι Εβραιοσιωνιστές Νεοταξίτες Φασίστες και Δυνάστες και Καταπιεστές και Καθεστωτικοί Καπιτολιστοιμπεριαλιστές και Παγκοσμιοποιητές της Πολυπολιτισμικότητας και της δήθεν αριστερίστικης προόδου και του νέο-φιλελευθερίστικης ανάπτυξης δια μέσω αυτού του σάπιου Πολιτεύματος και το πώς κοροϊδεύουν τους λαούς: http://philocosmy.com/wp-content/uploads/2014/06/2_Exofillo-Athinaikis-Dimokratia-Syllogou_Proti-Ekdosi.pdf

Η Ομάδα Ε επιθυμεί να εφαρμοστεί η Άμεση Αριστοτελική Δημοκρατία του Περικλή σε όλους τους λαούς της Γής και κυρίως στην Ελλάδα! Οπότε βοηθείστε και ενωθείτε με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: http://www.dimopolis.gr/

Τι είναι τελικά Ομάδα Ε; Διαβάστε την ιστοσελίδα αυτή: http://www.i-diadromi.gr/2014/05/blog-post_6357.html

Δείτε ιστοσελίδα της ιντερνέτ ψήφου πολιτών της Άμεσης Δημοκρατίας: http://www.dd-democracy.gr/article.asp?Id=126

Μπείτε στο Ραδιοφωνικό Ιντερνέτ Σταθμό LOVE RADIO του Γιώργου Κουρή: http://www.loveradio.gr/

LIVE RADIO "LOVE FM" OF MR KOURIS GEORGE: http://live24.gr/radio/loveradio

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: .... ΈΔΡΑ των Κεντρικών Γραφείων της Hermes Inv. Corp.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AYTH:

http://politsirigotis.blogspot.gr/2015/02/hermes-inv-corp-in-konstantinople-with.html

Διαβάστε την ιστοσελίδα του συναδέλφου Έλληνα αξιόλογου οικονομολόγου και δηλαδή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Διαβάστε Άρθρα-Σχόλια-Αναλύσεις-Συνεντεύξεις-Αποκαλύψεις-Παρασκήνιο του Δημοσιογράφου-Οικονομολόγου-Liquidator Τσιριγώτη Γιάννη και Ειδήσεις Αποκλειστικές σε αυτό το Blog! Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ): WWW.VOICENEWS.GR

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ποιον αποκαλεί ο Μάκης γλοιώδη παρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης

05makisKagien
Στο κρανίο τα έχει πάρει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος...! Ο γνωστός δημοσιογράφος με αφορμή σχόλια συναδέλφων του για την σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού έγραψε σήμερα στην ιστοσελίδα του..
Έπεσα κατά λάθος στην πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, ακριβώς πάνω στο σημείο που ο γλοιώδης παρουσιαστής σχολίαζε τα ξανθά βαμμένα μαλλιά του Χριστόδουλου Ξηρού.
Το θέμα του δεν ήταν η δράση του Ξηρού, αλλά το βαμμένο μαλλί του και η απορία των συντελεστών της εκπομπής του μοναδική. Εάν τελικά τα μαλλιά του φυγάδα ήταν extention ή όχι! Σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιοι τύποι δεν θα είχαν καμία αναστολή να δώσουν οποιονδήποτε συνάνθρωπό τους, προκειμένου να εισπράξουν το εκατομμύριο της επικήρυξης.
Πολλοί θα σκεφθείτε ότι και ο Χριστόδουλος με την παρέα του δεν είχαν καμία αναστολή να αφαιρούν ανθρώπινες ζωές στο παρελθόν. Σύμφωνοι, άλλωστε αυτή ήταν και παραμένει η βασική διαφορά μου με τις ομάδες ένοπλης βίας. Ο ορισμός της ανθρώπινης ζωής ως πολυτιμότερου αγαθού, το οποίο κανένας δε νομιμοποιείται να αφαιρεί, ούτε το επίσημο κράτος φυσικά, είναι αδιαπραγμάτευτος.
Όταν ανοίγεις τέτοια κουβέντα η ιστορία μπορεί να οδηγήσει πολύ μακριά. Πόλεμος, επανάσταση και άλλες καταστάσεις που νομιμοποιούν έναν άνθρωπο να σηκώνει τα όπλα. Σπάνια λαμβάνεται υπ' όψιν ότι οι πόλεμοι αρχίζουν όταν σταματάει η λογική. Υπ' αυτήν την έννοια δεν θα περίμενα λογική συμπεριφορά από τις τηλεοπτικές παρέες των μεσημεριανών βαμμένων ή μη ξανθών συντελεστών, ούτε αλήθειες από εκείνες που απαιτούν οι ανάγκες μιας ασθμαίνουσας κοινωνίας.
Είχα ίσως την ψευδαίσθηση μίας ελάχιστης ευπρέπειας που απαιτείται κατά τον χειρισμό τέτοιων υποθέσεων, ούτως ώστε να υπάρξει κάποτε ένα περιβάλλον συνεννόησης και διαλόγου με τους κατοίκους της άλλης όχθης. Στον αντίποδα των σαχλών δήθεν ευφυολογημάτων περί «extention» και βαμμένων μαλλιών, που ερεθίζουν άσκοπα και καλλιεργούν έδαφος αντεκδίκησης από την άλλη πλευρά, υπάρχει πάντοτε η δημοσιογραφικά έντιμη αντιμετώπιση ενός θέματος.
Η κοινωνία μας βρίσκεται ήδη στο ναδίρ των χαμένων αντανακλαστικών της. Προ ημερών ένας φίλος έπεσε στο Χολαργό με το ποδήλατό του κι έμεινε 20 περίπου λεπτά στο πεζοδρόμιο της Περικλέους, ενός από τους κεντρικότερους δρόμους, αβοήθητος. Πέρασαν πάνω από πενήντα άνθρωποι και δεν έσκυψε ούτε ένας να ρωτήσει εάν χρειαζόταν λίγη βοήθεια!
Προχθές ο Χριστόδουλος παρ' όλο που ήταν φυγάς και υπήρχε κίνδυνος να τον αναγνωρίσουν, έσκυψε πάνω από τον αστυνομικό του σκηνοθετημένου τροχαίου για να βοηθήσει και συνελήφθη.
Το αυξημένο αίσθημα ανθρωπιάς που σίγουρα διαθέτει, για όσους τον έχουν γνωρίσει από κοντά, είναι εκείνο που τον οδήγησε στην απέναντι όχθη της υπερβολής και της βίας. Υπάρχει όμως μέσα του, αυτό έχει σημασία, και ένα ανύπαρκτο κράτος που αντί να το ενισχύσει, μετατρέποντάς το σε εργαλείο θετικής ενέργειας, φροντίζει να το μεταλλάσσει καθημερινά σε εκρηκτική βία. Ψιλά γράμματα θα πουν μερικοί, δεν είναι όμως σίγουρα έτσι. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά...
Ανάμεσα σε με μία παγερά αδιάφορη, ουσιαστικά σαχλή και μία σπαρασσόμενη αιμορραγούσα κοινωνία υπάρχει πάντοτε η δημιουργική κοινωνία της υγιούς συμμετοχής. Τούτες τις ημέρες λοιπόν που τα πολιτικά ζώα είναι έτοιμα να συγκρουστούν, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους, για τους κινδύνους που εγκυμονεί μία εν δυνάμει αλληλοσπαρασσόμενη κοινωνία.