INFORMATIONS

FACEBOOK TSIRIGOTIS GIANNIS: https://www.facebook.com/giannis.tsirigotis2
ΓΙΝΕΤE ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΓΙΝΑΜΕ 5000 ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ FACEBOOK GIANNIS TSIRIGOTIS II ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009204922633γ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά, Απόφοιτος Roosevelt University Chicago USA στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών M&A's Business(Ρευστοποιήσεις & Συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων) και Απόφοιτος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ στο ΙΕΚ Όμηρος Αθηνών.

Ο Τσιριγώτης Γιάννης είναι και Εκδότης της Ομογενειακής Ελληνικής Εφημερίδος του Βερολίνου "YELLOW JOURNAL": www.yellowjournal44.blogspot.com

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
SEE THE BLOG HERE: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/



Επίσημη Ιστοσελίδα του Σικάγου: http://www.cityofchicago.org/city/en.html

Eπίσημη Ιστοσελίδα Νέας Υόρκης:

http://www1.nyc.gov/

Kontra News Newspaper: http://www.kontranews.gr/
Τι γίνεται τώρα στο Lingen στην Γερμανία (Γεννέτηρα πόλη του Τσιριγώτη Γιάννη) ζωντανά στον αέρα με κάμερα web: http://www.lingen.de/webcam_1/webcams.html

To ROOSEVELT UNIVERSITY (Walter Heller Business & Economical School) είναι παράλληλα με το UNIVERSITY OF CHICAGO (MILTON FRIEDMAN SCHOOL OF ECONOMICS) η τρίτη καλήτερη σχολή οικονομολογίας στον κόσμο. Πρώτη είναι το Harvard Uni Boston! Η δεύτερη είναι το Yale UΝΙ!

To Roosevelt University του Σικάγου διδάσκει την εφαρμογή του Παγκόσμιου NEW DEAL σε κάθε οικονομία και δημοσιονομική διαχείριση και σε κάθε κράτος του πλανήτη. Συσάχθεια και διαγραφή κρατικών χρεών! Βελτίωση και ανάπτυξη του Κοινωνικού και Προνοιακού Κράτους! Ισχυρή οικονομία στο έσωθεν για τις ΗΠΑ και όχι εγχώρια οικονομία δια μέσω της κοπής νέων ποσών από την FED σε δολάρια $!.... Διαφωνεί με το Νέο-Φιλελεύθερο Μοντέλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης και του Ιμπεριαλιστικού Καπιταλισμού. Το θεωρεί αποτυχημένο και άδικο! Ενώ το Πανεπιστήμιο του Σικάγου και το Χάρβαντ στην Βοστώνη διδάσκουν τον Νέο-Φιλελευθερισμό και την Παγκοσμιοποίηση της Παγκόσμιας Οικονομίας!

Διαβάστε προσεκτικά την μελέτη του Καθηγητή Παρασκευόπουλου για την Εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας της Αρχαίας Αθήνας σήμερα στην εποχή μας και το πόσο κακό κάνει το Κοινοβουλευτικό Κομματικό Σύστημα Προεδρευόμενης & Προεδρικής Δημοκρατίας. Και τι κομπίνα έχουν στήσει εδώ και αιώνες οι Εβραιοσιωνιστές Νεοταξίτες Φασίστες και Δυνάστες και Καταπιεστές και Καθεστωτικοί Καπιτολιστοιμπεριαλιστές και Παγκοσμιοποιητές της Πολυπολιτισμικότητας και της δήθεν αριστερίστικης προόδου και του νέο-φιλελευθερίστικης ανάπτυξης δια μέσω αυτού του σάπιου Πολιτεύματος και το πώς κοροϊδεύουν τους λαούς: http://philocosmy.com/wp-content/uploads/2014/06/2_Exofillo-Athinaikis-Dimokratia-Syllogou_Proti-Ekdosi.pdf

Η Ομάδα Ε επιθυμεί να εφαρμοστεί η Άμεση Αριστοτελική Δημοκρατία του Περικλή σε όλους τους λαούς της Γής και κυρίως στην Ελλάδα! Οπότε βοηθείστε και ενωθείτε με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: http://www.dimopolis.gr/

Τι είναι τελικά Ομάδα Ε; Διαβάστε την ιστοσελίδα αυτή: http://www.i-diadromi.gr/2014/05/blog-post_6357.html

Δείτε ιστοσελίδα της ιντερνέτ ψήφου πολιτών της Άμεσης Δημοκρατίας: http://www.dd-democracy.gr/article.asp?Id=126

Μπείτε στο Ραδιοφωνικό Ιντερνέτ Σταθμό LOVE RADIO του Γιώργου Κουρή: http://www.loveradio.gr/

LIVE RADIO "LOVE FM" OF MR KOURIS GEORGE: http://live24.gr/radio/loveradio

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: .... ΈΔΡΑ των Κεντρικών Γραφείων της Hermes Inv. Corp.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AYTH:

http://politsirigotis.blogspot.gr/2015/02/hermes-inv-corp-in-konstantinople-with.html

Διαβάστε την ιστοσελίδα του συναδέλφου Έλληνα αξιόλογου οικονομολόγου και δηλαδή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Διαβάστε Άρθρα-Σχόλια-Αναλύσεις-Συνεντεύξεις-Αποκαλύψεις-Παρασκήνιο του Δημοσιογράφου-Οικονομολόγου-Liquidator Τσιριγώτη Γιάννη και Ειδήσεις Αποκλειστικές σε αυτό το Blog! Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ): WWW.VOICENEWS.GR

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτη αθετήσει τη Ρωσία Ρωσία δύναται να κηρύξει μια προεπιλογή, αν το πετρέλαιο πέφτει στα $ 25

 
Ρωσία έχει μειώσει το εθνικό χρέος από ένα τρίτο κατά το παρελθόν έτος, η κεντρική τράπεζα ανέφερε σήμερα. Τώρα είναι περίπου 52 δισεκατομμύρια δολάρια, ή περίπου το 5% του ΑΕΠ. Αλλά διεθνείς οίκους ετοιμάζονται μαζί για τη μείωση της Ρωσίας κυρίαρχο βαθμολογία "σκουπίδια" επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πάνω από την εκτιμώμενη πιθανότητα αθέτησης ρωσικό χρέος. "Εφημερίδα.«Ru» αντίληψη είναι δυνατή αν η προεπιλογή στο εγγύς μέλλον.
Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, δύο πιστωτικών οίκων αξιολόγησης από "τρεις μεγάλους" — Fitch και Moody's , μείωσε την κυρίαρχη εκτίμηση της Ρωσίας για να "predmusornogo" επίπεδο. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, S & P έχει επίσης να λάβει την απόφασή της. Και αν ο οργανισμός θα υποβαθμίσει την αξιολόγηση, θα πάει μακριά σε μια περιοχή υψηλού κινδύνου επενδύσεων. Οι εκτιμήσεις που προορίζονται να παρέχουν οδηγίες στους επενδυτές, αντικατοπτρίζοντας κυρίως την πιθανότητα αθέτησης σε χρεωστικούς τίτλους του εκδότη.
Ωστόσο, το εξωτερικό χρέος, που εκδόθηκε σήμερα από την Κεντρική Τράπεζα, δίνει καμία αιτία για απαισιοδοξία στην ικανότητα του κράτους να τα δάνειά της. Των τραπεζών και των επιχειρήσεων τομέων μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, οι αναλυτές είπε.

Το εξωτερικό χρέος της Ρωσίας ανήλθαν σε 599,497 δισεκατομμύρια δολάρια στην 1η Ιανουαρίου του 2015, πτώση για το έτος σε $129,4 δις, δηλαδή 17,8%. Κατά το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους, η εγχώρια δανειολήπτες έχουν πληρώσει σχεδόν 80 δισεκατομμύρια δολάρια. Εθνικό χρέος (συμπεριλαμβανομένης της Κεντρικής Τράπεζας) μειώθηκε ακόμη περισσότερο-να 33.2%, 51,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Του ποσού αυτού, η κυβέρνηση αντιστοιχούσε για 41,516 δισεκατομμύρια δολάρια, η κεντρική ΤΡΆΠΕΖΑ είναι 10,407 δισεκατομμύρια δολάρια.
Με βάση την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία του δολαρίου έως 65. και ο όγκος του ΑΕΠ το 2014, περίπου 70 τρισεκατομμύρια ρούβλια, το συνολικό ποσό του εξωτερικού χρέους ανήλθε σε περίπου 60% του έτους 1 Ιανουαρίου 2015 ΑΕΠ. Το κράτος έχει λιγότερο από το 5% του ΑΕΠ.
Εάν η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να πληρώσει τόκους για το εν λόγω χρέος; Φυσικά. Αναλυτές συμφωνούν με την άποψη-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ υπουργός Alexei Kudrin, ότι η προεπιλογή είναι αδύνατη, δεδομένου ότι οι πόροι πληρωμής της κυβέρνησης είναι περισσότερο από αρκετό.
Χρυσό και το νόμισμα της ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ να διατηρεί, παρά την αισθητή μείωση κατά το παρελθόν έτος, την 1η Ιανουαρίου 2015 χρόνια 385,46 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ποσό αυτό καλύπτει και το εθνικό χρέος, και οι εξαγωγές (308 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014, σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις της ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ Τράπεζας), ενώ είναι αποδεκτή είναι η περίοδος των τριών μηνών.
"Η Ρωσία έχει σημαντικό αποθεματικό, που καλύπτονται πλήρως με το δημόσιο χρέος. Το βασικό ερώτημα, αν η κυβέρνηση και η Κεντρική Τράπεζα θα συνεχίσει να ακολουθήσει μια πολιτική της διατήρησης των αποθεμάτων. Ενώ η ρητορική των υπαλλήλων δήλωσε ότι η Τράπεζα της Ρωσίας και της κυβέρνησης κατά τις δαπάνες των ταμείων για τη στήριξη του εθνικού νομίσματος. Υπό αυτές τις συνθήκες, μιλάμε για τις προοπτικές του κυρίαρχου προεπιλογή κατά το έτος 2015, είναι μετά βίας»,-δήλωσε ο επικεφαλής της ανάλυσης των αγορών χρέους "Αναλυτική ατρόμητος Igor Promsvyazbank τμήμα.
Ένα άλλο σημαντικό σημείο — παρά την πτώση των τιμών πετρελαίου, η Ρωσία διατηρεί ένα θετικό εμπορικό και το ισοζύγιο πληρωμών. Το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών το 2014, φθάνοντας το $ 56,7/lb δισεκατομμύρια, κατά το τέταρτο τρίμηνο (δηλαδή, όταν τιμές κοντά 60 δολάρια το βαρέλι του πετρελαίου) ήταν 10,5 δισεκατομμύρια δολάρια συν. Το εμπόριο ισορροπία το 2014, επάνω από το πλεόνασμα των 185,6 δισεκατομμυρίων $ στο τέταρτο τρίμηνο είναι 37,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η μείωση της εισαγωγής μπροστά από τις πτώση εξαγωγών και επιτρέπει σε σας για να κρατήσει τις ισορροπίες θετική εξωτερικού εμπορίου. Αυτό το στατιστικό στοιχείο που σημαίνει ότι η χώρα εξακολουθεί να είναι το νόμισμα σε αρκετά μεγάλες ποσότητες.
Με την τιμή του πετρελαίου σε $ 50, ένα βαρέλι και αναλυτές πιστεύουν ότι το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και εμπορικού ισοζυγίου θα παραμείνει θετικό.

«Σε γενικές γραμμές, το έτος 2014 έδειξε ευελιξία και ικανότητα εξωτερικό ισοζύγιο της Ρωσίας για την επίτευξη ενός θετικού ισοζυγίου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης,"οι αναλυτές είπε Sberbank CIB. Αναλυτής της Alfa πρωτεύουσα, Andrew Σενκ είπε επίσης ότι το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών θα συνεχίσει, παρά την πτώση των τιμών του πετρελαίου, διότι η μείωση των εξαγωγών αντισταθμίζεται από μείωση των εισαγωγών, κατά συνέπεια, νομίσματα θα είναι αρκετά για να πληρώσει μακριά το εξωτερικό χρέος.»
Δημοσιονομική πολιτική παραμένει ένα από τα προβλήματα, αλλά εδώ υπάρχουν αποθεματικά.
Σύμφωνα με τον ρώσο υπουργό οικονομικών Anton Siluanova, προϋπολογισμού θα μπορούσαν να χάσουν φέτος, αν η τρέχουσα πετρέλαιο τιμές 3 τρισεκατομμύρια ρούβλια. Την ίδια στιγμή, το αποθεματικό που από τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, ήταν 4.400 δισεκατομμύρια ρούβλια. Για το τρέχον έτος να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μόνο 500 δισεκατομμύρια ρούβλια, αλλά είναι σαφές ότι η επιδείνωση της αυτό το όριο μπορεί να επανεξετάζεται ανά πάσα στιγμή.
Σε σύγκριση, Ουκρανία, βαθμολογία που είναι μια κερδοσκοπική περιοχή και για τις υποχρεώσεις που αναλυτές αναμένουν ποσοστά αθέτησης φέτος (ιδιαίτερα αν η Ρωσία θα απαιτήσει πρόωρης εξόφλησης των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εκδίδονται από την κυβέρνηση του Viktor Yanukovych σε αργά το βράδυ 2013 και μετά), έχει συναλλάγματος διατηρεί των 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό θα διαρκέσει για πέντε εβδομάδες των εισαγωγών. Σύμφωνα με αξιωματούχους και εμπειρογνώμονες, τη χώρα πρέπει να πληρώσει το 11 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος. Και πρέπει ακόμη να πληρώσει για το εισαγόμενο φυσικό αέριο, γαιάνθρακας και ο ηλεκτρισμός. Ουκρανία ΑΕγχΠ πέρυσι, μειώνεται κατά τουλάχιστον 5% (του ακόμη), το ποσοστό πληθωρισμού ήταν 25%. Φέτος η κατάσταση γίνεται καλύτερη.
Η ουκρανική κυβέρνηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ για μια νέα δόση του δανείου. Η αποστολή του Ιδρύματος βρίσκεται στο Κίεβο, 12 Ιανουαρίου και αναμένεται να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, στις 29 Ιανουαρίου. Διεθνείς δωρητές δεν είναι ικανοποιημένοι με το εξαιρετικά χαμηλό ρυθμό των μεταρρυθμίσεων στην Ουκρανία, ως εκ τούτου, οι λύσεις όμως. "Εγώ ημερομηνία (για δόσης από το ΔΝΤ) να δεν το όνομα, επειδή είμαστε σε πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις. Είναι περίπλοκη, διότι είναι προφανές ότι ο κόσμος ήθελε να δει, έτσι έχουμε μειώσει το κόστος τους, ιδίως των κοινωνικών δαπανών, ακόμη περισσότερο από ό, τι έχει ήδη γίνει. Θα θέλατε να δείτε βελτίωση, για παράδειγμα, οι επιχειρήσεις κοινής ωφελείας δασμολόγια. Θέλουμε, επίσης, από την άποψη ότι από οικονομική άποψη είναι η σωστή προσέγγιση, "είπε τις προάλλες, ο νέος υπουργός οικονομικών, Natalie Jaresko.
Το εθνικό χρέος της Ουκρανίας, σύμφωνα με τη Moody, ανήλθαν σε 72.4% στο έτος 2014. Αυτό το πλαίσιο, τα ρωσικά προβλήματα φαίνονται επιπόλαιες. Ωστόσο, οι εκτιμήσεις της Ρωσίας είναι επίσης κοντά στο κερδοσκοπικές επίπεδα. Επιχειρήματα να υποβιβάσετε όχι άμεσα με το ποσό του χρέους και τις παραμέτρους των δημόσιων οικονομικών.

Οι οργανισμοί που εγκρίθηκε για τους ακόλουθους λόγους: η πτώση στο πετρέλαιο τιμές, υποτίμηση του ρουβλίου, βασικό επιτόκιο της ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ στο 17%, κυρώσεις, φυγή κεφαλαίων (151 δισεκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων πέρυσι), περιμένοντας την ύφεση (πρακτορεία και τα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα — το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, η ΕΤΑΑ είναι σε αναμονή για την ρωσική ΑΕΠ πτώση σε 3-5, 5% στο έτος 2015), μείωση των δημοσιονομικών εσόδων, υψηλού πληθωρισμού (11,4 τοις εκατό σε 2014-m και 10-15%)καθώς και την πολιτική της ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ για κανονισμό της χρηματοπιστωτικής αγοράς (για παράδειγμα, η επιβολή της ανταλλαγής ελέγχου θα οδηγήσει σε μια αναπόφευκτη μείωση των αξιολογήσεων πιστοληπτικής ικανότητας).
«Η απότομη πτώση στις τιμές του πετρελαίου γρήγορα ενοποιημένη απόψεις όλων υπηρεσιών σχετικά με βασικούς κινδύνους της ΡΩΣΊΑΣ, φέρνοντας όλες τις ειδικότητες που ήταν στο κατώτερο άκρο του του επενδυτικού βαθμού», — πιστεύει Αλέξανδρος ωκεανό του Sberbank CIB.
Είναι σημαντικό το γεγονός ότι, για παράδειγμα, Moody's σημειώνει ότι η ικανότητα του κυβέρνηση της Ρωσίας να διατηρήσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα παραμένουν μεγάλες. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες, εδώ είναι το χαμηλό επίπεδο του χρέους και «συνετών δημοσιονομικών πολιτικών». Ακόμη και με μια ουσιαστική ελάφρυνση των εξωτερικών της χώρας διατηρεί ρευστότητα εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρή, αναγνωρίζεται σε Moody's.
Ωστόσο, οι αναλυτές δεν αποκλείω την ανάπτυξη αρνητικό σενάριο, το οποίο βασίζεται σε μια ισχυρή πτώση στις τιμές του πετρελαίου. "Ρωσία αδυναμία πληρωμής του εξωτερικού χρέους τα επόμενα χρόνια είναι σχεδόν αδύνατο. Δεν υπάρχει προεπιλογή για οικονομικούς λόγους, "ο επικεφαλής της έρευνας αγοράς που λέει IFH КапиталЪ Konstantin Gulyaev. «Εκτός αν, φυσικά, όχι η ίδια η Ρωσία θα ένα μορατόριουμ όσον αφορά την πληρωμή,", πρόσθεσε.
"Φυσικά, το σημαντικό είναι η κατάσταση στην αγορά πετρελαίου. Αν οι τιμές του πετρελαίου πέφτει κάτω από 25 δολάρια το βαρέλι, το μέσο κόστος παραγωγής του πετρελαίου στη Ρωσία, η πιθανότητα αυξάνει την προεπιλογή, "-είπε Igor ατρόμητος του Promsvyazbank.
Αν και αυτό πιστεύεται ότι ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι πολύ πιθανό. «Αλλά και πάλι, το ύψος των αποθεματικών παραμένει αρκετά ισχυρή, και τα επίπεδα απόκτησης δεξιοτήτων των τιμών του πετρελαίου είναι μάλλον απίθανο. Ένα άλλο σημαντικό σημείο, είναι φυσικά, η γεωπολιτική κατάσταση. Την επιβολή νέων κυρώσεων, διεθνείς οικονομικές περιορισμούς, θεωρητικά, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια τεχνική ανεπάρκεια. Ωστόσο, είναι απίθανο ότι οι δυτικές χώρες είναι πρόθυμοι να πάμε για αυτό, είπε.
Οι αναλυτές πιστεύουν ότι τα προβλήματα θα μπορούσε να προκύψει στον τομέα των επιχειρήσεων, και δεν αποκλείουν τις προεπιλογές εκεί.
«Είναι αναγκαίο να πω σχετικά με την μεγαλύτερη πιθανότητα αύξησης προεπιλογές από εταιρικό τμήμα. Στάσιμη οικονομία, αποδυνάμωση του ρουβλίου, αυξάνεται το κόστος δανειοδότησης στο πλαίσιο της αυξανόμενης επίπεδα των βασικών επιτοκίων δείχνουν ότι ήδη στο έτος 2015 μπορούμε να δούμε μια σειρά από προεπιλογές από εταιρικό τμήμα, ειδικά στις βιομηχανίες με χαμηλή maržinal′nost′û»,-λέει ο Igor ατρόμητος. Ωστόσο, ο Σενκ Andrew πίστευε ότι το κράτος δεν θα εγκαταλείψει σε απόγνωση τους πρωταγωνιστές του στρατηγικές βιομηχανίες.