INFORMATIONS

FACEBOOK TSIRIGOTIS GIANNIS: https://www.facebook.com/giannis.tsirigotis2
ΓΙΝΕΤE ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΓΙΝΑΜΕ 5000 ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ FACEBOOK GIANNIS TSIRIGOTIS II ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009204922633γ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά, Απόφοιτος Roosevelt University Chicago USA στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών M&A's Business(Ρευστοποιήσεις & Συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων) και Απόφοιτος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ στο ΙΕΚ Όμηρος Αθηνών.

Ο Τσιριγώτης Γιάννης είναι και Εκδότης της Ομογενειακής Ελληνικής Εφημερίδος του Βερολίνου "YELLOW JOURNAL": www.yellowjournal44.blogspot.com

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
SEE THE BLOG HERE: http://televisiontsirigotis.blogspot.gr/



Επίσημη Ιστοσελίδα του Σικάγου: http://www.cityofchicago.org/city/en.html

Eπίσημη Ιστοσελίδα Νέας Υόρκης:

http://www1.nyc.gov/

Kontra News Newspaper: http://www.kontranews.gr/
Τι γίνεται τώρα στο Lingen στην Γερμανία (Γεννέτηρα πόλη του Τσιριγώτη Γιάννη) ζωντανά στον αέρα με κάμερα web: http://www.lingen.de/webcam_1/webcams.html

To ROOSEVELT UNIVERSITY (Walter Heller Business & Economical School) είναι παράλληλα με το UNIVERSITY OF CHICAGO (MILTON FRIEDMAN SCHOOL OF ECONOMICS) η τρίτη καλήτερη σχολή οικονομολογίας στον κόσμο. Πρώτη είναι το Harvard Uni Boston! Η δεύτερη είναι το Yale UΝΙ!

To Roosevelt University του Σικάγου διδάσκει την εφαρμογή του Παγκόσμιου NEW DEAL σε κάθε οικονομία και δημοσιονομική διαχείριση και σε κάθε κράτος του πλανήτη. Συσάχθεια και διαγραφή κρατικών χρεών! Βελτίωση και ανάπτυξη του Κοινωνικού και Προνοιακού Κράτους! Ισχυρή οικονομία στο έσωθεν για τις ΗΠΑ και όχι εγχώρια οικονομία δια μέσω της κοπής νέων ποσών από την FED σε δολάρια $!.... Διαφωνεί με το Νέο-Φιλελεύθερο Μοντέλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης και του Ιμπεριαλιστικού Καπιταλισμού. Το θεωρεί αποτυχημένο και άδικο! Ενώ το Πανεπιστήμιο του Σικάγου και το Χάρβαντ στην Βοστώνη διδάσκουν τον Νέο-Φιλελευθερισμό και την Παγκοσμιοποίηση της Παγκόσμιας Οικονομίας!

Διαβάστε προσεκτικά την μελέτη του Καθηγητή Παρασκευόπουλου για την Εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας της Αρχαίας Αθήνας σήμερα στην εποχή μας και το πόσο κακό κάνει το Κοινοβουλευτικό Κομματικό Σύστημα Προεδρευόμενης & Προεδρικής Δημοκρατίας. Και τι κομπίνα έχουν στήσει εδώ και αιώνες οι Εβραιοσιωνιστές Νεοταξίτες Φασίστες και Δυνάστες και Καταπιεστές και Καθεστωτικοί Καπιτολιστοιμπεριαλιστές και Παγκοσμιοποιητές της Πολυπολιτισμικότητας και της δήθεν αριστερίστικης προόδου και του νέο-φιλελευθερίστικης ανάπτυξης δια μέσω αυτού του σάπιου Πολιτεύματος και το πώς κοροϊδεύουν τους λαούς: http://philocosmy.com/wp-content/uploads/2014/06/2_Exofillo-Athinaikis-Dimokratia-Syllogou_Proti-Ekdosi.pdf

Η Ομάδα Ε επιθυμεί να εφαρμοστεί η Άμεση Αριστοτελική Δημοκρατία του Περικλή σε όλους τους λαούς της Γής και κυρίως στην Ελλάδα! Οπότε βοηθείστε και ενωθείτε με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: http://www.dimopolis.gr/

Τι είναι τελικά Ομάδα Ε; Διαβάστε την ιστοσελίδα αυτή: http://www.i-diadromi.gr/2014/05/blog-post_6357.html

Δείτε ιστοσελίδα της ιντερνέτ ψήφου πολιτών της Άμεσης Δημοκρατίας: http://www.dd-democracy.gr/article.asp?Id=126

Μπείτε στο Ραδιοφωνικό Ιντερνέτ Σταθμό LOVE RADIO του Γιώργου Κουρή: http://www.loveradio.gr/

LIVE RADIO "LOVE FM" OF MR KOURIS GEORGE: http://live24.gr/radio/loveradio

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: .... ΈΔΡΑ των Κεντρικών Γραφείων της Hermes Inv. Corp.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AYTH:

http://politsirigotis.blogspot.gr/2015/02/hermes-inv-corp-in-konstantinople-with.html

Διαβάστε την ιστοσελίδα του συναδέλφου Έλληνα αξιόλογου οικονομολόγου και δηλαδή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Διαβάστε Άρθρα-Σχόλια-Αναλύσεις-Συνεντεύξεις-Αποκαλύψεις-Παρασκήνιο του Δημοσιογράφου-Οικονομολόγου-Liquidator Τσιριγώτη Γιάννη και Ειδήσεις Αποκλειστικές σε αυτό το Blog! Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ): WWW.VOICENEWS.GR

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΘΕΜΑ: «ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ» με την ονομασία "Other People's Money" του Τσιριγώτη Γιάννη


Πρόκειται περί ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΟΥ συστήματος, διαρκείας τριών ετών, προς ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ευρισκομένης εις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΙΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗΝ, μέσω αμέσου και αμιγούς οικονομοτεχνικής φύσεως ΕΝΔΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ απάντων των πολιτών της.

Οι στόχοι του εν λόγω Πολιτικο-οικονομοτεχνικού συστήματος, είναι:

1.      ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ με ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΝ παροχήν ΕΡΓΑΣΙΑΣ, 1.000 € ΜΗΝΙΑΙΩΣ, από της 2ας εβδομάδος εφαρμογής του εν λόγω Συστήματος, προς ομάδας με 30.000 πολίτας, ανά εβδομάδα, μέχρι και πέρατος του τρίτου έτους, ήτοι της 156ης εβδομάδος.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΤΡΑΩΡΟΣ, εις ΑΝΕΡΓΟΥΣ και ΜΗ, πολίτες. Εν συμπεράσματι, ΠΑΡΟΧΗ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, με 1.000 € μηνιαίως, τετραώρου διαρκείας καθημερινώς, καθ’ όλην την εβδομάδα.

Ήτοι ΠΑΡΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ εις 1.530.000 πολίτας κατά το τέλος του πρώτου έτους, εις 3.090.000 πολίτας κατά το τέλος του δευτέρου έτους και εις 4.650.000 πολίτας συνολικώς κατά το τέλος του τρίτου έτους διαρκείας.

Σημειωτέον, ότι οι ΕΡΓΟΔΟΤΑΙ δεν θα πληρώνουν εξ ιδίων των , τον ή τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ των, δεδομένου ότι αμφότεροι συμμετέχουν εις το Σύστημα. Οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ αμοίβονται εκ του Συστήματος.

2.      ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΣ ΦΟΡΩΝ, ειδικών και μη, εις ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΑΣ και γενικώτερον εις άπαντας τους πολίτας, με μόνην προϋπόθεσιν, ότι οι εν λόγω ΕΡΓΟΔΟΤΑΙ υποχρεούνται εις ΚΑΤΑΒΟΛΗΝ του πενιχρού ποσού των εργαζομένων εις αυτούς, εις το «ΕΙΔΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ» του ΚΡΑΤΟΥς, δι’ έκαστον των εργαζομένων των, ύψους 50 € δι’ έκαστον εργαζόμενον των, εβδομαδιαίως. Σημειωτέον, ότι άπαντες, ΕΡΓΟΔΟΤΑΙ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, έχουν το δικαίωμα, να διαφοροποιούνται από εργοδότας εις εργαζόμενους και αντιστρόφως, αρκεί, να υπάρχει οικονομική ανταπόκρισις προς το «ΓΕΝΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ» του ΚΡΑΤΟΥΣ, με την πενιχράν οικονομικώς συμμετοχήν των, η οποία αναφέρεται κατωτέρω.

3.      Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ εργασίας εκάστου ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ  εκ του Συστήματος, θα είναι μόνον ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΩΡΩΝ.

4.       ΑΜΕΣΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΣ παντός είδους ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ, πλην των απαραιτήτων και αναγκαίων ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, αι οποίαι αγοράζονται από το «ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ» του ΚΡΑΤΟΥΣ, του οποίου ο κύριος σκοπός είναι η ΕΠΑΝΑΔΟΜΗΣΙΣ ή η ΠΡΩΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ελαφράς μέχρι και βαρείας ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, μέσω παραγωγής ΜΟΝΟΝ Μηχανημάτων, προς ΧΡΗΣΙΝ ΜΟΝΟΝ εις την ΓΕΩΡΓΙΑΝ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΝ, ΙΧΥΘΟΤΡΟΦΙΑΝ, ΕΞΟΡΥΞΙΝ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ και ΣΥΝΤΗΡΗΣΙΝ της οργανωμένης ΟΔΟΠΟΙΕΙΑΣ.

5.      Το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ αποταμιεύει:

κατά το τέλος του πρώτου έτους:     4.352.500.000 €

κατά το τέλος του δεύτερου έτους: 15.127.500.000 € και

κατά το τέλος του τρίτου έτους:     32.492.500.000 €

6.      ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΟΣ πάσης φύσεως προϊόντων ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ελαφράς τε και βαρείας προς ΕΞΑΓΩΓΗΝ εις διάφορα ΚΡΑΤΗ.

7.      ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΙΣ ενδονοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής ΥΓΕΙΑΣ, με ΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ και με ΕΠΑΡΚΕΙΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, υγιεινομικής ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ πάσης φύσεως, στατιστικώς ελεγχομένης και παραγόμενης προς ΕΠΙΒΙΩΣΙΝ του «ΤΡΙΓΩΝΟΥ»: ΙΑΤΡΟΣ, ΑΣΘΕΝΗΣ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

8.      ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΙΣ του τομέως της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, με επαναδόμιησιν της ΚΑΤΩΤΕΡΑΣ, ΜΕΣΗΣ, ΑΝΩΤΕΡΑΣ και ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ούτως ώστε να επιτυγχάνεται ο ΤΕΛΙΚΟΣ «ΔΙΠΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ» εκάστου ΝΕΟΥ πολίτου, με ΠΡΩΤΕΥΟΝ και ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

9.      ΠΛΗΡΗΣ και ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΝΔΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, μέσω ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ εκ του Δικαστικού και Στρατιωτικού χώρου, ως εργαζόμενων εις το εν λόγω σύστημα, με τετράωρον απασχόλησιν - εργασίαν, αμοιβής 1.000 € μηνιαίως, ασχέτως αμοιβής των εις το κύριον επαγγελματικόν των χώρον. Τούτο φυσικά προς ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΝ πλήρως, της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΠΟΡΝΕΙΑΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΑΛΗΤΕΙΑΣ, κ.λπ., κ.λπ.

10. ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΓΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΕΟΚΤΗΜΑΤΩΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ.

11. Έκαστος πολίτης εκ του ΣΥΝΟΛΟΥ των 10.000.000 πολιτών, οφείλει να πληρώνει εις το ΓΕΝΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ, το αντίστοιχον αριθμητικώς χρηματικόν ποσόν του, εις Ευρώ, διά την τρέχουσαν εβδομάδαν. Πχ. Κατά την 1η εβδομάδα πληρώνει 1 €, κατά την 14η εβδομάδα, 14 €, ή την 103η 103 €.  

Η πλήρης ανάπτυξις ΕΣΟΔΩΝ, ΕΞΟΔΩΝ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ είναι καταφανής εις την ακολουθούσαν πλήρη ανάπτυξιν του όλου συστήματος, από την 1ην εβδομάδα μέχρι και την 156ην.

Π.χ. ο εργαζόμενος από την 2η εβδομάδα κατά το τέλος του πρώτου έτους θα έχει ΕΞΟΔΑ: 1.378 € και ΕΣΟΔΑ 12.750 €.

12. ΑΜΕΣΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ εκ του εξωτερικού και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ από ΜΜΕ καθώς επίσης και των κομματικών αποχρώσεων και πολιτικών παρεκκλίσεων, με ορολογίας του τύπου ΔΕΞΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΣ, ΑΚΡΑΙΟΣ κ.λπ. ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ κ.λπ., κ.λπ.

 

 

 

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ εκ των Πολιτών, ΜΙΣΘΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ, ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ, από της 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ μέχρι και της 156ης ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ.

 

1η ΕΒΔΟΜΑΣ:   1 € έκαστος πολίτης, ως προσφορά,

                              ΕΣΟΔΟΝ 1ης εβδομάδος: 10.000.000 €

ΑΠΟΘΕΜ. ΤΑΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ: 10.000.000 €

 

2η ΕΒΔΟΜΑΣ:   2 € έκαστος πολίτης, ως προσφορά,

                              ΕΣΟΔΟΝ 2ης εβδομάδος: 20.000.000 €

                              ΑΠΟΘΕΜ. ΤΑΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ:     20.000.000 €

        + 10.000.000 € εκ της 1ης εβδομ.

                                                   =  30.000.000 €

ΕΞΟΔΟΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 30.000 Πολιτών με 250 € εβδομαδιαίως έκαστος =

 7.500.000 €

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ  = 30.000.000 € - 7.500.000 € = 22.500.000 €

 

3η ΕΒΔΟΜΑΣ: 3 € έκαστος πολίτης, ως προσφορά,

                              ΕΣΟΔΟΝ 3ης εβδομάδος: 30.000.000 €

                              ΓΕΝΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ:      22.500.000 €

        + 30.000.000 €

                                                   =  52.500.000 €

ΕΞΟΔΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΩΝ = (2Χ30.000) Χ 250 € = 15.000.000 €

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ = 52.500.000 € - 15.000.000 € = 37.500.000 €

 

4η ΕΒΔΟΜΑΣ: 4 € έκαστος πολίτης, ως προσφορά,

                              ΕΣΟΔΟΝ 4ης εβδομάδος: 40.000.000 €

                              ΓΕΝΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ:      37.500.000 €

        + 40.000.000 €

                                                   =  77.500.000 €

ΕΞΟΔΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΩΝ = (3Χ30.000) Χ 250 € = 22.500.000 €

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ = 77.500.000 € - 22.500.000 € = 55.000.000 €

5η ΕΒΔΟΜΑΣ: 5 € έκαστος πολίτης, ως προσφορά,

                              ΕΣΟΔΟΝ 5ης εβδομάδος: 50.000.000 €

                              ΓΕΝΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ:      50.000.000 €

        + 55.000.000 €

                                                   =  105.000.000 €

ΕΞΟΔΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΩΝ = (4Χ30.000) Χ 250 € = 30.000.000 €

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ = 105.000.000 € - 30.000.000 € = 75.000.000 €

 

6η ΕΒΔΟΜΑΣ: 6 € έκαστος πολίτης, ως προσφορά,

                              ΕΣΟΔΟΝ 6ης εβδομάδος: 60.000.000 €

                              ΓΕΝΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ:      60.000.000 €

        + 75.000.000 €

                                                   =  135.000.000 €

ΕΞΟΔΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΩΝ = (5Χ30.000) Χ 250 € = 37.500.000 €

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ = 135.000.000 € - 37.500.000 € = 97.500.000 €


52η ΕΒΔΟΜΑΣ: 52 € έκαστος πολίτης, ως προσφορά,

 (ΤΕΛΟΣ 1ΟΥ ΕΤΟΥΣ)   ΕΣΟΔΟΝ 52ης εβδομάδος: 520.000.000 €

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ = 1.530.000 Πολίτες με 250 € εβδομαδιαίως ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ:         4.352.500.000 €

 

104η ΕΒΔΟΜΑΣ: 104 € έκαστος πολίτης, ως προσφορά,

 (ΤΕΛΟΣ 2ΟΥ ΕΤΟΥΣ)   ΕΣΟΔΟΝ 104ης εβδομάδος: 1.040.000.000 €

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ = 3.090.000 Πολίτες με 250 € εβδομαδιαίως ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ:         15.127.500.000 €

 

156η ΕΒΔΟΜΑΣ: 156 € έκαστος πολίτης, ως προσφορά,

 (ΤΕΛΟΣ 3ΟΥ ΕΤΟΥΣ)   ΕΣΟΔΟΝ 156ης εβδομάδος: 1.560.000.000 €

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ = 4.650.000 Πολίτες με 250 € εβδομαδιαίως ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ:         32.492.500.000 €

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1.      Εξεύρεσις 4ώρου ΕΡΓΑΣΙΑΣ εις 1.530.000 πολίτας κατά το πρώτον έτος, εις 3.090.000 πολίτας κατά το δεύτερον έτος και εις 4.650.000 πολίτας κατά το τέλος του τρίτου έτους, με 1.000 € μηνιαίως, αναλογικώς.

2.      Δημιουργία ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ προς ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΟΣ εις τον Τομέα ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ, μέχρι και βαρείας ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, με απώτερον στόχον το ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΝ Εμπόριον.

3.      Οι πρώτοι 30.000 Πολίτες οι οποίοι εκκινούν ως εργαζόμενοι – μισθοδοτούμενοι, εκ της 2ης εβδομάδος μέχρι και της 156ης εβδομάδος διαρκείας του εν λόγω Συστήματος, θα έχουν πληρώσει – προσφέρει συνολικώς: 12.246 € και θα έχουν εισπράξει μέχρι του πέρατος 156ης εβδομάδος συνολικώς: 38.750 €, ήτοι θα λαμβάνουν καθαρά μηνιαίως, επί 36 μήνες, με τετράωρον εργασίαν: 736,22 € μηνιαίως, ασχέτως εάν έχουν ή όχι και την ενδεχομένως κυρίαν εργασίαν των.

4.      Οι 5.350.000 Πολίται, οι οποίοι θα έχουν πληρώσει επί 156 εβδομάδες συνολικώς 12.246 €, χωρίς να έχουν λάβει ούτε 1 €, καθ’ όλην την τριετίαν, λόγω της μη εξερεύσεως εργασίας, λόγω του ανηλίκου ή και υπερηλίκου των, θα λαμβάνουν ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΙΝ επί 10 έτη, ήτοι επί 120 μήνες, μετά το πέρας της τριετίας των ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ τους, 500 € μηνιαίως, λόγω της αδυναμίας των να εργαστούν ως υπερήλικες ή ανήλικοι. Ήτοι, οι μεν υπερήλικες αυτοσυνταξιοδοτούνται, καταβάλλοντες επί τρία έτη 12.246 € και λαμβάνοντες μετά επί δέκα έτη 60.000 €, οι δε ανήλικοι, καταβάλλοντες μέσω των γονέων των, επί τριετίαν 12.246 € θα λαμβάνουν επί 10 έτη μέχρι ενηλικίωσής τους, 500 € μηνιαίως, μετά το πέρας της προηγηθείσης τριετίας, ήτοι συνολικώς επίσης 60.000 €.

Η συνολική επιβάρυνση ΜΗΝΙΑΙΩΣ προς ανηλίκους και υπερηλίκους, 5.350.000 πολίτες, ανέρχεται εις 2.675.000.000 € μηνιαίως και διαρκεί μόνον επί 10 έτη, μετά από το πέρας της πρωταρχικής τριετίας της ενδοκοινωνικής αλληλεγγύης.

Το έξοδο αυτό των 2.675.000.000 € μηνιαίως προς ανηλίκους και υπερηλίκους και γενικότερα εις τους 5.350.000 πολίτες, οι οποίοι επλήρωσαν επί τρία έτη 12.246 €, χωρίς να τύχουν εργασίας και εμμέσως αμοιβής, κατά την πρώτη τριετία, θα καλυφθεί, από 15 Δεκαπενταετή ΑΣΦΑΛΕΙΑΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, εκ των 4.650.000 Πολικών οι οποίοι έχαιρον εργασίας κατά την πρώτη τριετία, σε ποσοστό 10% κατά το τέλος της δεκαπενταετούς ασφαλίσεώς των.

Επομένως, με 50 € μηνιαίως, ήτοι 600 € ετησίως, επί 15 έτη οι 4.650.000 πολίτες αποδίδουν στο τέλος του 10ου έτους των το ποσό των 41.850.000.000 €, άρα μηνιαίως για τους υπερήλικους και ανήλικους, 75 € προς έκαστον και τα υπόλοιπα 425 € λαμβάνονται από την απόδοση δανειοδοτήσεως προς τρίτους του απομείναντος τελικού αποθεματικού κεφαλαίου κατά το τέλος του τρίτου έτους αφ’ ενός και της παραχθείσης ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ, εις βιοτεχνικά και βιομηχανικά προϊόντα.

5.      Έκαστος πολίτης – ασχέτως ηλικίας και εργασιακής ή μη απασχολήσεώς του – θα κατέχει ειδικήν κάρτα με τα στοιχεία του και την εργασία – τόπος και έναρξής της.

6.      Η ΕΙΣΟΔΟΣ και ΠΑΡΑΜΟΝΗ αλλοδαπών μεταναστών θα είναι επιτρεπτή μόνον εφόσον εντός τριετίας θα γνωρίζουν την γλώσσα και εφόσον θα πληρώνουν εβδομαδιαίως την συνεισφορά τους εις το σύστημα, άνευ δικαιώματος εργοληψίας. Μετά το τρίτον έτος και εφόσον διετήρησε «ΛΕΥΚΟΝ» το ποινικόν του μητρώο, εργαζόμενος κατά την τριετία εις ομοεθνήν του και προπληρώνων κατά την έναρξη του πρώτου, δευτέρου και τρίτου έτους την συμμετοχή του εις το σύστημα, ήτοι κατά την έναρξη του πρώτου έτους 1.378 €, του δευτέρου έτους 4.082 €, του τρίτου έτους 6.786 € τότε μόνον θα έχει το δικαίωμα, να δώσει εξετάσεις εις την ελληνική γλώσσα, δια λόγου, γραφής και ανάγνωσης, προκειμένου να λάβει την ιθαγένεια και απεριόριστη παραμονή, ως Έλλην πολίτης.

Σημειωτέον, ότι η ιδία διαδικασία θα ακολουθείται δια το τέκνον του, μετά από γάμον του, μόνον μετά ομοεθνούς και ομοθρήσκου του συζύγου, όταν το τέκνον του θα κλείσει εν Ελλάδι, το 12ον έτος ηλικίας του. Δια νόμου ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ η τεκνοποίηση δεύτερου τέκνου διά άπαντας τους αλλοδαπούς και αλλόθρησκους. Εις περίπτωση δευτέρας κυήσεως, επιβάλλεται εις τον 6ο μήνα κυήσεως η εγκατάλειψη, ολοκλήρου της οικογένειας, πατρός, μητρός και του πρώτου τέκνου των, του Ελληνικού εδάφους.

Εκτός αυτού, απαγορεύεται η κατάληψη θέσεως εις τον δημόσιον χώρον. Μόνο εις τον ιδιωτικόν χώρον ομοεθνούς του, καθώς επίσης απαγορεύεται και η απόκτησης αδείας ιδιοκτήτου παραγωγικής μικρής ή μεγάλης επιχειρησιακής μονάδος.

7.      Άπαντες οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ από της 2ης εβδομάδας μέχρι και της 156ης εβδομάδας υποχρεούνταν να καταβάλλουν ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ, έκαστος εξ αυτών, μόνον 10 €, εις το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ του κράτους, προς επιπλέον ενίσχυσή του. Ήτοι:

2η 30.000 Χ 10 € = 300.000 €
3η 60.000 Χ 10 € = 600.000 €
4η 90.000 Χ 10 € = 900.000 €
5η 60.000 Χ 10 € = 1.200.000 €
6η 150.000 Χ 10 € = 1.150.000 €
7η 60.000 Χ 10 € = 1.800.000 €
8η 210.000 Χ 10 € = 2.100.000 €
9η 60.000 Χ 10 € = 2.400.000 €
10η 270.000 Χ 10 € = 2.700.000 €
11η 60.000 Χ 10 € = 3.000.000 €
12η 330.000 Χ 10 € = 3.300.000 €
13η 360.000 Χ 10 € = 3.600.000 €
14η 390.000 Χ 10 € = 3.900.000 €
15η 420.000 Χ 10 € = 4.200.000 €
16η 450.000 Χ 10 € = 4.500.000 €
17η 480.000 Χ 10 € = 4.800.000 €
18η 510.000 Χ 10 € = 5.100.000 €
19η 540.000 Χ 10 € = 5.400.000 €
20η 570.000 Χ 10 € = 5.700.000 €
21η 600.000 Χ 10 € = 6.000.000 €
22η 630.000 Χ 10 € = 6.300.000 €
23η 660.000 Χ 10 € = 6.600.000 €
24η 690.000 Χ 10 € = 6.900.000 €
25η 720.000 Χ 10 € = 7.200.000 €
26η 750.000 Χ 10 € = 7.500.000 €
27η 780.000 Χ 10 € = 7.800.000 €
28η 810.000 Χ 10 € = 8.100.000 €
29η 840.000 Χ 10 € = 8.400.000 €
30η 870.000 Χ 10 € = 8.700.000 €
31η 900.000 Χ 10 € = 9.000.000 €
32η 930.000 Χ 10 € = 9.300.000 €
33η 960.000 Χ 10 € = 9.600.000 €
34η 990.000 Χ 10 € = 9.900.000 €
35η 1.020.000 Χ 10 € = 10.200.000 €
36η 1.050.000 Χ 10 € = 10.500.000 €
37η 1.080.000 Χ 10 € = 10.800.000 €
38η 1.110.000 Χ 10 € = 11.100.000 €
39η 1.140.000 Χ 10 € = 11.400.000 €
40η 1.170.000 Χ 10 € = 11.700.000 €
41η 1.200.000 Χ 10 € = 12.000.000 €
42η 1.230.000 Χ 10 € = 12.300.000 €
43η 1.260.000 Χ 10 € = 12.600.000 €
44η 1.290.000 Χ 10 € = 12.900.000 €
45η 1.320.000 Χ 10 € = 13.200.000 €
46η 1.350.000 Χ 10 € = 13.500.000 €
47η 1.380.000 Χ 10 € = 13.800.000 €
48η 1.410.000 Χ 10 € = 14.100.000 €
49η 1.440.000 Χ 10 € = 14.400.000 €.
50η 1.470.000 Χ 10 € = 14.700.000 €
51η 1.500.000 Χ 10 € = 14.400.000 €
52η 1.530.000 Χ 10 € = 15.300.000 €
53η 1.560.000 Χ 10 € = 15.600.000 €
54η 1.590.000 Χ 10 € = 15.900.000 €
55η 1.620.000 Χ 10 € = 16.200.000 €
56η 1.650.000 Χ 10 € = 16.500.000 €
57η 1.680.000 Χ 10 € = 16.800.000 €
58η 1.710.000 Χ 10 € = 17.100.000 €
59η 1.740.000 Χ 10 € = 17.400.000 €
60η 1.770.000 Χ 10 € = 17.700.000 €
61η 1.800.000 Χ 10 € = 18.000.000 €
62η 1.830.000 Χ 10 € = 18.300.000 €
63η 1.860.000 Χ 10 € = 18.600.000 €
64η 1.890.000 Χ 10 € = 18.900.000 €
65η 1.920.000 Χ 10 € = 19.200.000 €
66η 1.950.000 Χ 10 € = 19.500.000 €
67η 1.980.000 Χ 10 € = 19.800.000 €
68η 2.010.000 Χ 10 € = 20.100.000 €
69η 2.040.000 Χ 10 € = 20.400.000 €
70η 2.700.000 Χ 10 € = 27.000.000 €
71η 2.100.000 Χ 10 € = 21.000.000 €
72η 2.130.000 Χ 10 € = 21.300.000 €
73η 2.160.000 Χ 10 € = 21.600.000 €
74η 2.190.000 Χ 10 € = 21.900.000 €
75η 2.220.000 Χ 10 € = 22.200.000 €
76η 2.250.000 Χ 10 € = 22.500.000 €
77η 2.280.000 Χ 10 € = 22.800.000 €
78η 2.310.000 Χ 10 € = 23.100.000 €
79η 2.340.000 Χ 10 € = 23.400.000 €
80η 2.370.000 Χ 10 € = 23.700.000 €
81η 2.400.000 Χ 10 € = 24.000.000 €
82η 2.430.000 Χ 10 € = 24.300.000 €
83η 2.460.000 Χ 10 € = 24.600.000 €
84η 2.490.000 Χ 10 € = 24.900.000 €
85η 2.520.000 Χ 10 € = 25.200.000 €
86η 2.550.000 Χ 10 € = 25.500.000 €
87η 2.580.000 Χ 10 € = 25.800.000 €
88η 2.610.000 Χ 10 € = 26.100.000 €
89η 2.640.000 Χ 10 € = 26.400.000 €
90η 2.670.000 Χ 10 € = 26.700.000 €
91η 2.700.000 Χ 10 € = 27.000.000 €
92η 2.730.000 Χ 10 € = 27.300.000 €
93η 2.760.000 Χ 10 € = 27.600.000 €
94η 2.790.000 Χ 10 € = 27.900.000 €
95η 2.820.000 Χ 10 € = 28.200.000 €
96η 2.850.000 Χ 10 € = 28.500.000 €
97η 2.880.000 Χ 10 € = 28.800.000 €
98η 2.910.000 Χ 10 € = 29.100.000 €
99η 2.940.000 Χ 10 € = 29.400.000 €
100η 2.970.000 Χ 10 € = 29.700.000 €
101η 3.000.000 Χ 10 € = 30.000.000 €
102η 3.030.000 Χ 10 € = 30.300.000 €
103η 3.060.000 Χ 10 € = 30.600.000 €
104η 3.090.000 Χ 10 € = 90.900.000 €
Τέλος 2ου έτους
105η 3.120.000 Χ 10 € = 31.200.000 €
106η 3.150.000 Χ 10 € = 31.500.000 €
107η 3.180.000 Χ 10 € = 31.800.000 €
108η 3.210.000 Χ 10 € = 32.100.000 €
109η 3.240.000 Χ 10 € = 32.400.000 €
110η 3.270.000 Χ 10 € = 32.700.000 €
111η 3.300.000 Χ 10 € = 33.000.000 €
112η 3.330.000 Χ 10 € = 33.300.000 €
113η 3.360.000 Χ 10 € = 33.600.000 €
114η 3.390.000 Χ 10 € = 33.900.000 €
115η 3.420.000 Χ 10 € = 34.200.000 €
116η 3.450.000 Χ 10 € = 34.500.000 €
117η 3.480.000 Χ 10 € = 34.800.000 €
118η 3.510.000 Χ 10 € = 35.100.000 €
119η 3.540.000 Χ 10 € = 35.400.000 €
120η 3.570.000 Χ 10 € = 35.700.000 €
121η 3.600.000 Χ 10 € = 36.000.000 €
122η 3.630.000 Χ 10 € = 36.300.000 €
123η 3.660.000 Χ 10 € = 36.600.000 €
124η 3.690.000 Χ 10 € = 36.900.000 €
125η 3.720.000 Χ 10 € = 37.200.000 €
126η 3.750.000 Χ 10 € = 37.500.000 €
127η 3.780.000 Χ 10 € = 37.800.000 €
128η 3.810.000 Χ 10 € = 38.100.000 €
129η 3.840.000 Χ 10 € = 38.400.000 €
130η 3.870.000 Χ 10 € = 38.700.000 €
131η 3.900.000 Χ 10 € = 39.000.000 €
132η 3.930.000 Χ 10 € = 39.300.000 €
133η 3.960.000 Χ 10 € = 39.000.000 €
134η 3.990.000 Χ 10 € = 39.900.000 €
135η 4.020.000 Χ 10 € = 40.200.000 €
136η 4.050.000 Χ 10 € = 40.500.000 €
137η 4.080.000 Χ 10 € = 40.800.000 €
138η 4.110.000 Χ 10 € = 41.100.000 €
139η 4.140.000 Χ 10 € = 41.400.000 €
140η 4.170.000 Χ 10 € = 41.700.000 €
141η 4.200.000 Χ 10 € = 42.000.000 €
142η 4.230.000 Χ 10 € = 42.300.000 €
143η 4.260.000 Χ 10 € = 42.600.000 €
144η 4.290.000 Χ 10 € = 42.900.000 €
145η 4.320.000 Χ 10 € = 43.200.000 €
146η 4.350.000 Χ 10 € = 43.500.000 €
147η 4.380.000 Χ 10 € = 43.800.000 €
148η 4.410.000 Χ 10 € = 44.100.000 €
149η 4.440.000 Χ 10 € = 44.400.000 €
150η 4.470.000 Χ 10 € = 44.700.000 €
151η 4.500.000 Χ 10 € = 45.000.000 €
152η 4.530.000 Χ 10 € = 45.300.000 €
153η 4.560.000 Χ 10 € = 45.600.000 €
154η 4.590.000 Χ 10 € = 45.900.000 €
155η 4.620.000 Χ 10 € = 46.200.000 €
156η 4.650.000 Χ 10 € = 46.500.000 €
Τέλος 3ου έτους
 

ΑΡΑ, Συνολικώς προστίθεται εις το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ του ΚΡΑΤΟΥΣ το ποσό των: 2.998.500.000

Κατά το πέρας του 1ου έτους :   387.600.000 €

Κατά το πέρας του 2ου έτους:   657.700.000 €

Κατά το πέρας του 3ου έτους: 1.953.200.000 €

ΕΠΟΜΕΝΩΣ κατά το τέλος της 156ης εβδομάδος δηλαδή του τρίτου έτους, εις το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ του ΚΡΑΤΟΥΣ, θα υπάρχουν:

32.492,500.000 € + 2.998.500.000 €  

Ήτοι: 35.491.000.000 €

8.      Προ της εκκινήσεως του εν λόγω ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΟΥ Συστήματος οφείλουν άπαντες οι πολίτες, όπως παραλάβουν ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, άμα τη επιδώσει των στοιχείων των εις μίαν προεπιλεγείσα ΤΡΑΠΕΖΑ, δια απάσας τας περαιτέρω διαδικασίας και εξεργασίας σχέσεώς των με το εν λόγω Σύστημα, επί της οποίας θα αναγράφονται τα πάντα σχετικώς με τον κάτοχο της κάρτας, ούτως ώστε να έχει το δικαίωμα να παραλάβει εν συνεχεία 156 σχετικές κάρτες με αύξοντα αριθμό εβδομάδας, δια απάσας τας περαιτέρω συναλλαγάς.

9.      Η εκκίνησης του Συστήματος θα ενεργοποιηθεί ΜΟΝΟΝ και εφόσον οι συμμετέχοντες πολίτες θα είναι αριθμητικώς άνω των 10.000.000, όπερ και σημαίνει, ότι και οι γονείς έχουν το δικαίωμα να αναγράψουν και τα τέκνα τους, δια τα προαναφερθέντα επιδόματα των, άμα τω πέρατι της τριετούς συναλλαγής των, με το Σύστημα, ή τους υπερηλίκους γονείς των δια τους ιδίους λόγους ή δια να αποκτήσουν και οι ίδιοι σειράν προτεραιότητος δια την απόκτησιν εργασίας και εμμέσως μισθοδοσίας.

10. Αι σχετικαί επικοινωνίαι και ενημερώσεις διά: α) Εργαζομένους ονομαστικώς, β) Αποθεματικόν Ταμείον του Κράτους, γ) Ειδικόν Ταμείον του Κράτους και δ) Γενικόν Ταμείον του Κράτους, θα γίνεται ΜΟΝΟΝ μέσω αφισοκολλήσεων ή διαδικτύου απανταχού της Ελλάδος.

11. Η εκτίμησις ΚΟΣΤΟΥΣ και ΑΞΙΑΣ οιουδήποτε προϊόντος, - πάσης φύσεως προϊόντος – βιοτεχνίας, βιομηχανίας και διατροφής, θα γίνεται από ΕΙΔΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ αξιολόγησης, κοστολόγησης και τιμολόγησης.

12. Αι πληρωμαί έξωθεν, δια τα εξαγώγιμα προϊόντα, θα γίνεται μόνον εις χρυσάς λίρας Αγγλίας ή πλάκας χρυσού ή Euro ή εθνικού νομίσματος της χώρας προελεύσεως των πληρωμών.

13. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με γειτονικούς και μη, λαούς, μέσω Τηλεοράσεως και Ραδιοφώνου, εις την αντίστοιχον γλώσσαν.

14. Ανάλυσις «ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ»

Υπόδειγμα – Παράδειγμα

α.
ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΙΤΟΥ
4028
β.
ΟΝΟΜΑ – ΕΠΩΝΥΜΟ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
Κ
Ω
Ν
Τ
Σ
Ι
Ι
Ω
Α
γ.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
2
3
0
9
1
9
4
2
δ.
ΑΡ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΣΤ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ __
Α
Δ
0
5
6
3
6
1
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ε.
ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
3
Ø
Ø
 
στ.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
0
8
0
9
2
0
 1
2
Ø
Ø
ζ.
ΚΥΡΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
η.
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΟΥΔΕΝ
θ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΟΥ (ΝΟΜΟΣ – ΠΟΛΙΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ – ΟΔΟΣ – Αριθμός)
ΑΤΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑΙ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
21
ι.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΟΥ _
2121013601
6980396000

 

 

ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΙΤΟΥ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΝΟΜΑ – ΕΠΩΝΥΜΟ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΡ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΣΤ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ __
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΥΡΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
 
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΟΥ (ΝΟΜΟΣ – ΠΟΛΙΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ – ΟΔΟΣ – Αριθμός)
ΝΟΜΟΣ
ΠΟΛΙΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΟΔΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΟΥ
ΣΤΑΘΕΡΟ:
ΚΙΝΗΤΟ:

 

Τας ανά χείρας σας δώδεκα σελίδας έγραψα προς ενημέρωσιν και πιθανήν «ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΙΝ» του εν λόγω Συστήματος.

 

Εν Αθήναις τη 23.09.2011

 
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ